En son ürettiğimiz şaheser ceketleri pantolonları latex ve ipek kullanarak yapıyorduk yeni materyaller denildiyse büyük ihtimal yeni kumaş çeşitleride buna dahil olabilir bekleyip görmekte fayda varNaudiR yazdı: ↑11 Ara 2017 12:15Evet güzel noktaya değindin. Büyük Hol bölgesinden gelen tecrübe puanlarının da düzenlenmesi gerekiyor kesinlikle. Aksi halde herkes 59'a orada kasacaktır.Serinplay yazdı: ↑11 Ara 2017 12:05Öncelikle yeni seviyeler ve açık dünya hayırlı olsun.
Merak ettiğim bu yeni bölgedeki yeni silahlar acaba elimizdeki şaheserlerden daha mı üstün olacak ? Ya da yeni bölgeden şaheser elde edilebilecek mi ? Edilirse sanırım İKV tarihinde ilk defa grup bölgesi dışında şaheser elde edilecek.Tahminim reçetesinin düşmesi yönünde.
Şimdi Nihat abi farkında olduğunuzu düşündüğüm bir mevzu var.Hol bölgesindeki yaratıklardan gelen tecrübe puanı.Seviye sınırı kaldırıldığında bu bölgedeki "Klan Delileri"nden gelen tecrübe puanı düzenlenmez ise hemen 59'a doğru kasmaya orada devam ederler.Çünkü o yaratıklardan çok saçma tecrübe puanı geliyor.
Birde forumda bir arkadaş "yeni seviye gelirse şöyle bilmem ne yaparım" diyordu.Büyük konuşuyorsun demiştik.O konu silinmiş bulamadım kendisini.Sahneye bekliyoruz performansı için
Kaldı 14 gün...
Buna ek olarak; eğer yeni gelen bölgedeki eşyalar Çemberlitaş eşyalarından daha iyi olursa - ki muhtemelen öyle olacaktır - artık Çemberlitaş bölgesine giren kimse kalmayacaktır. Çünkü üstü tam dizili büyücü örneğin eşyalarını yeni bölgeden düşürecektir ve gerektiğinde yan karakterlerine aktaracak ya da yeni bir karakter oluşturup direkt ona verebilecektir. Kısacası Çemberlitaş bölgesine girmek için bir sebep kalmıyor.
Bu sorunu çözmenin güzel bir yolu var aslında. Yeni bölgede üretilebilen eşyalarda malzeme olarak Çemberlitaş bölgesindeki eşyamız istenebilir. Örneğin yeni bölge ile gelen ceketi üretmek istiyorum. Bunun üretimi için çeşitli materyaller isteyecek ve birde Çemberlitaş eşyasını isteyecek.
Eklenti Paketi Hk.
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Re: Eklenti Paketi Hk.
- Furkaaaaann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Ne demek gorgar açıklama yapar hemen benim de açıklama yapmam lazım xd
Sanırım yine mavi sarı ve turuncu eşyalar ile karşılaşacağız. Mavi eşyalar görevler ile verilecek sarılar çift efsun şaheserde Çemberlitaş'da düşürülen eşyalar ile üretim yapılabilecek. He adı şaheser olmazda farklı bir ismi olur. Ama büyük bir ihtimal reçetelerde Çemberlitaş içinde düşürülen eşyalar istenecek.
- mehmetcan78
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Sen harika bir detaysın rez alın buralar değerlenir 
- manyetix
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Sivaslı Kardeşler
Yeni güncelleme geldiginde kimsenin holde lvl kasacağını düşünmüyorum zira bu açıklamada lvl alďıkca yetenek puanı ve direnç puanı alamaďığımız belirtilmiş. Lvl almak bizim zararımıza olacaktır heleki 55 sınırını gectikten sonra daha güçsüz olacağız. Bu lvle kadar yeni bölgede herkes item yeni mataryel flan kasacaktır. Yeraltı geldiğinde yeraltı mantarı topladığımız gibi kalabalık oluruz inş. Ct itemlerinin yeni recetelerde kullanilması demek benim ve birçok kisinin yeniden belki istemese de ct ye girmesi demek.Ama bir trans zırh alana kadar kaç yıl ugraştım simdi onu recetede kullanmak.. kasada yer kapliyor diye fazlalıkları siliyorum birde. Hayırlısi olsun ne diyelim
- Lilum
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Evrensel İmha
Yöneticiler birbirine girdi.Nerull baktı gördü Gorgar gönüllere taht kuruyor birazda beni sevsinler diye açıklamalar başladı Dev'lerin atışması bize yarıyor
Nihat abinin bu hamlesine Gorgar'dan bir karşılık bekliyoruz.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Geldi gönlümün efendisii