Okudugum bir kitapta insanlarin %90 ı gece uyurken hayal kurarak uyurmus ve %70 kusurude uyumadan once kurdugu hayalleri ruyasinda gorurmus ondan yola cikarak yorumladim kardesim.Lahza yazdı: ↑13 Kas 2017 11:51İnsan sadece taktığı şeyleri görmez rüyasında dostum, yanlış yorumlama, bazen o kadar alakasız şeyler görüyoruz ki takmayla ne alakası olabilir. Baktığında günlük yaşamımızın önemli bir kısmını ayırıyoruz oyuna ve rüyada da görmek oldukça normal.Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 11:36 Ruyada oyun gorecek kadar takintili olmussaniz Allah sifa versin.
His
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
Re: His
En son Parlementxx tarafından 13 Kas 2017 12:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- muhammetali395
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ma B
Aynı saatte bende uyandım kardeş dedim bi oyuna gireyim sonra kimse yoktur diye girmedim biraz bekledim ezan okundu bencede var bişeylerturkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Kas 2017 06:18 Şuan saat 6.15. Durup dururken uyandım ve nedense aklıma birden İKV geldi. 1.5 2 aydır neredeyse hiç girmedim oyuna, sınavlar projeler iş güç derken kendime ayiracak vaktim yok zaten. Ama ne olduysa şuan kalktım ve aklımda sadece İKV var. Rüyamda falan gördüysem de şuan hatırlamıyorum. Batıl inancım yoktur ama hislerime guvenirim. Bu hafta bir şeyler olacak gençler bu uyanışın bir sebebi olmalı![]()
Gerçekçi ol
imkansızı iste.
01.05.2009
01.05.2018".
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

O kitabı çöpe at. Rüya bilinçaltınin yansımasıdır. Bilinçaltın da kontrol edebileceğin bir platform değil. Sadece taktiğin ve sürekli düşündüğün şeyleri rüyanda görme olasılığın diğer şeyleri görme olasılığından daha düşüktür. Fakat tabu haline getirdiğimiz korkularınımiz, endişelerimiz bilincaltimizda yer kaplar. Mesela vize haftası sürekli vizeye geç kalma içerikli kabuslar görmek gibi. Veya ailenizi ozlediginizde onların başına bir şeyler geldiğini görmeniz gibi. Çok sık rüya gören ve zihin konularına merak duyan birisi olarak bilgilendireyim dedim.Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 12:22Okudugum bir kitapta insanlarin %90 ı gece uyurken hayal kurarak uyurmus ve %70 kusurude uyumadan once kurdugu hayalleri ruyasinda gorurmus ondan yola cikarak yorumladim kardesim.Lahza yazdı: ↑13 Kas 2017 11:51İnsan sadece taktığı şeyleri görmez rüyasında dostum, yanlış yorumlama, bazen o kadar alakasız şeyler görüyoruz ki takmayla ne alakası olabilir. Baktığında günlük yaşamımızın önemli bir kısmını ayırıyoruz oyuna ve rüyada da görmek oldukça normal.Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 11:36 Ruyada oyun gorecek kadar takintili olmussaniz Allah sifa versin.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Rüyalar konusunda yalnız değilmişim. Yalnız henüz güncelleme hakkında bir şey görmedim. Yatmadan önce az hayal dünyamızı açalım. 
Rüya tabircisi geldi hanımmm
Rüyada Oyun Görmek
Rüyada oyun görmek, rüya sahibinin, sevdiği bir kişinin ilgilenmesi gereken bazı önemli işler olduğu halde kendisine herhangi bir yararı dokunmayacak, çok gereksiz şeyler ve boş uğraşlar ile zamanını harcadığına, bu yüzden eline geçen birçok fırsatı çöpe attığına, eğer bu şekilde davranmaya devam ederse herhangi bir şekilde başarı kazanamayacağına ve neredeyse ömrünün sonuna kadar çalışmak zorunda kalıp çok büyük pişmanlık yaşayacağına alamet eder.
Rüyada Oyun Oynamak
Rüyayı gören kişinin, kendisinde bulunan yeteneklerin ve becerilerin farkında olmadığına, bu yüzden kendisini çok yoracağı ve zor zamanlar geçireceği işlerde çalışmaya razı olduğuna, kişinin, artık silkelenip yeteneklerini gözden geçirmesi ve kendisine uygun bir yol çizmesi gerektiğine ve bu şekilde hareket ederse eğer hem yıllardan beri kurduğu bütün hayallerine kavuşacağına hem de çok mutlu olacağı ve rahat edeceği bir hayat yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Oyun Oynadığını Görmek
İş hayatı içinde çok hatalı şeyler yapan rüya sahibinin, bu yüzden çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.
