Herkese ve sana merhaba sevgili günlük . Uyumadan önce hemen gelip bir şeyler eklemek istedim çünkü yarın öğlenden akşama kadar dersim var ve o aralığı en azından bu şekilde kapatmaya çalışayım bari dedim

Hızlı bir şekilde Kenan'a varıp ona Elektrik büyülerimizi atmaya ve tüm gücümüzle saldırmaya başladık . Kendisi bu büyülere karşı fazla dayanamadı ve kısa bir süre sonra yere serildi . Çantama baktığımda ise bir Yüzük gördüm ve Şaheser bir takı zannettim fakat normal bir yüzüktü . Neyse ki yüzük eksiğim olmadığı için fazla heveslenmemiştim yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirdim

Ardından İbrahim'e sıkıldığımı belirttim ve o da son bir tur atalım istedi . Ben de kendisini kıramadım ve hemen grubu oluşturduk . Y2 ve ya Büyücü aradım fakat gelmekle ilgilenen yok gibiydi hal böyle olunca biz de 4 Kişi giriş yaptık bu defa 2 büyü 1 savaş 1 şifa . Ve hızlı bir şekilde kesimlere başladık . Her zaman olduğu gibi İbrahim slotları topluyor ben ise kesmesine yardım ediyordum ve böylece seri bir şekilde ilerliyorduk .

Neyse ki Motorin konusunda artık tek döndürmeye oldukça alıştığım için sıkıntı yaşamadım ve kendisini tek başıma döndüre döndüre yere sermeyi başardım . Hacı'da sağolsun yanımdan kışkırtma ve Dikkat Dağıtma yetenekleriyle Motorin'in kafasını karıştırıp onu daha kolay bir şekilde kesmeme yardımcı oldu

Üst 2 şaltere İbrahim ve ben geçmiştik . Altta ise Hacı ve Şifacımız vardı , şifacımız şalteri kapattıkça gelip Büyü Bozma yeteneğiyle ölmemizi engelliyordu . Hal böyle olunca fazla bir sorun yaşamadık ve Kenan'ı yere sermeyi başardık . Ve torbamı açtığımda bir de ne göreyim . Hem dolu iksir hem de Kıyamet Alevi Kolye vardı ^^ Kenan Bey galiba son turum olduğunu bildiği için beni cömert bir şekilde ödüllendirmeye karar vermişti

Sonra bölgeden çıkınca biraz Ticaret kovalamaya karar verdim ve Klan'a satılık şeyleri yansıtmaya başladım . Derken bir arkadaş Pullara alıcı çıktı ve kendisine 4 adetini 6 m'den bırakabileceğimi belirttim . O da bu teklifime itiraz etmedi ve s3'te beni beklediğini söyledi . Oraya geçtim ve kendisiyle alışverişi gerçekleştirdik . Pullarım sayesinde yine güzel bir kar etmiştim

Hazır satış yapmışken biraz daha Pul depolayım diye Sivri Ada'ya geçmeye karar verdim ve oradayken bir arkadaşla bir diyaloğumuz oldu . Kendisi oyuna yeni başlayan birisiydi belli oluyordu bana bir takım sorular sormuştu . Nikel ve Gümüş'ü nereden bulabileceğine dair . Kendisine Madenleri dolanması gerektiğini söyledim o ise bütün puanlarını Kahverengiye( Sarraf ) verdiğini belirtti . Hal böyle olunca ben de kendisinin İşlenmiş Gümüş görevi olduğunu anladım ve ona yardımcı olabilmek adına Klan Kanalında İşlenmiş Gümüş aramaya başladım .

Derken bir arkadaş 3 adet üretebileceğini söyledi , ne kadar vereceğimi sordu . Ben de kendisine 300 bin verebileceğimi belirttim sonuçta çokta zahmet isteyen bir materyal değildi . O da teklifimi kabul etti ve Savaş 3'te buluşup alışverişi gerçekleştirdik .

Ardından Ada'dan Eminönü yollarını tuttum ve orada İşlenmiş Gümüş ihtiyacı olan arkadaş ile buluşarak kendisine bunları teslim ettim ve bir sorunu olursa bana yazabileceğini belirttim . O da bana teşekkür edip görevini yapmak üzere Mezarlığa yöneldi . Ben de bu kadar yeterli olduğuna karar verip oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .

İnterstellar filminden harika bir parça , Hans Zimmer yine her zaman olduğu gibi ...