Genisleme paketi girisi?!
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Genisleme paketi girisi?!
Yönetimin verdikleri ipucu " o gemi bir gün gelicek" tarzında oluyordu sürekli o sözden yola çıkarak ve bir söz daha vardı İdris boşa beklemiyor diye bi ara adadaki gemi içinde bir soru sorulduğunda duyduğum yazı o gemi bir gün gelicek tarzındaydı bu gemi muhabbeti çok dönüp durdu olası yüksek ihtimaller balıkçı İdris ve sivri ada gemisinden yana olur diye düşünüyorum
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Saatin devamı gelecek bence
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Büyük Hol Girişi Zaten Meteor Bölgesindedir.noctiluca yazdı: ↑19 Ara 2017 23:43Bircok oyunda boyle haklisin fakat İstanbul Kiyamet Vakti’nde hikaye ve kurgu daha cok one cikiyor, eger oyle olmasaydi Buyik Hol girişi yeraltinda meran kentinden olurdu bir de oyle bak olayaByoflu61 yazdı: ↑19 Ara 2017 14:05ben birçok oyun oynadım ve daha yüksek seviyeli yerlere geçiş yapmak için yüksek seviyeyi görmüş haritalardan geçiş oluyor ve bana bu durum mantıklı geliyor.yoksa holdeki durum olucak.adam açıcak 1 level,getircek.tek gecede olcak 59 level.ve haritalara girmeleri için görev zorunluluklarıda gelmeli yoksa bunun önüne geçilmicek.
Bknz : 1986 yılında meteor bölgesinde maden çıkartmak amacıyla kazı yapan Arzın Çocukları keşif grubundan bir ekip, büyük bir mekanın girişi olduğu düşünülen bir yer keşfetti. Arzın çocukları bu yeni mekanı uzun bir süre gizli olarak araştırdı. Adem Bey önderliğindeki küçük keşif ekipleri bu büyük girişin toprak altında kalmış kısımlarını ortaya çıkartmak için aylarca kazma salladılar. Ardından giriş kısmı şaşırtıcı derecede sağlam kalmış büyük bir hole doğru açıldı. Burası prizmatik şekillerin hakim olduğu, değişik bir medeniyete ait olduğu izlenimini veren bir mekandı. Arzın Çocukları bu büyük holü araştırmaya başlarken, onları takibe almış bir Lodos ajanı, bu faaliyetleri Lodos Klanı'na bildirdi. Araştırma günlerinden birinde bölge Binbaşı Yavuz önderliğindeki Lodos Klanı mensupları tarafından basıldı. Bundan sonrası sadece söylentilerden ibaret. Her iki klan mensupları arasında her ne geçtiyse de, bunun şahidi kalmadı. Tek bilinen bu iki grubun arasında çatışma çıktığı (ki bunu orada araştırma yapan bağımsız teşkilat yetkililerinin incelemelerinden anlıyoruz), Binbaşı Yavuz ve Adem Bey dahil bütün herkesin öldüğü. Çatışma sebebinin muamması bir yana, en büyük gariplik , arada başka bazı silahlara dair izlerin de bulunduğu. Ne Lodos'ta, ne de Arzın çocuklarında bulunmayan bazı silahlar.
