HERATERA'nın Sırrı ! ! !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !

Mesaj gönderen Vandervaart »

Bu tarz konularla uzaktan yakından ilgilenmiorum göz ucuyla baktım baya emek sarfetmişin eline sğlk
Kullanıcı avatarı
SPENCER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SPENCER »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
fenomen yazdı:
GHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim 8-)
bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanı
Daha ismini aynı bu cidden emek hırsızlığı ve ayıptır.
Konuyu gördüğümde bir umut almıştı içimi fakat okuduktan sonra o adama cidden çok kızdım bayağı şey yazacaktım da forumdan uyarı almak istemiyordum :!: :evil:
Bencede :evil:
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
fenomen yazdı:
GHOSEN yazdı:''zgm0'' Adında Fikir-Emek-İmza Hırsızı Bir Arkadaşımız Çıkmış da Bu Yüzden Güncellemek İstedim 8-)
bazı seylerı aynı olabılır ama onun konusunda farklı seylerde vardı emek hırsızı dıyemezsın yanı
Konuyu gördüğümde bir umut almıştı içimi fakat okuduktan sonra o adama cidden çok kızdım bayağı şey yazacaktım da forumdan uyarı almak istemiyordum :!: :evil:
İşte Beyler Yapacak Birşey Yok Konuyu İlk Okuduğumda Yöneticiler Benim Konunun Adını mı Değiştirmiş Dedim Ayıptır Ya İnsan Biraz Utanır :evil:

Baktım Çapulcunun Biri Resimlere Kadar Çalmış Bundan Sonrası Sizin Takdiriniz

Çakma ile Orjinali Ayıracak Olan Sizlersiniz :|
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

GHOSEN yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
fenomen yazdı:
İşte Beyler Yapacak Birşey Yok Konuyu İlk Okuduğumda Yöneticiler Benim Konunun Adını mı Değiştirmiş Dedim Ayıptır Ya İnsan Biraz Utanır :evil:

Baktım Çapulcunun Biri Resimlere Kadar Çalmış Bundan Sonrası Sizin Takdiriniz

Çakma ile Orjinali Ayıracak Olan Sizlersiniz :|
Katiliyorum birinni başarisini kiskanip çamur atacağiniza saygi gösterin adam uğraşmiş koymuş insan bu kadarmi kötü olur artik yuh
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

ghosen sen haklısında arkadaşın bir ayıbı olmuş gören görsün boşver onun yaptıklarını buraya yazınca sende ayıba dahil oluyorsun.boşver o yaptığıyla kalsın haklı olanı biz anlıyoruz.yanlış anlama yani sen haksızsın demiyorum.
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen GHOSEN »

zgm0 yazdı: hepinize yazıklar olsun utanmaz herifler adam çaldı diyor onlar saz arkadaşları ona destek veriyor var ya şerefsizsiniz hepiniz lan bu malın yazdıklarınla benim yazdıklarımın ne ilgisi var ne çalmışım bi ispatlasana #@!? herif olum bu işin sadece bu kısmı yok bilmiş olun hepiniz
Ağlama Çocuğum Sen Yokken Biz Vardık Bu Forumda Herkes Kimin Ne Olduğunu Biliyor İstersen Anket Bile Açarım Ama Boş Şeylerle Zaman Harcamaya Gerek Yok Herkes Biliyor GHOSEN İsmini ve Paylaşımlarını Boş Hayaller Peşinde Zaman Harcama Derim...

Yöneticilerin Bile Takdirini Kazanmışım ya Bu Bana Yeter de Artar :!:

''zgm0'' Hırsızdır Damgası Hayırlı Uğurlu Olsun 8-)
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen firewall »

zgm0 yazdı:
GHOSEN yazdı:
zgm0 yazdı: hepinize yazıklar olsun utanmaz herifler adam çaldı diyor onlar saz arkadaşları ona destek veriyor var ya şerefsizsiniz hepiniz lan bu malın yazdıklarınla benim yazdıklarımın ne ilgisi var ne çalmışım bi ispatlasana #@!? herif olum bu işin sadece bu kısmı yok bilmiş olun hepiniz
Ağlama Çocuğum Sen Yokken Biz Vardık Bu Forumda Herkes Kimin Ne Olduğunu Biliyor İstersen Anket Bile Açarım Ama Boş Şeylerle Zaman Harcamaya Gerek Yok Herkes Biliyor GHOSEN İsmini ve Paylaşımlarını Boş Hayaller Peşinde Zaman Harcama Derim...

Yöneticilerin Bile Takdirini Kazanmışım ya Bu Bana Yeter de Artar :!:

''zgm0'' Hırsızdır Damgası Hayırlı Uğurlu Olsun 8-)
senin kıçın neden kalkık şimdi belli oldu zuhahaaaa :D
gmler lütfen banlayın şunu ghosen gibi oyuna katkıda bulunan bi kişi emin ol sana karşı cevap verecek kadar alçalmaz o yüzden konu büyümeden bannnnnn :evil:
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen qalanoth »

Merhaba..

İyi Ve Derin Bir Araştırma Yapmışsın Tebrik Ederim
..
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

zgm0 onun araştırmada kullandığı fotoğrafları ve o kuyuyu sende kullanıp birda izmzasını çalmışsın.tamam bir hata etmişsin olabilir ama sen özür dilemelisin ghosen de heralde anlayış gösterir bence uzatmayın ikinizde.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

turkoxHAMSTER yazdı:zgm0 onun araştırmada kullandığı fotoğrafları ve o kuyuyu sende kullanıp birda izmzasını çalmışsın.tamam bir hata etmişsin olabilir ama sen özür dilemelisin ghosen de heralde anlayış gösterir bence uzatmayın ikinizde.
Uzatma değilde adam küstahlik ediyor baksana artik bir forum yöneticisinin konuya el atip gerekli işlemlemleri yapmasi gerekecek
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön