Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Akçe Pahalılığı Ikv oyuncuları destek

Mesaj gönderen movie »

qarizma1313 yazdı: 18 Ara 2017 20:01 Şu 5500 Akçenin Yanında Verilen Plusu geri istiyoruz kardeşim hadi zam getirdiniz plusu niye çıkarıyosunuz zam getiriyosun plusu çıkarma plusu çıkarmasalar hadi neyse
Vizontele aklına gelen kimler :grin: Baba akü komple yok çalmışlar :')
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

movie yazdı: 19 Ara 2017 00:16
qarizma1313 yazdı: 18 Ara 2017 20:01 Şu 5500 Akçenin Yanında Verilen Plusu geri istiyoruz kardeşim hadi zam getirdiniz plusu niye çıkarıyosunuz zam getiriyosun plusu çıkarma plusu çıkarmasalar hadi neyse
Vizontele aklına gelen kimler :grin: Baba akü komple yok çalmışlar :')
O Sahneden Esinlendim Zaten :) :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Natulcien
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Natulcien »

Alım gücü konusunda hiç bir sıkıntısı olmayan bir oyuncuyum.
Ancak playstore gibi farklı platformlardan satılmasını gereksiz buluyorum.Kaç kere playstore yüzünden sorun yaşadım.Muhatap bulana kadar tabiri caizse göbeğim çatladı.
Kredi kartı olmayıp,ttnet faturasına da yansıtamayıp sadece mobil alabilen oyuncularında, sırf gsm operatörü yüzünden ayan beyan kazıklanması ayrı bir mesele.
Çok rahat bir şekilde akçe satış sistemi dükkana eklenebileceğini düşünüyorum,bunu yapmak imkansız olamaz.
Fİyatlandırmalara gelince, eskiden 5500 akçenin bir avantajı vardı.3 Aylık plus yanında veriliyordu ve bu yüzden de oldukça cazipti herkes için.
Yani eski fiyatla 50 lirayı direk ödeyemecek olan oyuncular bile imkanlarını zorlayıp 20 lira fazla ödeyip,sırf plus için 5500 alıyordu.Bir çok şeyin acilen düzenlenmesi gerek.
Kullanıcı avatarı
scorper
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen scorper »

Natulcien yazdı: 19 Ara 2017 16:58 Alım gücü konusunda hiç bir sıkıntısı olmayan bir oyuncuyum.
Ancak playstore gibi farklı platformlardan satılmasını gereksiz buluyorum.Kaç kere playstore yüzünden sorun yaşadım.Muhatap bulana kadar tabiri caizse göbeğim çatladı.
Kredi kartı olmayıp,ttnet faturasına da yansıtamayıp sadece mobil alabilen oyuncularında, sırf gsm operatörü yüzünden ayan beyan kazıklanması ayrı bir mesele.
Çok rahat bir şekilde akçe satış sistemi dükkana eklenebileceğini düşünüyorum,bunu yapmak imkansız olamaz.
Fİyatlandırmalara gelince, eskiden 5500 akçenin bir avantajı vardı.3 Aylık plus yanında veriliyordu ve bu yüzden de oldukça cazipti herkes için.
Yani eski fiyatla 50 lirayı direk ödeyemecek olan oyuncular bile imkanlarını zorlayıp 20 lira fazla ödeyip,sırf plus için 5500 alıyordu.Bir çok şeyin acilen düzenlenmesi gerek.
Çok güzel anlattınız durumu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön