Söylediklerim biraz konu dışı ama bir gerçek. Kanıtlanmış şeyler.vahdet yazdı: ↑18 Ara 2017 15:02konular ne kadar farklı yerlere çikilebiliyor yaKraToSs yazdı: ↑18 Ara 2017 14:43Aslında istiyorlardır ama başaramıyorlar.turkoxHAMSTER yazdı: ↑18 Ara 2017 14:29 Ülkemizde adama yılbaşında çık eğlen evde oturma desen ben gavur muyum der. Ama oyunda etkinlik olsa dünden razi. Bunu size hitaben söylemiyorum yanlış anlamayın. Şimdi ben desem ki "ya bosverin etkinliği gidin arkadaşlarınızla takilin çıkın dışarı." eminim itiraz eden olur.
Bu biraz ödül - ceza kavramı ile de ilgili
Mesela ; reel hayatta istediğini yapamayan başarısız olan birey, kişi, organizma bunu bilgisayar başında deniyor ve ÇOK ÇABUK kazanabiliyor. - item üretiyor, adam kesiyor vs- bu da bağımlılık yapıyor kişide bir ödül iştahı oluyor. Daha kısa yoldan. Ayriyeten bu şekilde daha seri serotonin salgılanabilir.saçma yorumlar yapmayın
gavurlukla, sosyallikle yada diğer hiçbir şey ile alakalı olmaksızın, gece sabaha kadar evinde vakit geçirmeyi ve bir yandan ikv oynamayı tercih etmiş biri olarak yılbaşında etkinlik isteyen kişi sayısının oldukça fazla olacağını düşünüyorum.
İsteyen dışarı çıkar isteyen çıkmaz. bununda konuyla alakası yok
ve tekrardan ETKİNLİK İSTİYORUZ KESİNLİKLEEE![]()
YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!
Re: YILBAŞINDA ETKİNLİK KESİNLİKLE BEKLİYORUZ !!!
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Çekiliş bileti kafidir ona da razıyım açıkçası
Belki şans bize vurur.
Reelde bilet almadık, bari burda alalım 
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter ls Coming
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaat
alev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

Bu Yılbaşındada Bekliyoruz aynı şeyleriXxxChesTeRxxX yazdı: ↑18 Ara 2017 22:44 Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaatalev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
Bu yılbaşında küçük bir bilet vermiyor adamlar, sen eminönü’ye yaratık çekmelerini istiyorsunqarizma1313 yazdı: ↑18 Ara 2017 22:51Bu Yılbaşındada Bekliyoruz aynı şeyleriXxxChesTeRxxX yazdı: ↑18 Ara 2017 22:44 Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaatalev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
ByERseN MBLGL
ByERseNN xMBLGLx
ByERseNN xMBLGLx
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı

Görün GM Ler Görün Bu Kadar Aciz Göstermeyin KendiniziERSEN yazdı: ↑19 Ara 2017 09:24Bu yılbaşında küçük bir bilet vermiyor adamlar, sen eminönü’ye yaratık çekmelerini istiyorsunqarizma1313 yazdı: ↑18 Ara 2017 22:51Bu Yılbaşındada Bekliyoruz aynı şeyleriXxxChesTeRxxX yazdı: ↑18 Ara 2017 22:44 Eskiden yılbaşı etkinliği diye Eminönünde bütün oyuncuları ve komutandan tut hamit pehlivana kadar bütün npcleri kadim hidranın olduğu yere çekmişlerdi kadimi felan kesmeye çalışıyoduk cümbür cemaatalev atan bilgisayarlarda ayrı tabi..
![]()
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- 《Yapın,edin》 diye degil bir GM'ye herhangi bir kişiye,'insana' böyle bir üslupla yaklaşırsak,kimsede bir heves kalmaz öncelikle burada bir anlaşalım.
- Geçmiş dönemlerde farklı etkinliklerin yapılabilmesi,gercektende oyunun bu tarz etkinliklere müsait olabileceginin kanıtı olmuştu.
Göster
Kardeş oyun motoru kaldırmıyor,müsait degil,yan yattı,çamura battı anla işte.
- Oyunun yıllar yıllar sonrabir güncelleme heyecanı ile beraber oyuncu sayısındaki artışı,gerek oyuncular gerekse yönetim kadrosu kadar tabiki GM'leri de sevindirmekte ve ayrı bir heveslendirmektedir.Bu sebepten son zamanlardaki bu tarz önerileri daha dikkatle inceledikleri aşikâr.Gösterhikaye başlangıcı yapar gibi oldu ama neyse
- Umutsuzluğa itilen IKV kitlesi için son zamanlardaki bu öneriler,yorumlar,gerekse tatlı isyanların yapıcı olduguna inanıyorum ve devam edilmesi gerektiğinide dusunuyorum.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY