Bir kaç gündür eminönü sunucusunda harika savaşlar gerçekleştiriyoruz. En önemlisi ise kavgasız gürültüsüz savaşlar içermesi herkes savaşıyor yaptığı tek şey birbirlerine yetenekler kullanması mermilerin havalarda uçuşmasından ibaret olması hepimiz için dahada zevkli bir hala getiriyor bu savaşları.
Savaşı az önce bitirmiş olup çok güzel özel mesajlara şahit oldum tebrik edenler ve tekrar böyle savaşlar olmasından hoşnut olanlar Baya uzun süre sürdürmüş olduğumuz savaştan bir kaç kere paylaşmak istiyorum sizlerle eski günlerdeki gibi. Savaş aramızda şakalaşma sonucu başlamış bulunup baya zevkli hal almaya başlamıştı Daha güzel günler görmemiz dileği ile
iyiymiş, hatta o kadar iyi ki bir süredir girmediğim oyuna tekrar girme şevki uyandırdı.
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Öncelikle böyle klan savaşlarını gerçekten özledik, özellikle eminönünde olanların zevki, yeri çok başka. En sevdiğim savaş türü laf atmadan, sataşmadan sevgi saygı çerçevesinde bir klan savaşı yapmak ama ne yazikki şuan öyle kapasiteye sahip oyuncular çok aza inmiş durumda. Kesilmek zorunuza gidiyorsa, kaldıramıyorsanız klana girmeyin savaşmayın!! Kestikten sonra laf atınca elinize ne geçiyor onu anlamıyorum zaten. Güzel bir konu olmuş eline, diline sağlık.
SPIEGLEIN yazdı: ↑26 Kas 2017 01:25Merhaba arkadaşlar.
Bir kaç gündür eminönü sunucusunda harika savaşlar gerçekleştiriyoruz. En önemlisi ise kavgasız gürültüsüz savaşlar içermesi herkes savaşıyor yaptığı tek şey birbirlerine yetenekler kullanması mermilerin havalarda uçuşmasından ibaret olması hepimiz için dahada zevkli bir hala getiriyor bu savaşları.
Savaşı az önce bitirmiş olup çok güzel özel mesajlara şahit oldum tebrik edenler ve tekrar böyle savaşlar olmasından hoşnut olanlar Baya uzun süre sürdürmüş olduğumuz savaştan bir kaç kere paylaşmak istiyorum sizlerle eski günlerdeki gibi. Savaş aramızda şakalaşma sonucu başlamış bulunup baya zevkli hal almaya başlamıştı Daha güzel günler görmemiz dileği ile
Göster
Şu güzel görüntülere rağmen sunucudan 2 3 kişiyi tanıyıp,Eminönü'ne çöp diyorlar.Ne diyelim.
Kimler açık diye gireyim demiştim ama 2 saniye içerisinde 'Sarsılmaz' kullanmak durumunda kaldım. Savaşın ortasına denk gelmişim, iyi ki de gelmişim, çok keyifli vakit geçirdim. Umarım herkes keyif almıştır. Teşekkürler herkese