Tılsım dengesizliği büyücü için ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Tılsım dengesizliği büyücü için ??

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

emrecelik54 yazdı: 15 Ara 2017 19:38
MobilSorun78 yazdı: 14 Ara 2017 20:21 Merhaba

Her karakteri bir tutmamız imkansızdır. Karakterleri denge bakımından ayıran bir çok faktör vardır. Bunlar yetenek, tılsım kombinasyonu gibi. Büyücünün bir çok etkili yönü mevcut, özellikle tılsım ve yetenek kombinasyonunu iyi kullanan bir Büyücü Savaşçıları kolaylıkla kesebilmektedir. Aynı şekilde Savaşçı karakterininde yetenek kombinasyonu ve tılsım kombinasyonunu iyi kurması sonucunda Büyücü karakterlerine üstünlük sağlayacağı noktalar mevcuttur. Yani 2 karakterin özelliklerine baktığınızda bir denge sorunu gözükmemektedir. En büyük iş oyunculara düşmektedir, yetenek kombinasyonu ve tılsım kombinasyonunu iyi kuran bir oyuncu bu tarz sorunlarla pek nadir karşılaşmaktadır.
.

Ya allah aşkına anlat bakayım hangi yetenek ve tılsım kombinasyonuyla kesiyon def2 3 lü savaşçıyı çok merak ediyorum. Lafla olmuyo o işler, sen denge var dedin diye denge olmuyo canım benim. Nası kestiğini açıklarsan anca inandırıcı olur.
Çoğu MMORPG oyununda olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti'de oyuncuların becerileriyle ve kişisel taktikleriyle öne çıktığı bir oyundur.Bu yüzden tarafınıza herhangi bir taktiksel bilgi vermek demek bu beceriye ve İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularına çok büyük saygısızlık etmek demektir.Bu tarz kişisel düşüncelerin tarafımızdan paylaşılması mümkün değildir,lakin öyle olmasaydı oyun içerisindeki çekişmeyi bitirmiş olurduk.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Zihin at geç kanka takma kafana 59 geliyor bir şeyler değişecek illaki.
Deepweed
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Deepweed »

Her oyunda karakterler farklı mesela metin 2 savasçı sınıfınınndan çok üstün bir büyücü sınıfı var.İkv bu tam tersi büyücü oynamadım ben zaten şifacıyı ben büyücü sınıfı olarak oynuyorum.bende arkadaşim büyücüyle oynadim uzak dursun benden ben kasıcam okadar gelip biri beni çifteyle kesicek.zaten.tılsimsizda oynamiyor büyücü okadar ben şifacımla gazap 3.tılsimı var ve asit 3 beni kesen büyücü yok şuan savaşçilar ve şifacı açin kasin böyle şikayet edicenize..
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Bende bu oyunu yalnız başıma oynadım bir zamanlar. Savaşçım ile aylarca taşkanat derisi kasarak büyücüme üretim yaptığım günler geldi aklıma şuan.
Hem adı üzerinde Savaşçı (Savaşmayı beceren) ve dediğim gibi bu bir ekip oyunu tek başına hiç bir şey yapamazsın. Lonca olarak her cumartesi klan savaşlarına katılırız karşımızda ne büyücüsü durabilir ne savaşçısı ne şifacısı. Bence karakterlerin farklı olması güzel bir durum olmuş ki, sırtını kollayabilen iki üç arkadaşın ile galibiyeti elde edebiliyorsun.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

yun1010 yazdı: 15 Ara 2017 23:13 Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Bende bu oyunu yalnız başıma oynadım bir zamanlar. Savaşçım ile aylarca taşkanat derisi kasarak büyücüme üretim yaptığım günler geldi aklıma şuan.
Hem adı üzerinde Savaşçı (Savaşmayı beceren) ve dediğim gibi bu bir ekip oyunu tek başına hiç bir şey yapamazsın. Lonca olarak her cumartesi klan savaşlarına katılırız karşımızda ne büyücüsü durabilir ne savaşçısı ne şifacısı. Bence karakterlerin farklı olması güzel bir durum olmuş ki, sırtını kollayabilen iki üç arkadaşın ile galibiyeti elde edebiliyorsun.
Yanlış düşünüyorsun pve ile pvp'yi karıştırmayın. Pve'de sınıflar farklı olmalı tabi ki de her sınıfın farklı rolü olur. Ama pvp'de her sınıf eşit olmalı dengeli olmalı.
Şunu kimse diyemez "ya büyücü de pve'de iyi bırakın da savaşçı pvp'de iyi olsun". Böyle bir mantık yok.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

movie yazdı: 15 Ara 2017 23:59
yun1010 yazdı: 15 Ara 2017 23:13 Oyun teke tek ws ler için yapılmamış. Bi savaşçı çıkıp ben niye trende para kasamıyorum dese tepkiniz ne olurdu merak ediyorum doğrusu ?
Yanlış düşünüyorsun pve ile pvp'yi karıştırmayın. Pve'de sınıflar farklı olmalı tabi ki de her sınıfın farklı rolü olur. Ama pvp'de her sınıf eşit olmalı dengeli olmalı.
Şunu kimse diyemez "ya büyücü de pve'de iyi bırakın da savaşçı pvp'de iyi olsun". Böyle bir mantık yok.
O zaman ben savaşçım ile neden saatte kasamıyorum kardeşim hadi bakalım doğrusunu sen söyle de aydınlat tüm dünyayı ?
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

yun1010 yazdı: 16 Ara 2017 00:56
O zaman ben savaşçım ile neden saatte kasamıyorum kardeşim hadi bakalım doğrusunu sen söyle de aydınlat tüm dünyayı ?
O da yanlış. Zaten doğrusu nedir yanına 1 büyü 1 şifa alırsın kasarsın saatte ama ne yazık ki onu da tam ayarlayamamışlar ve ortaya bu şekilde bir dengesizlik çıkmış. Senin buna itiraz etmen lazım.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

yun1010 yazdı: 16 Ara 2017 00:56
Buyucu ıle cok rahat bır sekılde hol bolgesınde onlarca yaratıgın ıcıne deparlayıp,hıc bırını kesmeden ıstedıgın madenı cekebılıyor musun? Burada savascı sınıfının zaman avantajına dıkkatını cekerım.

Bır buyucu tek basına saate gıdıp xenotım elde edebılır.Tum yaratıkları tanka ıhtıyac duymadan da kesebılır.Fakat bunu yaparken onu etkıleyen rısk faktorlerını ve kaybettıgı zamanı gormezden gelemezsın.
Burayı benzer ornekler ıle doldurabılırım varacagımız sonuc yukarıdakı arkadasın da vurguladıgı sınıfların rol farkına cıkacaktır.Her bırının PVE(Player Versus Environment) yani oyuncu harıcındeki tum cevresıne karsı ustun ve zayıf oldugu noktalar var.

Ozetle "Buyucu tek basına materyal elde edebılıyorsa PVP de zayıf olabılır." mantalıtesı cok sığ geldı bana acıkcası.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Kimse savaşçıyı güçsüzleştirsinler demiyor ki, mantıksız olan yakın dövüş karakterinin büyücü menzilinden büyücüden fazla hasar çıkarması, büyücü mantığı ne hasarı fazla ancak yediği hasarda fazla, nerde abi mantık adam geliyor bilmem kaç metreden 5 bin 5 bin vuruyor ben adama vuruyorum 2 bin, lütfen kimse gelip mantıklı demesin, benim yanıma gelip balyozla bana vurduğu hasara lafım yok, ama çifteyi takıp, dikkat dağıtma spamlayarak büyücü kesmeleri bu oyunun en büyük saçmalığıdır net.
Singleplayer
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Singleplayer »

Oyunda çeşitlilik yok sende onlardan birisin full kıyamet giyip defansif savaşçı kesmeyi beklemek saçma bence.Sonuçta adamın en büyük avatajlarından biri zırhı, bu zırhta senin fiziksel büyünü engelliyor ama sen gidip adamın en dayanıklı olduğu kombinasyonla onu alt etmeye çalışıyorsun.m1 m23 bb3 kons13 met3 gibi tılsımlar kullanmak yerine buz tılsımları kullan yeteneklerini de uygun dağıtırsan emin ol alt edebilirsin

“Genel Etkileşim” sayfasına dön