Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Re: Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında

Mesaj gönderen Thrashmetal »

Lanucher.exe>Giriş ekranı>Yeni Karakter >Büyücü>Teşkilat’a katılış>Aramıza Hoş Geldin ...... Artık sende bir Lodos’sun !>Meteor Bölgesi>Sa kardeşim Hole atar mısın>(2 gün sonra)>Çt’ye full tılsım gelinir>(1 hafta sonra)>Tebrikler full büyücünüz hazır.(Çemberlitaş bölgesine girerken kullanılacak tılısımlar baz alınarak bu ilerleyişi hazırladım)
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Thrashmetal yazdı: 31 Eki 2017 17:18 Lanucher.exe>Giriş ekranı>Yeni Karakter >Büyücü>Teşkilat’a katılış>Aramıza Hoş Geldin ...... Artık sende bir Lodos’sun !>Meteor Bölgesi>Sa kardeşim Hole atar mısın>(2 gün sonra)>Çt’ye full tılsım gelinir>(1 hafta sonra)>Tebrikler full büyücünüz hazır.(Çemberlitaş bölgesine girerken kullanılacak tılısımlar baz alınarak bu ilerleyişi hazırladım)
Kardeş 2 günde full tılsım nasıl yapıyorsun anlatsana biraz >:)
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Thrashmetal
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Thrashmetal »

movie yazdı: 31 Eki 2017 19:00
Thrashmetal yazdı: 31 Eki 2017 17:18 Lanucher.exe>Giriş ekranı>Yeni Karakter >Büyücü>Teşkilat’a katılış>Aramıza Hoş Geldin ...... Artık sende bir Lodos’sun !>Meteor Bölgesi>Sa kardeşim Hole atar mısın>(2 gün sonra)>Çt’ye full tılsım gelinir>(1 hafta sonra)>Tebrikler full büyücünüz hazır.(Çemberlitaş bölgesine girerken kullanılacak tılısımlar baz alınarak bu ilerleyişi hazırladım)
Kardeş 2 günde full tılsım nasıl yapıyorsun anlatsana biraz >:)
Önceden kastığın bir büyücünün tılsımları ile ya da dışarıdan satın aldığında herkes yapmıyor mu bunu şu oyun dünyasının yüzde 40'ı hole gidip tılsım kasmıştır kardeş.Ayrıca genel konuşmam gerekirse Büyük Hol bölgesi tam bir fiyasko madem bu işler tılsımla yürüyecekti o zaman bütün 49 seviyeli karakterlerin daha rahat gezebileceği bir ortam oluşturulması lazımdı Yeraltı bölgesinin Texture'lerini al oraya yapıştır hiç bir optimizasyon özelliği ile uğraşma acaba diğer eklenti nasıl gelicek onu merak ediyorum bu 5 sene içinde bütün İKV oyuncularının tılsımların hepsini kastığını falan mı acaba zannediyorlar kimse kusura bakmasın ama yöneticilerden özür diliyerek söylüyorum güncellemeye aç olan bir kitleyi bu kadar bekletmeniz yanlış
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

çözüm gayet basit 4 tane güneş asalı arkadaş buluyorsun 1 tane tank 1 tane sağlam şifa girip atıyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun.
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Sufizm yazdı: 31 Eki 2017 20:03 çözüm gayet basit 4 tane güneş asalı arkadaş buluyorsun 1 tane tank 1 tane sağlam şifa girip atıyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun.
Beni gruba almıyorlar diyenlere şiddetle tavsiye edilir.
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Yazılan cevapları okurken ben:
Resim

Konuyu açarken eleştirel dalga geçtiğimi anlamayanları görünce ben:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

CHAPPIE yazdı: 31 Eki 2017 20:58 Yazılan cevapları okurken ben:
Resim

Konuyu açarken eleştirel dalga geçtiğimi anlamayanları görünce ben:
Resim
Bu konununda bir önceki gibi kinaye temalı olduğunu fark ettim barış, hatta konuyu açtığında mesaj atıcaktım sadece nasıl yorumlar geleceğini merak ettim, artık bıkkınlık geldi bu tarz insanlardan, almıyorsa grubuna zorlama güzel insan git kendi akranlarınla gir, 15 dakikalık gruba girebilecek düzeye geldiğinde girersin onlarla, zorlamanın mantığı yok.
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Kardeşim eğer istersen beyazköşk'e karakterini aktarma masrafını karşılayıp seni çemberlitaşa sokabilirim.

Saygılarımla.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Adam haklı beyler dağılın.
Sora yazdı: 31 Eki 2017 14:39 Bu tipler, m1 siz adamla 15 dakika daha geç kesebileceklerini ama met 23 ararken saatlerini harcayıp da grup kuramayacaklarını idrak edemiyor.

temel matematikten habersizler kendileri :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Byoflu61
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Byoflu61 »

İtemi veya tılsımı eksik olanların alınmama nedeni bence içerde diğer arkadaşlara sıkıntı çıkarma olasılıklarının çok yüksek olmasından dolayı.dizili adam veya tılsımlı adamı biliyo sanıp alıyoruz ve sonra arada çürük yumurtalar çıksada kanser olmadan bölgeye bitiriyoruz.Alınmama nedeniniz bilmediğinizi sanmamızdan.(Çoğu zaman insanlığım tutar ama :) )
SARAL

“Genel Etkileşim” sayfasına dön