Eminönü Savaşları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Eminönü Savaşları

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Bir anı mı yazmak istiyorum sizlere.
3 veya 4 yıl önceydi. Bir bayan arkadaşımın hesabına girdim. Büyücü ile meteorda dolaşırken bir anda karşı klanın fedaileri beni yere serdi. Tabi bir anda kızdım ve canlanıp tek başıma intihara gittim. Dedim ya intihar diye :). 10 dk sürmedi karizma yerlerde. Fakat karizma sıfırlandıktan sonra en az 10 defa daha öldüm ve abartısız.
Tabi karşı klandan bir savaşçı özelime yazana kadar yazı yazmak aklımdan bile geçmemişti. Şöyle bir yazı okudum."sen ne kadar sabırlı ve hırslı birisin, defalarca öldün yine geliyorsun." Yani bende şöyle bir yazmayı tercih ettim. "Sadece oyunumuzu oynayalım"
Hesap sahibi arkadaşımız olsaydı olacakları anlatamam sizlere. Skypede benle konuşur ama onlarla kavga ederdi. Zor sakinleştirirdim ben kötü olurdum.
Not: Bu kişi dahil 7 arkadaşımız hesaplarını bana verip oyunla ilişkilerini kesti.
Bende boş durmadım hepsini elimden geldiğince dizmeye çalıştım. Ne yazıkki Ağustos ayından beri oyuna girmiyorum. 25 Aralığı bekliyorum ya tekrar başlarım yada tamamen uzaklaştım.
Okuduğunuz için teşekkürler. Herkese iyi sabahlar.
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Kskberkay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Börteçin

Mesaj gönderen Kskberkay »

SPIEGLEIN yazdı: 26 Kas 2017 01:25 Merhaba arkadaşlar.

Bir kaç gündür eminönü sunucusunda harika savaşlar gerçekleştiriyoruz. En önemlisi ise kavgasız gürültüsüz savaşlar içermesi herkes savaşıyor yaptığı tek şey birbirlerine yetenekler kullanması mermilerin havalarda uçuşmasından ibaret olması hepimiz için dahada zevkli bir hala getiriyor bu savaşları. :blush:

Savaşı az önce bitirmiş olup çok güzel özel mesajlara şahit oldum tebrik edenler ve tekrar böyle savaşlar olmasından hoşnut olanlar ;)
Baya uzun süre sürdürmüş olduğumuz savaştan bir kaç kere paylaşmak istiyorum sizlerle eski günlerdeki gibi. :blush:
Savaş aramızda şakalaşma sonucu başlamış bulunup baya zevkli hal almaya başlamıştı ':) Daha güzel günler görmemiz dileği ile O:-)
Göster
ResimResimResimResimResim
Evet son zamanlarda ki savaşlar zevkli geçiyo umarım böyle geçer.Ağlayan zırlayan olmadan ufak atışmalarla birlikte arkasından gelen tebessümlerle daha da zevkli oluyor😄AMA Def 23 olmadan gel hemşo😂😂
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Hemşo :blush: :blush: Def23 mermi atıyor B-) nasıl bırakayım ':)

ybrdelisix gerçekten seviyeli oynamak kadar güzel birşey yok şu oyunda oyunun oyun olduğu için oynayan insanlar ile her şey yapılabilir.
Son zamanlarda böyle kitle görmemizin sebebi oyunun oyun olduğunu bilen insanlardır. Genelde eminönü sunucusunu herkes kötülüyor. :thinking_face:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Eminönü sunucusunun son yılların en aktif dönemlerini geçirdiğini düşünüyorum, oyunun her haritası aktif konumda, çemberlitaş önü tıklım tıklım, meteor ve Eminönü sürekli savaş halinde, hep böyle olması dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Kartalavcisi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: HAREM

Mesaj gönderen Kartalavcisi »

SPIEGLEIN yazdı: 26 Kas 2017 01:25 Merhaba arkadaşlar.

Bir kaç gündür eminönü sunucusunda harika savaşlar gerçekleştiriyoruz. En önemlisi ise kavgasız gürültüsüz savaşlar içermesi herkes savaşıyor yaptığı tek şey birbirlerine yetenekler kullanması mermilerin havalarda uçuşmasından ibaret olması hepimiz için dahada zevkli bir hala getiriyor bu savaşları. :blush:

Savaşı az önce bitirmiş olup çok güzel özel mesajlara şahit oldum tebrik edenler ve tekrar böyle savaşlar olmasından hoşnut olanlar ;)
Baya uzun süre sürdürmüş olduğumuz savaştan bir kaç kere paylaşmak istiyorum sizlerle eski günlerdeki gibi. :blush:
Savaş aramızda şakalaşma sonucu başlamış bulunup baya zevkli hal almaya başlamıştı ':) Daha güzel günler görmemiz dileği ile O:-)
Göster
ResimResimResimResimResim

YÜREĞİM loncası olarak daha nice böyle seviyeli savaşlara.Dün savaş sayesinde 3 saat bilgisayarın başından ayrılmadım sigara içmedim.Epey iksir içtik baya da zevkli bir savaştı.Savaşın kızıl akrep önü kısmında arkada oturduk okadar uzun sürdü ki oturup kudret doldurabildik.Sanırım oyundaki bütün arzlar dün geceki savaşa katıldı.Bu kadar arz olduğunu bilmiyorduk :blush: ':)
6'a 6 savaşımızda zevkliydi gerçi :kissing: :kissing:
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

Metin hep sağken foto almışsın :)
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Serrakura yazdı: 26 Kas 2017 16:18 Metin hep sağken foto almışsın :)
Şşşşttt dur :thinking_face: :thinking_face:

Tahmin etmiştim bunu diyeceğini ahaha :') :') akşama bir savaş daha olabilir gibi bu sefer ölükende sen al fotoğraflarımı :muscle:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

Özlediğimiz görüntüler :relaxed:

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

En güzel savaşlar Eminönü savaşlarıdır.Havası , tadı tuzu başka :relaxed:
Özellikle kaçan kişileri ara sokaklarda 4 5 kişi kovalaması zevki :yum:
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lahza yazdı: 26 Kas 2017 12:15 Eminönü sunucusunun son yılların en aktif dönemlerini geçirdiğini düşünüyorum, oyunun her haritası aktif konumda, çemberlitaş önü tıklım tıklım, meteor ve Eminönü sürekli savaş halinde, hep böyle olması dileğiyle.
Kesinlikle. Birkaç gün önce İri Fareler, Kemeler, Labirent içerisi bile aktif haldeydi.

Ek olarak yeni bir büyücü üzerinden oyuna devam ederken hep şahit olduğum süper savaşlar var. Eminönü sunucusu kalabalığının hakkını veriyor.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön