Oyunların Güncellenmesi ve Oyuncular
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Oyunların Güncellenmesi ve Oyuncular
Online oyunların en az 1 ayda bir guncelleme alması gerekiyormuş veya 1 yılda bir .. ama guncelleme gelmedigi zaman şikayet edilebilir diyen arkadaslarim oldu boyle bir sey varmi bilmiyorum bunu yapan oyuncularimiz varmi ?
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Re: Oyunların Güncellenmesi ve Oyuncular
Kimi kime şikayet edebilirsin mesela ? Hadi diyelim buldun bir yer ettin şikayet;
1-Sana nasıl gülerler hiç düşündün mü ?
2-Getirmiyorum güncelleme keyfimin kahyası mısın dese ne yapabilirsin ?
Not: Kimse zorla oynatmıyor abi çıkın su saçma sapan tribinizden, güncelleme beklersin, istersin eyvallah da bu nedir.
1-Sana nasıl gülerler hiç düşündün mü ?
2-Getirmiyorum güncelleme keyfimin kahyası mısın dese ne yapabilirsin ?
Not: Kimse zorla oynatmıyor abi çıkın su saçma sapan tribinizden, güncelleme beklersin, istersin eyvallah da bu nedir.
Oynadığın karakter bile senin değil Sobee'nin kimi kimi şikayet edeceksin ?
Everything is about math just math
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

Benim derdim sikayet degil bilgi almak istedim oyunculardan ben memnun olmasam oynamam zaten silah dayamiyorlar adamin kafasina oyna diye sadece boyle bir durum varmis LOL gibi online oyunlarda bi bilgisi olan varsa aciklama yapsin istedim
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

Sobee değil Türk Telekom.
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Lol moba bir oyundur guncelleme almasa bile 100 sampiyonu her mac degistirerek oynayabilirsin ve sikilmazsinda.Ikv Mmorpgdir ama diger Mmorpglere gore cok daha az icerige ve saglam olmayan bir temele sahip Ko yada senelerce guncelleme gelmedi gir bak forumunu hic sikayet eden varmi diye.Sikayet konusuna gelirsek baskasinin olan birseyi kendininmis gibi gosterip sikayet edemezsin tum haklar Sobee studiosa aittir.

- cezateam06
- İri Fare Avcısı

- Lonca: yok
Baska oyunlarda güncelleme geliyo millet hiç takmıyo bizim oyunda gelicek diye işi bırakcak duruma geliyorum

Bildiğim kadarıyla bütün haklar üretici ya da yayıncı firmaya ait. Onları sınırlandırmak için de bir mevzuat yok. Daha bilişim ile ilgili mevzuatları yapalı bile çok olmadı, online oyunlar için mevzuat yapmaları için en az 10 yıl geçmesi lazım. Onda da yine bu oyun fikri sinai haklara girebilir. Dolayısıyla her türlü tasarruf kendilerinin elinde. Şu an piyasadan kaldırıyorum dese kimse itiraz edemez. Bizim emeğimiz vardı yatırım yaptık falan diyemezsin. Zaten sözleşmede bunlara razı oluyorsun. Yani anlayacağın şikayet diye bir şey yok
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

Mutant Türk Telekom Sobee’nin peşini bırak.ERSEN yazdı: ↑22 Ara 2017 18:06Bildiğim kadarıyla bütün haklar üretici ya da yayıncı firmaya ait. Onları sınırlandırmak için de bir mevzuat yok. Daha bilişim ile ilgili mevzuatları yapalı bile çok olmadı, online oyunlar için mevzuat yapmaları için en az 10 yıl geçmesi lazım. Onda da yine bu oyun fikri sinai haklara girebilir. Dolayısıyla her türlü tasarruf kendilerinin elinde. Şu an piyasadan kaldırıyorum dese kimse itiraz edemez. Bizim emeğimiz vardı yatırım yaptık falan diyemezsin. Zaten sözleşmede bunlara razı oluyorsun. Yani anlayacağın şikayet diye bir şey yok![]()
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Knightta güncelleme geldi mi millet oyunu bırakıyor bi de orası alışkanlıklar oyunuParlementxx yazdı: ↑22 Ara 2017 16:45Lol moba bir oyundur guncelleme almasa bile 100 sampiyonu her mac degistirerek oynayabilirsin ve sikilmazsinda.Ikv Mmorpgdir ama diger Mmorpglere gore cok daha az icerige ve saglam olmayan bir temele sahip Ko yada senelerce guncelleme gelmedi gir bak forumunu hic sikayet eden varmi diye.Sikayet konusuna gelirsek baskasinin olan birseyi kendininmis gibi gosterip sikayet edemezsin tum haklar Sobee studiosa aittir.