Herkesin Aklındaki ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Herkesin Aklındaki ?

Mesaj gönderen Scalgar »

SPIEGLEIN yazdı: 17 Ara 2017 15:09 Gelecek güncelleme ile eski ve yeni oyuncu arasında fark olmayacaksa İlk bırakan ben olacağım tamamen oyunu.

En basiti adam 59 seviye kastı üretimde şaheser direk üretim yaptı set bitti gitti.

Üretim olacaksa eğer reçetelerde.
Çemberlitaş itemleri,Sığınak,mıgrat Kolye ve yüzükleri alt itemler olarak görmeliyiz reçetelerde. :thinking_face: :thinking_face:

Herkes eşit olmamalı ve eski ve yeni oyuncu farkı olmayacaksa oyunun değeride kalmayacaktır. !
2009 dan beri oynuyorum hala full şaheser dizilmiş hesabım yok...

tılsım konusuna hiç girmiyorum bile..
Nothing
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Scalgar yazdı: 19 Ara 2017 19:10
SPIEGLEIN yazdı: 17 Ara 2017 15:09 Gelecek güncelleme ile eski ve yeni oyuncu arasında fark olmayacaksa İlk bırakan ben olacağım tamamen oyunu.

En basiti adam 59 seviye kastı üretimde şaheser direk üretim yaptı set bitti gitti.

Üretim olacaksa eğer reçetelerde.
Çemberlitaş itemleri,Sığınak,mıgrat Kolye ve yüzükleri alt itemler olarak görmeliyiz reçetelerde. :thinking_face: :thinking_face:

Herkes eşit olmamalı ve eski ve yeni oyuncu farkı olmayacaksa oyunun değeride kalmayacaktır. !
2009 dan beri oynuyorum hala full şaheser dizilmiş hesabım yok...

tılsım konusuna hiç girmiyorum bile..
Bu kadar zamandır oynayıp hiç birşey yapamamakta senden kaynaklanıyor merak ettim oyuna girip neler yapıyordun ?
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Oyuna yeni başıyan birisi direk yeni lvl itemlerini üretip seninle nasıl aynı olabilir :thinking_face: eğer parayla alıp yapar diyecek olursak grup bölgesi olsun olmasın karakter alıp satanlar oluyor bunu biz engelliyemeyiz. Açık arazinin avantajı kimseye baglı olmadan istediğin zaman vaktin olduğu kadar oyunda biseýler yapabilmeni sağlar. Sıfırdan birisi yada eski oyuncu da olsa tek başina grup bolgelerinde item kasması için başkalarına muhtaç oluyor. Muhtaçtn kastım çok emek verip karakteri adam akıllı bir seviyeye getirdin 3 5 parca eksigın var bölge girme sıkıntın yok ama bölgeye girmek için 5 kişiye daha ihtiyać var tek giremiyorsun. Ama açik beta oyle mi? Takılar olsun üst baş olsun satılıp alınabiliyor maden çekilip satılıyor. Sıfırdan başayan birisi yeni madenleri cekip satarak bişeyler yapabilir. Sizin paranız çok diyelim ama 500 1000 kere sığınaktan düşüremediğiniz bir takiyı bu sistemde piyasa fiyatının üstünde vererek ilk sahip olabilirsiniz hem o takiyı şans eseri düşürmüş kişi mutlu olur hem siz. Betadan beri oyunuyorsanız eğer bunu anlamak çok zor olmasa gerek. 39 zamanı Kurt mağarasında 35 lvl örümceklerde sabahlamayı özlemediniz mi. Madenlerde rakipleriyle tanışıp dost olanları slot için kavga edenlere tercih ederim :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

manyetix yazdı: 19 Ara 2017 19:44 Oyuna yeni başıyan birisi direk yeni lvl itemlerini üretip seninle nasıl aynı olabilir :thinking_face: eğer parayla alıp yapar diyecek olursak grup bölgesi olsun olmasın karakter alıp satanlar oluyor bunu biz engelliyemeyiz. Açık arazinin avantajı kimseye baglı olmadan istediğin zaman vaktin olduğu kadar oyunda biseýler yapabilmeni sağlar. Sıfırdan birisi yada eski oyuncu da olsa tek başina grup bolgelerinde item kasması için başkalarına muhtaç oluyor. Muhtaçtn kastım çok emek verip karakteri adam akıllı bir seviyeye getirdin 3 5 parca eksigın var bölge girme sıkıntın yok ama bölgeye girmek için 5 kişiye daha ihtiyać var tek giremiyorsun. Ama açik beta oyle mi? Takılar olsun üst baş olsun satılıp alınabiliyor maden çekilip satılıyor. Sıfırdan başayan birisi yeni madenleri cekip satarak bişeyler yapabilir. Sizin paranız çok diyelim ama 500 1000 kere sığınaktan düşüremediğiniz bir takiyı bu sistemde piyasa fiyatının üstünde vererek ilk sahip olabilirsiniz hem o takiyı şans eseri düşürmüş kişi mutlu olur hem siz. Betadan beri oyunuyorsanız eğer bunu anlamak çok zor olmasa gerek. 39 zamanı Kurt mağarasında 35 lvl örümceklerde sabahlamayı özlemediniz mi. Madenlerde rakipleriyle tanışıp dost olanları slot için kavga edenlere tercih ederim :relaxed:
Konuda anlamadığınız nokta şu karakter alım satım v.s bunlardan bahsetmeden.

