Çoğu MMORPG oyununda olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti'de oyuncuların becerileriyle ve kişisel taktikleriyle öne çıktığı bir oyundur.Bu yüzden tarafınıza herhangi bir taktiksel bilgi vermek demek bu beceriye ve İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularına çok büyük saygısızlık etmek demektir.Bu tarz kişisel düşüncelerin tarafımızdan paylaşılması mümkün değildir,lakin öyle olmasaydı oyun içerisindeki çekişmeyi bitirmiş olurduk.emrecelik54 yazdı: ↑15 Ara 2017 19:38.MobilSorun78 yazdı: ↑14 Ara 2017 20:21 Merhaba
Her karakteri bir tutmamız imkansızdır. Karakterleri denge bakımından ayıran bir çok faktör vardır. Bunlar yetenek, tılsım kombinasyonu gibi. Büyücünün bir çok etkili yönü mevcut, özellikle tılsım ve yetenek kombinasyonunu iyi kullanan bir Büyücü Savaşçıları kolaylıkla kesebilmektedir. Aynı şekilde Savaşçı karakterininde yetenek kombinasyonu ve tılsım kombinasyonunu iyi kurması sonucunda Büyücü karakterlerine üstünlük sağlayacağı noktalar mevcuttur. Yani 2 karakterin özelliklerine baktığınızda bir denge sorunu gözükmemektedir. En büyük iş oyunculara düşmektedir, yetenek kombinasyonu ve tılsım kombinasyonunu iyi kuran bir oyuncu bu tarz sorunlarla pek nadir karşılaşmaktadır.
Ya allah aşkına anlat bakayım hangi yetenek ve tılsım kombinasyonuyla kesiyon def2 3 lü savaşçıyı çok merak ediyorum. Lafla olmuyo o işler, sen denge var dedin diye denge olmuyo canım benim. Nası kestiğini açıklarsan anca inandırıcı olur.
Tılsım dengesizliği büyücü için ??
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Tılsım dengesizliği büyücü için ??
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Zihin at geç kanka takma kafana 59 geliyor bir şeyler değişecek illaki.
Her oyunda karakterler farklı mesela metin 2 savasçı sınıfınınndan çok üstün bir büyücü sınıfı var.İkv bu tam tersi büyücü oynamadım ben zaten şifacıyı ben büyücü sınıfı olarak oynuyorum.bende arkadaşim büyücüyle oynadim uzak dursun benden ben kasıcam okadar gelip biri beni çifteyle kesicek.zaten.tılsimsizda oynamiyor büyücü okadar ben şifacımla gazap 3.tılsimı var ve asit 3 beni kesen büyücü yok şuan savaşçilar ve şifacı açin kasin böyle şikayet edicenize..
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Bende bu oyunu yalnız başıma oynadım bir zamanlar. Savaşçım ile aylarca taşkanat derisi kasarak büyücüme üretim yaptığım günler geldi aklıma şuan.
Hem adı üzerinde Savaşçı (Savaşmayı beceren) ve dediğim gibi bu bir ekip oyunu tek başına hiç bir şey yapamazsın. Lonca olarak her cumartesi klan savaşlarına katılırız karşımızda ne büyücüsü durabilir ne savaşçısı ne şifacısı. Bence karakterlerin farklı olması güzel bir durum olmuş ki, sırtını kollayabilen iki üç arkadaşın ile galibiyeti elde edebiliyorsun.
Bende bu oyunu yalnız başıma oynadım bir zamanlar. Savaşçım ile aylarca taşkanat derisi kasarak büyücüme üretim yaptığım günler geldi aklıma şuan.
Hem adı üzerinde Savaşçı (Savaşmayı beceren) ve dediğim gibi bu bir ekip oyunu tek başına hiç bir şey yapamazsın. Lonca olarak her cumartesi klan savaşlarına katılırız karşımızda ne büyücüsü durabilir ne savaşçısı ne şifacısı. Bence karakterlerin farklı olması güzel bir durum olmuş ki, sırtını kollayabilen iki üç arkadaşın ile galibiyeti elde edebiliyorsun.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Yanlış düşünüyorsun pve ile pvp'yi karıştırmayın. Pve'de sınıflar farklı olmalı tabi ki de her sınıfın farklı rolü olur. Ama pvp'de her sınıf eşit olmalı dengeli olmalı.yun1010 yazdı: ↑15 Ara 2017 23:13 Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Şunu kimse diyemez "ya büyücü de pve'de iyi bırakın da savaşçı pvp'de iyi olsun". Böyle bir mantık yok.
