Oyunların Güncellenmesi ve Oyuncular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Oyunların Güncellenmesi ve Oyuncular

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Online oyunların en az 1 ayda bir guncelleme alması gerekiyormuş veya 1 yılda bir .. ama guncelleme gelmedigi zaman şikayet edilebilir diyen arkadaslarim oldu boyle bir sey varmi bilmiyorum bunu yapan oyuncularimiz varmi ?
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Oyunların Güncellenmesi ve Oyuncular

Mesaj gönderen Lahza »

Kimi kime şikayet edebilirsin mesela ? Hadi diyelim buldun bir yer ettin şikayet;
1-Sana nasıl gülerler hiç düşündün mü ?
2-Getirmiyorum güncelleme keyfimin kahyası mısın dese ne yapabilirsin ?

Not: Kimse zorla oynatmıyor abi çıkın su saçma sapan tribinizden, güncelleme beklersin, istersin eyvallah da bu nedir.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Oynadığın karakter bile senin değil Sobee'nin kimi kimi şikayet edeceksin ? :thinking_face:
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Benim derdim sikayet degil bilgi almak istedim oyunculardan ben memnun olmasam oynamam zaten silah dayamiyorlar adamin kafasina oyna diye sadece boyle bir durum varmis LOL gibi online oyunlarda bi bilgisi olan varsa aciklama yapsin istedim
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

movie yazdı: 22 Ara 2017 12:13 Oynadığın karakter bile senin değil Sobee'nin kimi kimi şikayet edeceksin ? :thinking_face:
Sobee değil Türk Telekom.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

BeLmanDo yazdı: 22 Ara 2017 11:59 Online oyunların en az 1 ayda bir guncelleme alması gerekiyormuş veya 1 yılda bir .. ama guncelleme gelmedigi zaman şikayet edilebilir diyen arkadaslarim oldu boyle bir sey varmi bilmiyorum bunu yapan oyuncularimiz varmi ?
Lol moba bir oyundur guncelleme almasa bile 100 sampiyonu her mac degistirerek oynayabilirsin ve sikilmazsinda.Ikv Mmorpgdir ama diger Mmorpglere gore cok daha az icerige ve saglam olmayan bir temele sahip Ko yada senelerce guncelleme gelmedi gir bak forumunu hic sikayet eden varmi diye.Sikayet konusuna gelirsek baskasinin olan birseyi kendininmis gibi gosterip sikayet edemezsin tum haklar Sobee studiosa aittir.
Resim
Kullanıcı avatarı
cezateam06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: yok

Mesaj gönderen cezateam06 »

Baska oyunlarda güncelleme geliyo millet hiç takmıyo bizim oyunda gelicek diye işi bırakcak duruma geliyorum :grinning:
Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

BeLmanDo yazdı: 22 Ara 2017 11:59 Online oyunların en az 1 ayda bir guncelleme alması gerekiyormuş veya 1 yılda bir .. ama guncelleme gelmedigi zaman şikayet edilebilir diyen arkadaslarim oldu boyle bir sey varmi bilmiyorum bunu yapan oyuncularimiz varmi ?
Bildiğim kadarıyla bütün haklar üretici ya da yayıncı firmaya ait. Onları sınırlandırmak için de bir mevzuat yok. Daha bilişim ile ilgili mevzuatları yapalı bile çok olmadı, online oyunlar için mevzuat yapmaları için en az 10 yıl geçmesi lazım. Onda da yine bu oyun fikri sinai haklara girebilir. Dolayısıyla her türlü tasarruf kendilerinin elinde. Şu an piyasadan kaldırıyorum dese kimse itiraz edemez. Bizim emeğimiz vardı yatırım yaptık falan diyemezsin. Zaten sözleşmede bunlara razı oluyorsun. Yani anlayacağın şikayet diye bir şey yok :)
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen CHAPPIE »

ERSEN yazdı: 22 Ara 2017 18:06
Bildiğim kadarıyla bütün haklar üretici ya da yayıncı firmaya ait. Onları sınırlandırmak için de bir mevzuat yok. Daha bilişim ile ilgili mevzuatları yapalı bile çok olmadı, online oyunlar için mevzuat yapmaları için en az 10 yıl geçmesi lazım. Onda da yine bu oyun fikri sinai haklara girebilir. Dolayısıyla her türlü tasarruf kendilerinin elinde. Şu an piyasadan kaldırıyorum dese kimse itiraz edemez. Bizim emeğimiz vardı yatırım yaptık falan diyemezsin. Zaten sözleşmede bunlara razı oluyorsun. Yani anlayacağın şikayet diye bir şey yok :)
Mutant Türk Telekom Sobee’nin peşini bırak.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Parlementxx yazdı: 22 Ara 2017 16:45
Lol moba bir oyundur guncelleme almasa bile 100 sampiyonu her mac degistirerek oynayabilirsin ve sikilmazsinda.Ikv Mmorpgdir ama diger Mmorpglere gore cok daha az icerige ve saglam olmayan bir temele sahip Ko yada senelerce guncelleme gelmedi gir bak forumunu hic sikayet eden varmi diye.Sikayet konusuna gelirsek baskasinin olan birseyi kendininmis gibi gosterip sikayet edemezsin tum haklar Sobee studiosa aittir.
Knightta güncelleme geldi mi millet oyunu bırakıyor bi de orası alışkanlıklar oyunu :) Yeni maradon geldiğinde bile birçok insan bıraktı bu ne biçim mekan diye.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön