His
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
His
Şuan saat 6.15. Durup dururken uyandım ve nedense aklıma birden İKV geldi. 1.5 2 aydır neredeyse hiç girmedim oyuna, sınavlar projeler iş güç derken kendime ayiracak vaktim yok zaten. Ama ne olduysa şuan kalktım ve aklımda sadece İKV var. Rüyamda falan gördüysem de şuan hatırlamıyorum. Batıl inancım yoktur ama hislerime guvenirim. Bu hafta bir şeyler olacak gençler bu uyanışın bir sebebi olmalı 
Re: His
Bu hafta bir şey olacağını pek sanmıyorum ama rüyamda kader mühürleri ve ikv'yi aynı clientte gördüm hayrolsun.Sıcağına buraya yazdım
Sanırım güncellemeyi rüyamda gördüm 
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Güncelleme haberi gelince uyandırın.
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- BeLmanDo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Geçenlerde bende ruyamda beyaz bir hidra gordum sırtindada lav vardı konu actim kaldirdilar 
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
Yoğunbakım
Maddex
Rüya demişken oyun rüyası hayatta görmem normalde ama bir kaç gün önce bende bir rüya gördüm; İstanbul Kıyamet Vakti- ------- bir kelime vardı burda hatırlamıyorum şuan, genişleme paketi çıkıyor, evin salonundayım televizyon reklamı çıkıyor bir bakıyorum Türk Telekom reklamı, bizim oyunun reklamı falan, aha diyorum güncelleme gelmiş oyuna, koşuyorum bilgisayarı açıyorum foruma giriyorum, güncellemeyi yapıyorum falan falan 

- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
İnsan sadece taktığı şeyleri görmez rüyasında dostum, yanlış yorumlama, bazen o kadar alakasız şeyler görüyoruz ki takmayla ne alakası olabilir. Baktığında günlük yaşamımızın önemli bir kısmını ayırıyoruz oyuna ve rüyada da görmek oldukça normal.Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 11:36 Ruyada oyun gorecek kadar takintili olmussaniz Allah sifa versin.
Parlementxx yazdı: ↑13 Kas 2017 11:36 Ruyada oyun gorecek kadar takintili olmussaniz Allah sifa versin.
Ah ah, bilinçsizce bir yorum yapmışsın.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali