Eklenti Paketi Hk.

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: Eklenti Paketi Hk.

Mesaj gönderen Thrashmetal »

NaudiR yazdı: 11 Ara 2017 12:15
Serinplay yazdı: 11 Ara 2017 12:05
Resim
Öncelikle yeni seviyeler ve açık dünya hayırlı olsun.

Merak ettiğim bu yeni bölgedeki yeni silahlar acaba elimizdeki şaheserlerden daha mı üstün olacak ? Ya da yeni bölgeden şaheser elde edilebilecek mi ? Edilirse sanırım İKV tarihinde ilk defa grup bölgesi dışında şaheser elde edilecek.Tahminim reçetesinin düşmesi yönünde.

Şimdi Nihat abi farkında olduğunuzu düşündüğüm bir mevzu var.Hol bölgesindeki yaratıklardan gelen tecrübe puanı.Seviye sınırı kaldırıldığında bu bölgedeki "Klan Delileri"nden gelen tecrübe puanı düzenlenmez ise hemen 59'a doğru kasmaya orada devam ederler.Çünkü o yaratıklardan çok saçma tecrübe puanı geliyor.

Birde forumda bir arkadaş "yeni seviye gelirse şöyle bilmem ne yaparım" diyordu.Büyük konuşuyorsun demiştik.O konu silinmiş bulamadım kendisini.Sahneye bekliyoruz performansı için B-)

Kaldı 14 gün...
Evet güzel noktaya değindin. Büyük Hol bölgesinden gelen tecrübe puanlarının da düzenlenmesi gerekiyor kesinlikle. Aksi halde herkes 59'a orada kasacaktır.

Buna ek olarak; eğer yeni gelen bölgedeki eşyalar Çemberlitaş eşyalarından daha iyi olursa - ki muhtemelen öyle olacaktır - artık Çemberlitaş bölgesine giren kimse kalmayacaktır. Çünkü üstü tam dizili büyücü örneğin eşyalarını yeni bölgeden düşürecektir ve gerektiğinde yan karakterlerine aktaracak ya da yeni bir karakter oluşturup direkt ona verebilecektir. Kısacası Çemberlitaş bölgesine girmek için bir sebep kalmıyor.

Bu sorunu çözmenin güzel bir yolu var aslında. Yeni bölgede üretilebilen eşyalarda malzeme olarak Çemberlitaş bölgesindeki eşyamız istenebilir. Örneğin yeni bölge ile gelen ceketi üretmek istiyorum. Bunun üretimi için çeşitli materyaller isteyecek ve birde Çemberlitaş eşyasını isteyecek.
En son ürettiğimiz şaheser ceketleri pantolonları latex ve ipek kullanarak yapıyorduk yeni materyaller denildiyse büyük ihtimal yeni kumaş çeşitleride buna dahil olabilir bekleyip görmekte fayda var
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Ne demek gorgar açıklama yapar hemen benim de açıklama yapmam lazım xd
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

Sanırım yine mavi sarı ve turuncu eşyalar ile karşılaşacağız. Mavi eşyalar görevler ile verilecek sarılar çift efsun şaheserde Çemberlitaş'da düşürülen eşyalar ile üretim yapılabilecek. He adı şaheser olmazda farklı bir ismi olur. Ama büyük bir ihtimal reçetelerde Çemberlitaş içinde düşürülen eşyalar istenecek.
Kullanıcı avatarı
mehmetcan78
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Mesaj gönderen mehmetcan78 »

Sen harika bir detaysın rez alın buralar değerlenir :D
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Mesaj gönderen manyetix »

Yeni güncelleme geldiginde kimsenin holde lvl kasacağını düşünmüyorum zira bu açıklamada lvl alďıkca yetenek puanı ve direnç puanı alamaďığımız belirtilmiş. Lvl almak bizim zararımıza olacaktır heleki 55 sınırını gectikten sonra daha güçsüz olacağız. Bu lvle kadar yeni bölgede herkes item yeni mataryel flan kasacaktır. Yeraltı geldiğinde yeraltı mantarı topladığımız gibi kalabalık oluruz inş. Ct itemlerinin yeni recetelerde kullanilması demek benim ve birçok kisinin yeniden belki istemese de ct ye girmesi demek.Ama bir trans zırh alana kadar kaç yıl ugraştım simdi onu recetede kullanmak.. kasada yer kapliyor diye fazlalıkları siliyorum birde. Hayırlısi olsun ne diyelim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lilum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen Lilum »

Yöneticiler birbirine girdi.Nerull baktı gördü Gorgar gönüllere taht kuruyor birazda beni sevsinler diye açıklamalar başladı Dev'lerin atışması bize yarıyor ':) ':)
Resim

Lilu
Lilyum
Lilum*Mişa
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Lilum yazdı: 11 Ara 2017 13:17 Yöneticiler birbirine girdi.Nerull baktı gördü Gorgar gönüllere taht kuruyor birazda beni sevsinler diye açıklamalar başladı Dev'lerin atışması bize yarıyor ':) ':)
>:)
Resim
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Lilum yazdı: 11 Ara 2017 13:17 Yöneticiler birbirine girdi.Nerull baktı gördü Gorgar gönüllere taht kuruyor birazda beni sevsinler diye açıklamalar başladı Dev'lerin atışması bize yarıyor ':) ':)
Nihat abinin bu hamlesine Gorgar'dan bir karşılık bekliyoruz. >:)
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

Geldi gönlümün efendisii
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

Ahahahha bende öyle düşündüm gorgarı kıskanıyor 😜😜

“Eski Duyurular” sayfasına dön