Vizontele aklına gelen kimlerqarizma1313 yazdı: ↑18 Ara 2017 20:01 Şu 5500 Akçenin Yanında Verilen Plusu geri istiyoruz kardeşim hadi zam getirdiniz plusu niye çıkarıyosunuz zam getiriyosun plusu çıkarma plusu çıkarmasalar hadi neyse
Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek
Re: Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek
Everything is about math just math
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
O Sahneden Esinlendim Zatenmovie yazdı: ↑19 Ara 2017 00:16Vizontele aklına gelen kimlerqarizma1313 yazdı: ↑18 Ara 2017 20:01 Şu 5500 Akçenin Yanında Verilen Plusu geri istiyoruz kardeşim hadi zam getirdiniz plusu niye çıkarıyosunuz zam getiriyosun plusu çıkarma plusu çıkarmasalar hadi neyseBaba akü komple yok çalmışlar
![]()
Alım gücü konusunda hiç bir sıkıntısı olmayan bir oyuncuyum.
Ancak playstore gibi farklı platformlardan satılmasını gereksiz buluyorum.Kaç kere playstore yüzünden sorun yaşadım.Muhatap bulana kadar tabiri caizse göbeğim çatladı.
Kredi kartı olmayıp,ttnet faturasına da yansıtamayıp sadece mobil alabilen oyuncularında, sırf gsm operatörü yüzünden ayan beyan kazıklanması ayrı bir mesele.
Çok rahat bir şekilde akçe satış sistemi dükkana eklenebileceğini düşünüyorum,bunu yapmak imkansız olamaz.
Fİyatlandırmalara gelince, eskiden 5500 akçenin bir avantajı vardı.3 Aylık plus yanında veriliyordu ve bu yüzden de oldukça cazipti herkes için.
Yani eski fiyatla 50 lirayı direk ödeyemecek olan oyuncular bile imkanlarını zorlayıp 20 lira fazla ödeyip,sırf plus için 5500 alıyordu.Bir çok şeyin acilen düzenlenmesi gerek.
Ancak playstore gibi farklı platformlardan satılmasını gereksiz buluyorum.Kaç kere playstore yüzünden sorun yaşadım.Muhatap bulana kadar tabiri caizse göbeğim çatladı.
Kredi kartı olmayıp,ttnet faturasına da yansıtamayıp sadece mobil alabilen oyuncularında, sırf gsm operatörü yüzünden ayan beyan kazıklanması ayrı bir mesele.
Çok rahat bir şekilde akçe satış sistemi dükkana eklenebileceğini düşünüyorum,bunu yapmak imkansız olamaz.
Fİyatlandırmalara gelince, eskiden 5500 akçenin bir avantajı vardı.3 Aylık plus yanında veriliyordu ve bu yüzden de oldukça cazipti herkes için.
Yani eski fiyatla 50 lirayı direk ödeyemecek olan oyuncular bile imkanlarını zorlayıp 20 lira fazla ödeyip,sırf plus için 5500 alıyordu.Bir çok şeyin acilen düzenlenmesi gerek.
Çok güzel anlattınız durumuNatulcien yazdı: ↑19 Ara 2017 16:58 Alım gücü konusunda hiç bir sıkıntısı olmayan bir oyuncuyum.