Herkese ve sana günaydın günlük . Şu sıralar eskisi gibi sık yazmanın da vermiş olduğu mutlulukla yine sabah erken kalktıktan ve biraz oyalandıktan sonra soluğu burada aldım bir kaç kelime yazmak adına . Ayrıca bugün sürpriz bir etkinlik daha var ki bu benim değil yönetimin etkinliği olacak : Çınaraltı Radyosu . Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak merakla bekliyorum umarım ders saatimle çakışmaz . Neyse şimdilik günlüğümüze geri dönelim , ROSELENMORGONSİR'deyim bugün daha çok ticaret odaklı ( benim en sevdiğim zamanlar

Ardından bir arkadaşın Örümcek Salgısı sattığını gördüm ve 4 adetine 8m fiyat biçtim . Kendisi teklifimi kabul etti ve tanesi 2m'den Salgıları almış oldum . Daha sonra 2.5 M'den satılmak üzere bunları çantamda ki yerlerine koydum ve biraz daha bakınmaya devam ettim klan kanalına . Böyle bulduğunuz ufak çaplıda olsa ucuz maden ve materyalleri kaçırmamanızı öneririm çünkü 500 bin 1 m kar ede ede bunu günlük 3 4 m'ye vurabildiğiniz zaman ayda 90-120 m arası bir para yapıyor ve bu da gerçekten iyi bir fırsat olabilir sizin için .

Daha sonra elimdeki satılık Tılsım ve Materyalleri klan kanalına yansıtırken loncamıza yeni giren bir arkadaş kendisinin Elek 1 tılsımını almak istediğini belirtti . Kendisiyle konuşup 8 m'den satabileceğimi belirttim ve o da bu teklifimi kabul etti . Yan karakterine geçerek ( çünkü parası ondaymış ) alışverişi gerçekleştirmek üzere Mısır Çarşısına geldi . Ben de kendisine Elek 1 tılsımını 8 m'den satarak yine iyi bir miktar para kazanmış oldum . Her satış Met 2 3 tılsımı için önem arz ediyordu sonuç olarak .

Sonrasında biraz da Pulcubaba'da oynayıp görevlerini halletmeye karar verdim ve Arzuhalci ile tanışma görevini yaptıktan sonra yavaş yavaş git-gellere hazırlanmaya başladım . Tam o sırada Klan kanalına aldığım bazı şeyleri yazarken bir arkadaş Meran Mücevheri sattığını belirtti ve hal böyle olunca Pulcubaba karakterinden çıkış yapmak zorunda kaldım başka bir zamana kalmıştı kendisinin Arzuhalci görevleri .

Kendisine ne kadar sattığını sorunca 9 m gibi bir fiyat aldım ben de bunu 8 m'den alabileceğimi belirttim .
Kendisi ilk başta olumsuz yaklaşsa da bir kaç dakika geçtikten sonra teklifimi kabul etti . Kendisine nerede olduğunu sorduğumda Lodos Sancakta beklediğini belirtti . Şimdi basit bir hesap yapacak olursak Meran Mücevherini her zaman sattığım fiyat 10 M . Ve şimdi ben bunu 8 M'den aldığım için 2 m kar etmiş durumdayım . Salgılarıda her zaman 2.5'tan sattığımı göz önüne alırsak oradan da 2 M kar ettiğimi düşünerek güne 4 M kar ile başladığımı hesapladım . Henüz herhangi bir satış yapmasam da kafadan bu tarz hesaplamaları yapıyordum bazen tutmadığı da oluyordu elbette

Bu sıralar izlediğim pazar tekniğim şu sizlere de söylemek isterim . Piyasasına hakim olduğum ve kolay müşteri bulabildiğim ( Sürüngen Pulu , Meran Mücevher , Komodo Dişi , Örümcek Gözü vs.. ) gibi materyalleri toplu bir şekilde almaya çalışıp bunları kasamda biriktiriyor ve ardından alıcı bulduğum zaman yine toplu olarak satıyorum . Buna ithafen yine Klan kanalından bu malzemeleri ararken bir arkadaş 3 Sürüngen Pulu olduğunu ve 3 M'den satabileceğini söyledi . Ben de tanesini 1.5'tan sattığım için her zaman onun teklifini kabul ettim ve S3'te buluşarak alışverişi gerçekleştirdik . Buradan da 1.5 m kar ettiğimi düşünürsek 5.5 M karda sayılırdım . Pulları hep satan taraf olmaya alışık olduğum için bir an 4.5 M koydum neden bilmiyorum