Rüyada Oyun Oynayanları Görmek
Rüya sahibinin, eş, dost ya da akrabalarından birinin, aldığı başarılar, bulunduğu mevki ya da sahip olduğu zenginlikten ötürü insanlar ile pek anlaşamadığına, bu sebeple onlardan uzak durduğuna, yaptıkları işleri beğenmeyip onları küçük düşürmeye çalıştığına ve her zaman farklı şekillerde davranarak insanlar ile dalga geçtiğine işaret eder.
Rüyada Oyun Kazanmak
Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri sorun yaşadığı durumları düzelteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.
Rüyada Oyun Görmek
Rüyada oyun görmek, rüya sahibinin, sevdiği bir kişinin ilgilenmesi gereken bazı önemli işler olduğu halde kendisine herhangi bir yararı dokunmayacak, çok gereksiz şeyler ve boş uğraşlar ile zamanını harcadığına, bu yüzden eline geçen birçok fırsatı çöpe attığına, eğer bu şekilde davranmaya devam ederse herhangi bir şekilde başarı kazanamayacağına ve neredeyse ömrünün sonuna kadar çalışmak zorunda kalıp çok büyük pişmanlık yaşayacağına alamet eder.
Rüyada Oyun Oynamak
Rüyayı gören kişinin, kendisinde bulunan yeteneklerin ve becerilerin farkında olmadığına, bu yüzden kendisini çok yoracağı ve zor zamanlar geçireceği işlerde çalışmaya razı olduğuna, kişinin, artık silkelenip yeteneklerini gözden geçirmesi ve kendisine uygun bir yol çizmesi gerektiğine ve bu şekilde hareket ederse eğer hem yıllardan beri kurduğu bütün hayallerine kavuşacağına hem de çok mutlu olacağı ve rahat edeceği bir hayat yaşayacağına rivayet eder.
Rüyada Oyun Oynadığını Görmek
İş hayatı içinde çok hatalı şeyler yapan rüya sahibinin, bu yüzden çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.
Rüyada Oyun Oynayanları Görmek
Rüya sahibinin, eş, dost ya da akrabalarından birinin, aldığı başarılar, bulunduğu mevki ya da sahip olduğu zenginlikten ötürü insanlar ile pek anlaşamadığına, bu sebeple onlardan uzak durduğuna, yaptıkları işleri beğenmeyip onları küçük düşürmeye çalıştığına ve her zaman farklı şekillerde davranarak insanlar ile dalga geçtiğine işaret eder.
Rüyada Oyun Kazanmak
Rüyayı gören kişinin, uzun zamandan beri sorun yaşadığı durumları düzelteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Hayatta kendinizi tanıyıp ne zaman ne yapmanız gerektiğini bilirseniz bu tarz klişelerden etkilenmezsiniz. Çocuklugumdan beri oyunlar ve bilgisayar hayatımın merkezinde olmuştur. Hala da bir çok oyun oynarım ve vaktimi bilgisayarda geçirmekten zevk alirim. Ama her zaman yapmam gerekeni zamanında yapmışımdir ve şuan da ekmeğini yiyorum. İsteyenlere özelden okuduğum okulu, staj yaptığım yerleri, çalıştığım yeri şimdiye kadar yaptığım projeleri atabilirim. Ruyanizda oyun gördüyseniz kendiniz adına sevinin. Hayatin monotonluğuna, yaşam şartlarının zorluguna rağmen güzel rüyalar görmek kötü bir şey değil. Arkasında sebep aranacak bir şey hiç değil.
Ek olarak: uyumadan önce kurduğu hayali görmek mümkün, özellikle negatif sonuca bağlıysa. Beyin kötüyü görmeye(tehdit) daha adaptedir, dolayısıyla rüyalarda bazen kötü senaryoları görürüz veya deneysel fikirleri test ederiz.turkoxHAMSTER yazdı: ↑13 Kas 2017 14:37O kitabı çöpe at. Rüya bilinçaltınin yansımasıdır. Bilinçaltın da kontrol edebileceğin bir platform değil. Sadece taktiğin ve sürekli düşündüğün şeyleri rüyanda görme olasılığın diğer şeyleri görme olasılığından daha düşüktür. Fakat tabu haline getirdiğimiz korkularınımiz, endişelerimiz bilincaltimizda yer kaplar. Mesela vize haftası sürekli vizeye geç kalma içerikli kabuslar görmek gibi. Veya ailenizi ozlediginizde onların başına bir şeyler geldiğini görmeniz gibi. Çok sık rüya gören ve zihin konularına merak duyan birisi olarak bilgilendireyim dedim.Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 12:22Okudugum bir kitapta insanlarin %90 ı gece uyurken hayal kurarak uyurmus ve %70 kusurude uyumadan once kurdugu hayalleri ruyasinda gorurmus ondan yola cikarak yorumladim kardesim.Lahza yazdı: ↑13 Kas 2017 11:51İnsan sadece taktığı şeyleri görmez rüyasında dostum, yanlış yorumlama, bazen o kadar alakasız şeyler görüyoruz ki takmayla ne alakası olabilir. Baktığında günlük yaşamımızın önemli bir kısmını ayırıyoruz oyuna ve rüyada da görmek oldukça normal.Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 11:36 Ruyada oyun gorecek kadar takintili olmussaniz Allah sifa versin.
Çok takılmamak lazım, bazen bilinci etkileyebilir(ör: kötü sonuçları olan bir rüya günlük yaşantıdaki kararları hiçbir dayanağı olmamasına rağmen etkileyebilir.)
Bu arada Gorgar Bey küçük bir ambians yorumu bıraktı sabitlenmiş konuya. Ama beklenti daha büyüktü sanırım
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Ben üni hazırlıktayken kendi evimden, ailemden ilk defa ayrıldığım için sürekli benzer ve kötü ruyalar görürdüm. İşte evimizin yıkıldığını, kardeşimin kaybolduğunu vs. Sık sık ruya görmemin ardından farkettim ki ruyalarımda genelde aynı objeleri görüyorum. Mesela ruyada gördüğüm evimiz son oturduğumuz ev olmasına rağmen evin içindeki odam daha önce oturduğumuz evdeki odam oluyordu. Ya da mahalledeki bir çok ayrıntıyı hatırlamamama rağmen evin yanındaki parkı ve ağacı sürekli ruyamda net bir şekilde görüyordum. Sonra farkettim ki bu objeler bende anıları olan ve derinden derine bana işleyen objelerdi. Bir önceki odamı çok severdim, evin ordaki ağaç ve park penceremin karşısında olduğu için hergün onları görüyordum. Bunları somut olarak bilmesem de bilinçaltıma işlenmiş şeylerdi. Ya da sürekli lisemi görürüm mesela. 4 yıldır lisemi görmedim ama ruyamda en ince ayrıntısına kadar hatırlarım koridorları, bahçesini. Şuan gözümün önüne getirmeye çalışsam bile kolay kolay gelmeyecek şeyleri ruyamda ayrıntılı bir şekilde görebiliyorum. Yani demek istiyorum ki bilinçaltınız sizin çok fazla etkileyebileceğiniz veya üzerinde oynama yapabileceğiniz bir şey değil. Yıllar sonra çoktan unuttuğunuz bir şeyi ruyanızda görebilirsiniz. Veya her gün karşılaştığınız şeyleri ruyanızda hiç görmeyebilirsiniz. Ruyalar öyle sandığımız gibi mistik şeyler veya hayatımızın yönünü değiştirecek şeyler değiller. İnsan beyni daha keşfedilmeyen bir çok özelliğe sahip. Bilgisayar dünyasını tanıdıkça, bilgisayar algoritmalarını, yapay zekanın gelişimini takip edince yavaş yavaş kendi zihninizin yapısını da çözmeye başlıyorsunuz. Kim bilir belki bizim beynimiz de bir üst zeka tarafından oluşturulmuş bir yapay zekadır. Neyse konu buraya gelmemeliydi ama geldiYafp yazdı: ↑13 Kas 2017 19:37
Ek olarak: uyumadan önce kurduğu hayali görmek mümkün, özellikle negatif sonuca bağlıysa. Beyin kötüyü görmeye(tehdit) daha adaptedir, dolayısıyla rüyalarda bazen kötü senaryoları görürüz veya deneysel fikirleri test ederiz.
Çok takılmamak lazım, bazen bilinci etkileyebilir(ör: kötü sonuçları olan bir rüya günlük yaşantıdaki kararları hiçbir dayanağı olmamasına rağmen etkileyebilir.)
Bu arada Gorgar Bey küçük bir ambians yorumu bıraktı sabitlenmiş konuya. Ama beklenti daha büyüktü sanırım![]()