HERATERA'nın Sırrı ! ! !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Bu tarz konularla uzaktan yakından ilgilenmiorum göz ucuyla baktım baya emek sarfetmişin eline sğlk
Bencede :evil:EmirBerkKorkmaz yazdı:Daha ismini aynı bu cidden emek hırsızlığı ve ayıptır.fenomen yazdı:bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanıGHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim![]()
Konuyu gördüğümde bir umut almıştı içimi fakat okuduktan sonra o adama cidden çok kızdım bayağı şey yazacaktım da forumdan uyarı almak istemiyordum :!: :evil:
İşte Beyler Yapacak Birşey Yok Konuyu İlk Okuduğumda Yöneticiler Benim Konunun Adını mı Değiştirmiş Dedim Ayıptır Ya İnsan Biraz Utanır :evil:EmirBerkKorkmaz yazdı:Daha ismini aynı bu cidden emek hırsızlığı ve ayıptır.fenomen yazdı:bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanıGHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim![]()
Konuyu gördüğümde bir umut almıştı içimi fakat okuduktan sonra o adama cidden çok kızdım bayağı şey yazacaktım da forumdan uyarı almak istemiyordum :!: :evil:
Baktım Çapulcunun Biri Resimlere Kadar Çalmış Bundan Sonrası Sizin Takdiriniz
Çakma ile Orjinali Ayıracak Olan Sizlersiniz :|
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Katiliyorum birinni başarisini kiskanip çamur atacağiniza saygi gösterin adam uğraşmiş koymuş insan bu kadarmi kötü olur artik yuhGHOSEN yazdı:İşte Beyler Yapacak Birşey Yok Konuyu İlk Okuduğumda Yöneticiler Benim Konunun Adını mı Değiştirmiş Dedim Ayıptır Ya İnsan Biraz Utanır :evil:EmirBerkKorkmaz yazdı:Daha ismini aynı bu cidden emek hırsızlığı ve ayıptır.fenomen yazdı:bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanıGHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim![]()
Baktım Çapulcunun Biri Resimlere Kadar Çalmış Bundan Sonrası Sizin Takdiriniz
Çakma ile Orjinali Ayıracak Olan Sizlersiniz :|
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
ghosen sen haklısında arkadaşın bir ayıbı olmuş gören görsün boşver onun yaptıklarını buraya yazınca sende ayıba dahil oluyorsun.boşver o yaptığıyla kalsın haklı olanı biz anlıyoruz.yanlış anlama yani sen haksızsın demiyorum.
Ağlama Çocuğum Sen Yokken Biz Vardık Bu Forumda Herkes Kimin Ne Olduğunu Biliyor İstersen Anket Bile Açarım Ama Boş Şeylerle Zaman Harcamaya Gerek Yok Herkes Biliyor GHOSEN İsmini ve Paylaşımlarını Boş Hayaller Peşinde Zaman Harcama Derim...zgm0 yazdı: hepinize yazıklar olsun utanmaz herifler adam çaldı diyor onlar saz arkadaşları ona destek veriyor var ya şerefsizsiniz hepiniz lan bu malın yazdıklarınla benim yazdıklarımın ne ilgisi var ne çalmışım bi ispatlasana #@!? herif olum bu işin sadece bu kısmı yok bilmiş olun hepiniz
Yöneticilerin Bile Takdirini Kazanmışım ya Bu Bana Yeter de Artar :!:
''zgm0'' Hırsızdır Damgası Hayırlı Uğurlu Olsun
gmler lütfen banlayın şunu ghosen gibi oyuna katkıda bulunan bi kişi emin ol sana karşı cevap verecek kadar alçalmaz o yüzden konu büyümeden bannnnnn :evil:zgm0 yazdı:senin kıçın neden kalkık şimdi belli oldu zuhahaaaaGHOSEN yazdı:Ağlama Çocuğum Sen Yokken Biz Vardık Bu Forumda Herkes Kimin Ne Olduğunu Biliyor İstersen Anket Bile Açarım Ama Boş Şeylerle Zaman Harcamaya Gerek Yok Herkes Biliyor GHOSEN İsmini ve Paylaşımlarını Boş Hayaller Peşinde Zaman Harcama Derim...zgm0 yazdı: hepinize yazıklar olsun utanmaz herifler adam çaldı diyor onlar saz arkadaşları ona destek veriyor var ya şerefsizsiniz hepiniz lan bu malın yazdıklarınla benim yazdıklarımın ne ilgisi var ne çalmışım bi ispatlasana #@!? herif olum bu işin sadece bu kısmı yok bilmiş olun hepiniz
Yöneticilerin Bile Takdirini Kazanmışım ya Bu Bana Yeter de Artar :!:
''zgm0'' Hırsızdır Damgası Hayırlı Uğurlu Olsun![]()
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Merhaba..
İyi Ve Derin Bir Araştırma Yapmışsın Tebrik Ederim ..
İyi Ve Derin Bir Araştırma Yapmışsın Tebrik Ederim ..
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
zgm0 onun araştırmada kullandığı fotoğrafları ve o kuyuyu sende kullanıp birda izmzasını çalmışsın.tamam bir hata etmişsin olabilir ama sen özür dilemelisin ghosen de heralde anlayış gösterir bence uzatmayın ikinizde.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Uzatma değilde adam küstahlik ediyor baksana artik bir forum yöneticisinin konuya el atip gerekli işlemlemleri yapmasi gerekecekturkoxHAMSTER yazdı:zgm0 onun araştırmada kullandığı fotoğrafları ve o kuyuyu sende kullanıp birda izmzasını çalmışsın.tamam bir hata etmişsin olabilir ama sen özür dilemelisin ghosen de heralde anlayış gösterir bence uzatmayın ikinizde.