Oyuna zaten 5 sene sonra bir güncelleme geliyor onda da taa 7 8 sene önceki içerikteki kolyenin yüzüğün kullanılmasını mı teklif ediyorsunuz.Mantık dışı kesinlikle o zaman kenanın gücü kolye üretmek için keşke destekli platin zırhlarımızı kullanabilseydik.Ben kesinlikle böyle bir şey olsun istemiyorum emek harcayan emeğini yeni bölgede harcasın meyvesini de yeni bölgeden alsın
Kaldı ki siz zaten şu mesajlarınızdan yola çıkarak
---------------------------Konuda anlamadığınız nokta şu karakter alım satım v.s bunlardan bahsetmeden.
Öncelikle item düşüremeyenleri anlamıyorum gerçekten sorun var demektir. ''Üyelik ve Lonca Artırıcı alıp düşürülmeyecek şey yok,işte şu kadar yıldır düşmüyor şu takı diyen varsa buyursun gelsin düşüreyim.''
İkinci olarak çemberlitaş,migrat,sığınaklar bunlar sadece görevlerde kalmamalı aktifliğini koruması açısından buradan aldığımız itemleri sadece ilerki seviye amacında kullanmamak gerekiyor. Bazı oyunlarda bir üst aşama için bir alt kademe item istemesi.

Bu gayet mantıklı ve aktiflik kaybının önüne geçilmesi için ideal bir çözüm,Sığınak ve mıgrat için reçeteleri gelir çemberlitaşta olduğu gibi böyleliklede o ağlayan arkadaşlar üretim üstüne üretim ile bir üst aşamaya ulaşacaktırlar.
İnsanlar kolay yoldan bir şeyleri elde etmemeli,evet bahsettiğiniz eski sürümler güzeldi. Şuan oyunu eski ile kıyaslamak yerine yeniliklere yönelmek gerekiyor.------------------------
oyunda çoğu şeyi para karşılığı elde eden birine benziyorsunuz.Bu durum olmasa bile sizi pek rahatsız etmeyecektir.İyi harcamalar,pardon iyi oyunlar