En son MXneo tarafından 20 Ara 2017 00:14 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
Yükseliş Cemiyeti'nin Sonu,Teşkilat'ın Kuruluşu ve Klanlar Devri (1980-1990)
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Ben de zaten bunu soyluyorum hikayeyle ilerliyor oyun, en son acilan bolgeden yeni bolgeye gecilmiyor.. Dikkatli oku yazimi.MXneo yazdı: ↑20 Ara 2017 00:12Büyük Hol Girişi Zaten Meteor Bölgesindedir.noctiluca yazdı: ↑19 Ara 2017 23:43Bircok oyunda boyle haklisin fakat İstanbul Kiyamet Vakti’nde hikaye ve kurgu daha cok one cikiyor, eger oyle olmasaydi Buyik Hol girişi yeraltinda meran kentinden olurdu bir de oyle bak olayaByoflu61 yazdı: ↑19 Ara 2017 14:05ben birçok oyun oynadım ve daha yüksek seviyeli yerlere geçiş yapmak için yüksek seviyeyi görmüş haritalardan geçiş oluyor ve bana bu durum mantıklı geliyor.yoksa holdeki durum olucak.adam açıcak 1 level,getircek.tek gecede olcak 59 level.ve haritalara girmeleri için görev zorunluluklarıda gelmeli yoksa bunun önüne geçilmicek.![]()
Bknz : 1986 yılında meteor bölgesinde maden çıkartmak amacıyla kazı yapan Arzın Çocukları keşif grubundan bir ekip, büyük bir mekanın girişi olduğu düşünülen bir yer keşfetti. Arzın çocukları bu yeni mekanı uzun bir süre gizli olarak araştırdı. Adem Bey önderliğindeki küçük keşif ekipleri bu büyük girişin toprak altında kalmış kısımlarını ortaya çıkartmak için aylarca kazma salladılar. Ardından giriş kısmı şaşırtıcı derecede sağlam kalmış büyük bir hole doğru açıldı. Burası prizmatik şekillerin hakim olduğu, değişik bir medeniyete ait olduğu izlenimini veren bir mekandı. Arzın Çocukları bu büyük holü araştırmaya başlarken, onları takibe almış bir Lodos ajanı, bu faaliyetleri Lodos Klanı'na bildirdi. Araştırma günlerinden birinde bölge Binbaşı Yavuz önderliğindeki Lodos Klanı mensupları tarafından basıldı. Bundan sonrası sadece söylentilerden ibaret. Her iki klan mensupları arasında her ne geçtiyse de, bunun şahidi kalmadı. Tek bilinen bu iki grubun arasında çatışma çıktığı (ki bunu orada araştırma yapan bağımsız teşkilat yetkililerinin incelemelerinden anlıyoruz), Binbaşı Yavuz ve Adem Bey dahil bütün herkesin öldüğü. Çatışma sebebinin muamması bir yana, en büyük gariplik , arada başka bazı silahlara dair izlerin de bulunduğu. Ne Lodos'ta, ne de Arzın çocuklarında bulunmayan bazı silahlar.
Haklısın Yanlış Anlamışım Pardon Hocamnoctiluca yazdı: ↑20 Ara 2017 00:47Ben de zaten bunu soyluyorum hikayeyle ilerliyor oyun, en son acilan bolgeden yeni bolgeye gecilmiyor.. Dikkatli oku yazimi.MXneo yazdı: ↑20 Ara 2017 00:12Büyük Hol Girişi Zaten Meteor Bölgesindedir.noctiluca yazdı: ↑19 Ara 2017 23:43Bircok oyunda boyle haklisin fakat İstanbul Kiyamet Vakti’nde hikaye ve kurgu daha cok one cikiyor, eger oyle olmasaydi Buyik Hol girişi yeraltinda meran kentinden olurdu bir de oyle bak olayaByoflu61 yazdı: ↑19 Ara 2017 14:05ben birçok oyun oynadım ve daha yüksek seviyeli yerlere geçiş yapmak için yüksek seviyeyi görmüş haritalardan geçiş oluyor ve bana bu durum mantıklı geliyor.yoksa holdeki durum olucak.adam açıcak 1 level,getircek.tek gecede olcak 59 level.ve haritalara girmeleri için görev zorunluluklarıda gelmeli yoksa bunun önüne geçilmicek.![]()
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
gardan gelir diyorum ve cok destekli bir tez ortaya atiyorum. Oyunun kurgusu bir kenarda dursun (ki o da destekliyor) farkındaysanız en sonki guncellemeyle oraya bir kadin karakter getirildi. Ayrica topkapiyi dolasanlar bilir Drezin var orada, direkt uçağa çıkıyor
Saat çok saçma bir kapı. Girişi olsun çıkışı olsun sıkıntılı bir bölüm.
- Subzero
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Mortal Kombat
Selam arkadaşlar. Birileri karaköy geleceğini söylemişti fakat nerull gelip hikayeden uzaklaşma demişti yani benim görüşüm karaköy gelmiyecek ve giriş yeri de balıkçının orası olur büyük ihtimalle 2. Bir tahminim daha var oda 4 lvl lik örümceklerin yukardaki sol ve sağ çıkmazları varya sol taraftaki yerden gidilebilir diye düşünüyorum, görmek isteyen olursa mısır ın üst tarafı. Ayrıca saatin ordan giriş olacağını kattiyen sanmıyorum yapsalar çok saçma olacaktır. Bknz diğer bölgelerin hiçbir girişi o kadar zor yerlerde değil.