Öncelikle item düşüremeyenleri anlamıyorum gerçekten sorun var demektir. ''Üyelik ve Lonca Artırıcı alıp düşürülmeyecek şey yok,işte şu kadar yıldır düşmüyor şu takı diyen varsa buyursun gelsin düşüreyim.''

İkinci olarak çemberlitaş,migrat,sığınaklar bunlar sadece görevlerde kalmamalı aktifliğini koruması açısından buradan aldığımız itemleri sadece ilerki seviye amacında kullanmamak gerekiyor. Bazı oyunlarda bir üst aşama için bir alt kademe item istemesi. :thinking_face: Bu gayet mantıklı ve aktiflik kaybının önüne geçilmesi için ideal bir çözüm,Sığınak ve mıgrat için reçeteleri gelir çemberlitaşta olduğu gibi böyleliklede o ağlayan arkadaşlar üretim üstüne üretim ile bir üst aşamaya ulaşacaktırlar.

İnsanlar kolay yoldan bir şeyleri elde etmemeli,evet bahsettiğiniz eski sürümler güzeldi. Şuan oyunu eski ile kıyaslamak yerine yeniliklere yönelmek gerekiyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

SPIEGLEIN yazdı: 19 Ara 2017 19:56
manyetix yazdı: 19 Ara 2017 19:44 Oyuna yeni başıyan birisi direk yeni lvl itemlerini üretip seninle nasıl aynı olabilir :thinking_face: eğer parayla alıp yapar diyecek olursak grup bölgesi olsun olmasın karakter alıp satanlar oluyor bunu biz engelliyemeyiz. Açık arazinin avantajı kimseye baglı olmadan istediğin zaman vaktin olduğu kadar oyunda biseýler yapabilmeni sağlar. Sıfırdan birisi yada eski oyuncu da olsa tek başina grup bolgelerinde item kasması için başkalarına muhtaç oluyor. Muhtaçtn kastım çok emek verip karakteri adam akıllı bir seviyeye getirdin 3 5 parca eksigın var bölge girme sıkıntın yok ama bölgeye girmek için 5 kişiye daha ihtiyać var tek giremiyorsun. Ama açik beta oyle mi? Takılar olsun üst baş olsun satılıp alınabiliyor maden çekilip satılıyor. Sıfırdan başayan birisi yeni madenleri cekip satarak bişeyler yapabilir. Sizin paranız çok diyelim ama 500 1000 kere sığınaktan düşüremediğiniz bir takiyı bu sistemde piyasa fiyatının üstünde vererek ilk sahip olabilirsiniz hem o takiyı şans eseri düşürmüş kişi mutlu olur hem siz. Betadan beri oyunuyorsanız eğer bunu anlamak çok zor olmasa gerek. 39 zamanı Kurt mağarasında 35 lvl örümceklerde sabahlamayı özlemediniz mi. Madenlerde rakipleriyle tanışıp dost olanları slot için kavga edenlere tercih ederim :relaxed:
Konuda anlamadığınız nokta şu karakter alım satım v.s bunlardan bahsetmeden.

Öncelikle item düşüremeyenleri anlamıyorum gerçekten sorun var demektir. ''Üyelik ve Lonca Artırıcı alıp düşürülmeyecek şey yok,işte şu kadar yıldır düşmüyor şu takı diyen varsa buyursun gelsin düşüreyim.''

İkinci olarak çemberlitaş,migrat,sığınaklar bunlar sadece görevlerde kalmamalı aktifliğini koruması açısından buradan aldığımız itemleri sadece ilerki seviye amacında kullanmamak gerekiyor. Bazı oyunlarda bir üst aşama için bir alt kademe item istemesi. :thinking_face: Bu gayet mantıklı ve aktiflik kaybının önüne geçilmesi için ideal bir çözüm,Sığınak ve mıgrat için reçeteleri gelir çemberlitaşta olduğu gibi böyleliklede o ağlayan arkadaşlar üretim üstüne üretim ile bir üst aşamaya ulaşacaktırlar.

İnsanlar kolay yoldan bir şeyleri elde etmemeli,evet bahsettiğiniz eski sürümler güzeldi. Şuan oyunu eski ile kıyaslamak yerine yeniliklere yönelmek gerekiyor.
Gardaş ona bakarsan benimde ful arti ful eksigim olmıyan her sınıftan 1 er tane var. Bi kaç karakter daha var takısı eksik olan ugraşmıyorum onlarla. Senin sorunun empati yapamamak yada yapmak istemiyorsun. Diyelim ki senin dediğin gibi oldu yeni güncellemede yeni oyuncu gelecegini mi düşünüyorsun gelse bile ne kadar kalabilir 1 ay 2 ay. Daha önce bölge giremeyenlerin burda actığı konulara bende yazdım emek vererek yapabilirsiniz flan flan ama inan ozamanki düşüncelerime kıżıyorum. Adam orda bişeyler anlatmaya çalışıyor ama biz anlamamakta çok direniyoruz. Sırf buyüzden sıfırdn büyücü karakter açtım kenn migydu çok durmadim ustünde. Bölge girmek için ne lazımdı dedim önce bir kıyo asa ürettim ama parlatmam lazımdı parlattım. M1 mi istiyolardı dedim tamam hllederiz dedim (gerekli tılsımlarım vr onları kullandım bide uretmek için flan ugraďmadım yani gözüm yemedi :grinning: ) m1 kıyo asa fevzi set var grup bulayım dedin studuza giremezsin düz gaffar çok az atan var nerdeyse yok ama bikac tane dek geldi hem hasarin az dendi hem m23 istediler düzgaffraa m23. Burdan o arkadasa selmlar B-) m1 m23 met3 bb3 kons 13 koydum karktere ama hasar az yine stusuz imkansız. Dedim zırh uretimi gozuktü. Onu da ürettim. Benzer bi hasarım oldu ama 2000 ustü isteyip yaninda güneď asalı götürenler var yine hasarimın yetersiz olduğunu ogrendim dedim ckt fln uretmem o gruplarla gitmem. Arada saglm olup gidenlerle girdim gerci diger karakterle attiğim kisiler oldugu için girmen kolay oldu sıfırdan birisi tek basına girmesi için biraz cevre edinmesi lazım illaki. Demem o ki ben itemleri uretmek icın uğraşmadım tılsım için ugraşmadım hali hazırda vardı. Ama kimle bolge atıp atmıyacagımı ögrendim güzel oldu. Sıfirdan birisi bütun bunlrı yapması için çok emek vermesi lazım. Biz verdik onlrda versin diyeceksin ama sorunda burda bölge girmek için yine başkasın muhtćlar. Zor gardaş inan zor. Ama yeni sistemde cember itemlerinden biraz üdt yada benzer çeşitli itemler üretilip düsüp satılırsa yeni oyuncuların bir sansı olabilir. Donra yine bir gb gelip dahaa iyi itemler olabilir ana oraya hazırlıklı girebilirler. Yoksa biz oyniyalım oyunu yeniler ne bj yerde yesine geliyor bu kusuruma bakma belki ben ynliş düşünüyirumdur ama şuanda düşüncelerim bu yönde. Hayırlı akşamlar koly gele.
Resim
Kullanıcı avatarı
Serinplay
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Serinplay »

Resim
idevlez
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen idevlez »

Oyuna zaten 5 sene sonra bir güncelleme geliyor onda da taa 7 8 sene önceki içerikteki kolyenin yüzüğün kullanılmasını mı teklif ediyorsunuz.Mantık dışı kesinlikle o zaman kenanın gücü kolye üretmek için keşke destekli platin zırhlarımızı kullanabilseydik.Ben kesinlikle böyle bir şey olsun istemiyorum emek harcayan emeğini yeni bölgede harcasın meyvesini de yeni bölgeden alsın

Kaldı ki siz zaten şu mesajlarınızdan yola çıkarak
---------------------------Konuda anlamadığınız nokta şu karakter alım satım v.s bunlardan bahsetmeden.

İnsanlar kolay yoldan bir şeyleri elde etmemeli,evet bahsettiğiniz eski sürümler güzeldi. Şuan oyunu eski ile kıyaslamak yerine yeniliklere yönelmek gerekiyor.------------------------
oyunda çoğu şeyi para karşılığı elde eden birine benziyorsunuz.Bu durum olmasa bile sizi pek rahatsız etmeyecektir.İyi harcamalar,pardon iyi oyunlar
En son idevlez tarafından 19 Ara 2017 20:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Serinplay yazdı: 19 Ara 2017 20:44 Resim
köşeye sıkışan kim ben mi :') gif guzelmiş bu arada
Resim