Mutlu olmamak elde değil !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mutlu olmamak elde değil !!!

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

ikv sayesinde tanıştıgım ufaklı yaşlarda bir kardeşimiz vardı fazla durumları yoktu bundan 3 sene önce anlatmayı sevmesemde kardeşimize yardımda bulunmuştuk eğitim masrafları vb. olarak ben ve birkaç arkadaşım üstlenmiştik , inanın bana bu masraflar ucunda iyi bir şey var ise dokunmuyor insana , bugun bana mesaj atmış sosyal medya hesabımı bulup atma geregi duymuş galiba teşekkür bazında Kendisi şuanda Sakarya üniversitesin de makine mühendisliği okuyormuş ve bunun bizim sayemizde oldugunu söyleyip mesajı yazarken ağladıgını belirtmiş okurken ben ağladım kardeşim sen nasıl ağlamayasın ki. ben ve arkadaşlarım bunu unutmuştuk taki bugune kadar. burdan şunu anlatmak isterimki ikv bizlere çok şey kattı dostluklar kardeşlikler daha nicesi , ve kardeşimize üniversite ögrenimi boyunca elimizden geldigince ben ve aynı arkadaşlarım yardımda bulunacagız neden bilmiyorum ama biraz fazla duygusal geldi ve paylaşmak istedim.
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gizit

Re: Mutlu olmamak elde değil !!!

Mesaj gönderen Plafect00 »

İşte bu yüzden İKV hala oynanıyor. Belli bir kitlesi var. Yeryüzünde kalitesi kitlesinden gelen tek oyun... Helal olsun.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Yorum kalkmış ama gene yazayım. Gene okumadım özet geçsene ?
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

inquisitor yazdı: 19 Ara 2017 16:34 Yorum kalkmış ama gene yazayım. Gene okumadım özet geçsene ?
Yardımcı olmuş birine sonra mutlu olmuş
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Allah sen ve senin gibileri mutlu etsin.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

Ne mutlu sana.

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

inquisitor yazdı: 19 Ara 2017 16:34 Yorum kalkmış ama gene yazayım. Gene okumadım özet geçsene ?
Elemanın biri uzun yazıları okumayı sevmiyormuş sonra sevdirmişler olay bu
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Koca yürekli İkv oyuncuları 👏🏻
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Plafect00 yazdı: 19 Ara 2017 16:27 İşte bu yüzden İKV hala oynanıyor. Belli bir kitlesi var. Yeryüzünde kalitesi kitlesinden gelen tek oyun... Helal olsun.
Bu belirli kitlenin içinde elbette bazı sorumsuzlarda yerini alacaktır fakat baki kalan bu şekilde dostlugunu kardesligini esirgemeyen adam gibi adamlar olacaktır.
mehmetcan78 yazdı: 19 Ara 2017 16:01 ikv sayesinde tanıştıgım ufaklı yaşlarda bir kardeşimiz vardı fazla durumları yoktu bundan 3 sene önce anlatmayı sevmesemde kardeşimize yardımda bulunmuştuk eğitim masrafları vb. olarak ben ve birkaç arkadaşım üstlenmiştik , inanın bana bu masraflar ucunda iyi bir şey var ise dokunmuyor insana , bugun bana mesaj atmış sosyal medya hesabımı bulup atma geregi duymuş galiba teşekkür bazında Kendisi şuanda Sakarya üniversitesin de makine mühendisliği okuyormuş ve bunun bizim sayemizde oldugunu söyleyip mesajı yazarken ağladıgını belirtmiş okurken ben ağladım kardeşim sen nasıl ağlamayasın ki. ben ve arkadaşlarım bunu unutmuştuk taki bugune kadar. burdan şunu anlatmak isterimki ikv bizlere çok şey kattı dostluklar kardeşlikler daha nicesi , ve kardeşimize üniversite ögrenimi boyunca elimizden geldigince ben ve aynı arkadaşlarım yardımda bulunacagız neden bilmiyorum ama biraz fazla duygusal geldi ve paylaşmak istedim.
Allah senden ve arkadaslarından razı olsun kardesim,insallah taktirini ya bu dunyada ya da ahirette gorursunuz.Yapmis oldugunuz oylesine degerli birsey ki,kadri kıymeti anlatılmaz,o kardesimizin dualarında elbet yerinizi almissinizdir :blush:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Scalgar »

Plafect00 yazdı: 19 Ara 2017 16:27 İşte bu yüzden İKV hala oynanıyor. Belli bir kitlesi var. Yeryüzünde kalitesi kitlesinden gelen tek oyun... Helal olsun.
:+1: :+1:
Nothing

“Genel Etkileşim” sayfasına dön