Everything is about math just math
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
O zaman ben savaşçım ile neden saatte kasamıyorum kardeşim hadi bakalım doğrusunu sen söyle de aydınlat tüm dünyayı ?movie yazdı: ↑15 Ara 2017 23:59Yanlış düşünüyorsun pve ile pvp'yi karıştırmayın. Pve'de sınıflar farklı olmalı tabi ki de her sınıfın farklı rolü olur. Ama pvp'de her sınıf eşit olmalı dengeli olmalı.yun1010 yazdı: ↑15 Ara 2017 23:13 Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Şunu kimse diyemez "ya büyücü de pve'de iyi bırakın da savaşçı pvp'de iyi olsun". Böyle bir mantık yok.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
O da yanlış. Zaten doğrusu nedir yanına 1 büyü 1 şifa alırsın kasarsın saatte ama ne yazık ki onu da tam ayarlayamamışlar ve ortaya bu şekilde bir dengesizlik çıkmış. Senin buna itiraz etmen lazım.yun1010 yazdı: ↑16 Ara 2017 00:56O zaman ben savaşçım ile neden saatte kasamıyorum kardeşim hadi bakalım doğrusunu sen söyle de aydınlat tüm dünyayı ?movie yazdı: ↑15 Ara 2017 23:59Yanlış düşünüyorsun pve ile pvp'yi karıştırmayın. Pve'de sınıflar farklı olmalı tabi ki de her sınıfın farklı rolü olur. Ama pvp'de her sınıf eşit olmalı dengeli olmalı.yun1010 yazdı: ↑15 Ara 2017 23:13 Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Everything is about math just math
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dönüşüm
Buyucu ıle cok rahat bır sekılde hol bolgesınde onlarca yaratıgın ıcıne deparlayıp,hıc bırını kesmeden ıstedıgın madenı cekebılıyor musun? Burada savascı sınıfının zaman avantajına dıkkatını cekerım.yun1010 yazdı: ↑16 Ara 2017 00:56O zaman ben savaşçım ile neden saatte kasamıyorum kardeşim hadi bakalım doğrusunu sen söyle de aydınlat tüm dünyayı ?movie yazdı: ↑15 Ara 2017 23:59Yanlış düşünüyorsun pve ile pvp'yi karıştırmayın. Pve'de sınıflar farklı olmalı tabi ki de her sınıfın farklı rolü olur. Ama pvp'de her sınıf eşit olmalı dengeli olmalı.yun1010 yazdı: ↑15 Ara 2017 23:13 Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Bır buyucu tek basına saate gıdıp xenotım elde edebılır.Tum yaratıkları tanka ıhtıyac duymadan da kesebılır.Fakat bunu yaparken onu etkıleyen rısk faktorlerını ve kaybettıgı zamanı gormezden gelemezsın.
Burayı benzer ornekler ıle doldurabılırım varacagımız sonuc yukarıdakı arkadasın da vurguladıgı sınıfların rol farkına cıkacaktır.Her bırının PVE(Player Versus Environment) yani oyuncu harıcındeki tum cevresıne karsı ustun ve zayıf oldugu noktalar var.
Ozetle "Buyucu tek basına materyal elde edebılıyorsa PVP de zayıf olabılır." mantalıtesı cok sığ geldı bana acıkcası.

Kimse savaşçıyı güçsüzleştirsinler demiyor ki, mantıksız olan yakın dövüş karakterinin büyücü menzilinden büyücüden fazla hasar çıkarması, büyücü mantığı ne hasarı fazla ancak yediği hasarda fazla, nerde abi mantık adam geliyor bilmem kaç metreden 5 bin 5 bin vuruyor ben adama vuruyorum 2 bin, lütfen kimse gelip mantıklı demesin, benim yanıma gelip balyozla bana vurduğu hasara lafım yok, ama çifteyi takıp, dikkat dağıtma spamlayarak büyücü kesmeleri bu oyunun en büyük saçmalığıdır net.
-
Singleplayer
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
Oyunda çeşitlilik yok sende onlardan birisin full kıyamet giyip defansif savaşçı kesmeyi beklemek saçma bence.Sonuçta adamın en büyük avatajlarından biri zırhı, bu zırhta senin fiziksel büyünü engelliyor ama sen gidip adamın en dayanıklı olduğu kombinasyonla onu alt etmeye çalışıyorsun.m1 m23 bb3 kons13 met3 gibi tılsımlar kullanmak yerine buz tılsımları kullan yeteneklerini de uygun dağıtırsan emin ol alt edebilirsin