Mutlu olmamak elde değil !!!
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Mutlu olmamak elde değil !!!
ikv sayesinde tanıştıgım ufaklı yaşlarda bir kardeşimiz vardı fazla durumları yoktu bundan 3 sene önce anlatmayı sevmesemde kardeşimize yardımda bulunmuştuk eğitim masrafları vb. olarak ben ve birkaç arkadaşım üstlenmiştik , inanın bana bu masraflar ucunda iyi bir şey var ise dokunmuyor insana , bugun bana mesaj atmış sosyal medya hesabımı bulup atma geregi duymuş galiba teşekkür bazında Kendisi şuanda Sakarya üniversitesin de makine mühendisliği okuyormuş ve bunun bizim sayemizde oldugunu söyleyip mesajı yazarken ağladıgını belirtmiş okurken ben ağladım kardeşim sen nasıl ağlamayasın ki. ben ve arkadaşlarım bunu unutmuştuk taki bugune kadar. burdan şunu anlatmak isterimki ikv bizlere çok şey kattı dostluklar kardeşlikler daha nicesi , ve kardeşimize üniversite ögrenimi boyunca elimizden geldigince ben ve aynı arkadaşlarım yardımda bulunacagız neden bilmiyorum ama biraz fazla duygusal geldi ve paylaşmak istedim.
Re: Mutlu olmamak elde değil !!!
İşte bu yüzden İKV hala oynanıyor. Belli bir kitlesi var. Yeryüzünde kalitesi kitlesinden gelen tek oyun... Helal olsun.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Yorum kalkmış ama gene yazayım. Gene okumadım özet geçsene ?
Yardımcı olmuş birine sonra mutlu olmuş
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Allah sen ve senin gibileri mutlu etsin.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

Elemanın biri uzun yazıları okumayı sevmiyormuş sonra sevdirmişler olay bu
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı

- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

Bu belirli kitlenin içinde elbette bazı sorumsuzlarda yerini alacaktır fakat baki kalan bu şekilde dostlugunu kardesligini esirgemeyen adam gibi adamlar olacaktır.
Allah senden ve arkadaslarından razı olsun kardesim,insallah taktirini ya bu dunyada ya da ahirette gorursunuz.Yapmis oldugunuz oylesine degerli birsey ki,kadri kıymeti anlatılmaz,o kardesimizin dualarında elbet yerinizi almissinizdirmehmetcan78 yazdı: ↑19 Ara 2017 16:01 ikv sayesinde tanıştıgım ufaklı yaşlarda bir kardeşimiz vardı fazla durumları yoktu bundan 3 sene önce anlatmayı sevmesemde kardeşimize yardımda bulunmuştuk eğitim masrafları vb. olarak ben ve birkaç arkadaşım üstlenmiştik , inanın bana bu masraflar ucunda iyi bir şey var ise dokunmuyor insana , bugun bana mesaj atmış sosyal medya hesabımı bulup atma geregi duymuş galiba teşekkür bazında Kendisi şuanda Sakarya üniversitesin de makine mühendisliği okuyormuş ve bunun bizim sayemizde oldugunu söyleyip mesajı yazarken ağladıgını belirtmiş okurken ben ağladım kardeşim sen nasıl ağlamayasın ki. ben ve arkadaşlarım bunu unutmuştuk taki bugune kadar. burdan şunu anlatmak isterimki ikv bizlere çok şey kattı dostluklar kardeşlikler daha nicesi , ve kardeşimize üniversite ögrenimi boyunca elimizden geldigince ben ve aynı arkadaşlarım yardımda bulunacagız neden bilmiyorum ama biraz fazla duygusal geldi ve paylaşmak istedim.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Titre ve Kendine Dön!
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY