Genisleme paketi girisi?!
Re: Genisleme paketi girisi?!
bence eminönünden giriş olursa güzel olur fakat yüksek level slotlar olucağı için yeraltından giriş olucak ve yeraltıdan olursa eskisi gibi canlanıcak.holden giriş bence düşük ihtimal.
SARAL
Slotların yüksek seviye olması ile giriş yerinin ne alakası var 
─∘Serinplay∘─
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm
"Gezgin Şehir"
İstanbul Kıyamet Vakti Wiki
Kıyamet Oyun Projesi
Fan Art Çalışmaları
Günlüğüm

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
Bende galata köprüsünden geçiş yapılacağını düşünüyorum.
Bir arkadaş da Yesemin'in oradan demiş. çok ihtimal vermesem de olabilir. (sürpriz)
Ayrıca tuh taşı koymak yerine o köprünün devamı getirilirse çok çok daha iyi olur. Fakat ne kadar gerçekçi bir düşünce bilemiyorum
Bir arkadaş da Yesemin'in oradan demiş. çok ihtimal vermesem de olabilir. (sürpriz)
Ayrıca tuh taşı koymak yerine o köprünün devamı getirilirse çok çok daha iyi olur. Fakat ne kadar gerçekçi bir düşünce bilemiyorum
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Naim Süleymanoğlu
Bence yer altındakı meran girişimin oradan
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Ruh taşı değil tekne olacak.vahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:12 Bende galata köprüsünden geçiş yapılacağını düşünüyorum.
-
- Meteor Kaşifi
Doğru tekne daha mantıklı olur. Hatta yapmışken vapur falan yapsalar daha da güzel olurCHAPPIE yazdı: ↑18 Ara 2017 15:16Ruh taşı değil tekne olacak.vahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:12 Bende galata köprüsünden geçiş yapılacağını düşünüyorum.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Peki işportacı genç simit , çay satıcak mı vapurdayken martılara simit atabilecekmiyiz bunlar önemli detaylarvahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:24Doğru tekne daha mantıklı olur. Hatta yapmışken vapur falan yapsalar daha da güzel olurCHAPPIE yazdı: ↑18 Ara 2017 15:16Ruh taşı değil tekne olacak.vahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:12 Bende galata köprüsünden geçiş yapılacağını düşünüyorum.
Ayrıca tuh taşı koymak yerine o köprünün devamı getirilirse çok çok daha iyi olur. Fakat ne kadar gerçekçi bir düşünce bilemiyorum![]()
-
- Meteor Kaşifi
Simit satışları tavan yapıcakFurkaaaaann yazdı: ↑18 Ara 2017 15:31Peki işportacı genç simit , çay satıcak mı vapurdayken martılara simit atabilecekmiyiz bunlar önemli detaylarvahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:24Doğru tekne daha mantıklı olur. Hatta yapmışken vapur falan yapsalar daha da güzel olurCHAPPIE yazdı: ↑18 Ara 2017 15:16Ruh taşı değil tekne olacak.vahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:12 Bende galata köprüsünden geçiş yapılacağını düşünüyorum.
Ayrıca tuh taşı koymak yerine o köprünün devamı getirilirse çok çok daha iyi olur. Fakat ne kadar gerçekçi bir düşünce bilemiyorum![]()
D
- Kinat
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Güneşin Öncüleri Beta
Bence İdrisin orası değilse 2. Yer %90 Yeraltı Meran köprünün altında kalan diğer köprü üzerinden geçiş yapılabilir.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
İdris Baba her of çekip eliyle gözünü kapatarak ufuğu izlediğinde neyin karşıma çıkacağını biliyoruz. Diğer arkadaşların da dediği gibi, o adam orada boşuna bir şeyleri izlemiyor, beklemiyor.