YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Re: YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!

Mesaj gönderen KraToSs »

vahdet yazdı: 18 Ara 2017 15:02
KraToSs yazdı: 18 Ara 2017 14:43
turkoxHAMSTER yazdı: 18 Ara 2017 14:29 Ülkemizde adama yılbaşında çık eğlen evde oturma desen ben gavur muyum der. Ama oyunda etkinlik olsa dünden razi. Bunu size hitaben söylemiyorum yanlış anlamayın. Şimdi ben desem ki "ya bosverin etkinliği gidin arkadaşlarınızla takilin çıkın dışarı." eminim itiraz eden olur.
Aslında istiyorlardır ama başaramıyorlar.

Bu biraz ödül - ceza kavramı ile de ilgili
Mesela ; reel hayatta istediğini yapamayan başarısız olan birey, kişi, organizma bunu bilgisayar başında deniyor ve ÇOK ÇABUK kazanabiliyor. - item üretiyor, adam kesiyor vs- bu da bağımlılık yapıyor kişide bir ödül iştahı oluyor. Daha kısa yoldan. Ayriyeten bu şekilde daha seri serotonin salgılanabilir.
konular ne kadar farklı yerlere çikilebiliyor ya :grin: saçma yorumlar yapmayın

gavurlukla, sosyallikle yada diğer hiçbir şey ile alakalı olmaksızın, gece sabaha kadar evinde vakit geçirmeyi ve bir yandan ikv oynamayı tercih etmiş biri olarak yılbaşında etkinlik isteyen kişi sayısının oldukça fazla olacağını düşünüyorum.

İsteyen dışarı çıkar isteyen çıkmaz. bununda konuyla alakası yok

ve tekrardan ETKİNLİK İSTİYORUZ KESİNLİKLEEE ;)
Söylediklerim biraz konu dışı ama bir gerçek. Kanıtlanmış şeyler.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
MainPower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen MainPower »

Çekiliş bileti kafidir ona da razıyım açıkçası :) Belki şans bize vurur.
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ERSEN »

Reelde bilet almadık, bari burda alalım 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

SERDARBEY yazdı: 18 Ara 2017 14:17
CHAPPIE yazdı: 18 Ara 2017 14:11 Eminönü, Meteor ve Sivri Ada bölgeleri karla kaplanabilir.
Sıfır mi çizeceksin 😂
Yanlayacakmış kanka 😂
Resim
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

bilet 250 yada 500 akçe olsun iyi olur
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaat :') alev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

XxxChesTeRxxX yazdı: 18 Ara 2017 22:44 Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaat :') alev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
Bu Yılbaşındada Bekliyoruz aynı şeyleri
Resim
Kullanıcı avatarı
ERSEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ERSEN »

qarizma1313 yazdı: 18 Ara 2017 22:51
XxxChesTeRxxX yazdı: 18 Ara 2017 22:44 Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaat :') alev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
Bu yılbaşında küçük bir bilet vermiyor adamlar, sen eminönü’ye yaratık çekmelerini istiyorsun 😄
ByERseN MBLGL

ByERseNN xMBLGLx
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ERSEN yazdı: 19 Ara 2017 09:24
qarizma1313 yazdı: 18 Ara 2017 22:51
Bu yılbaşında küçük bir bilet vermiyor adamlar, sen eminönü’ye yaratık çekmelerini istiyorsun 😄
Görün GM Ler Görün Bu Kadar Aciz Göstermeyin Kendinizi :) Getirin Yılbaşında Yaratık
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

• 《Yapın,edin》 diye degil bir GM'ye herhangi bir kişiye,'insana' böyle bir üslupla yaklaşırsak,kimsede bir heves kalmaz öncelikle burada bir anlaşalım.
  • Geçmiş dönemlerde farklı etkinliklerin yapılabilmesi,gercektende oyunun bu tarz etkinliklere müsait olabileceginin kanıtı olmuştu.
Göster
Kardeş oyun motoru kaldırmıyor,müsait degil,yan yattı,çamura battı anla işte.
  • Oyunun yıllar yıllar sonra
    Göster
    hikaye başlangıcı yapar gibi oldu ama neyse
    bir güncelleme heyecanı ile beraber oyuncu sayısındaki artışı,gerek oyuncular gerekse yönetim kadrosu kadar tabiki GM'leri de sevindirmekte ve ayrı bir heveslendirmektedir.Bu sebepten son zamanlardaki bu tarz önerileri daha dikkatle inceledikleri aşikâr.
  • Umutsuzluğa itilen IKV kitlesi için son zamanlardaki bu öneriler,yorumlar,gerekse tatlı isyanların yapıcı olduguna inanıyorum ve devam edilmesi gerektiğinide dusunuyorum.
[*]Son zamanlarda oyun içinde bizlerle sık sık birlikte olarak bir nebze tebessüm içinde bırakan GM'lerin ve Etkinlik kadrosundaki arkadaşların gerek yılbaşı gerekse bundan sonraki süreçte ya oyuncu kitlesinin hep istedigi etkinlikleri yada bambaska supriz niteliginde etkinliklerle karsimiza cikacagini dusunuyorum.Olumsuz birçok yoruma rağmen,görevlerini hevesle yaptıklarına inanıyor,birlikte daha güzel günler görecegimizi belirtmek istiyorum.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY

“Genel Etkileşim” sayfasına dön