Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Re: Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında
Lanucher.exe>Giriş ekranı>Yeni Karakter >Büyücü>Teşkilat’a katılış>Aramıza Hoş Geldin ...... Artık sende bir Lodos’sun !>Meteor Bölgesi>Sa kardeşim Hole atar mısın>(2 gün sonra)>Çt’ye full tılsım gelinir>(1 hafta sonra)>Tebrikler full büyücünüz hazır.(Çemberlitaş bölgesine girerken kullanılacak tılısımlar baz alınarak bu ilerleyişi hazırladım)
Kardeş 2 günde full tılsım nasıl yapıyorsun anlatsana birazThrashmetal yazdı: ↑31 Eki 2017 17:18 Lanucher.exe>Giriş ekranı>Yeni Karakter >Büyücü>Teşkilat’a katılış>Aramıza Hoş Geldin ...... Artık sende bir Lodos’sun !>Meteor Bölgesi>Sa kardeşim Hole atar mısın>(2 gün sonra)>Çt’ye full tılsım gelinir>(1 hafta sonra)>Tebrikler full büyücünüz hazır.(Çemberlitaş bölgesine girerken kullanılacak tılısımlar baz alınarak bu ilerleyişi hazırladım)
Everything is about math just math
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Önceden kastığın bir büyücünün tılsımları ile ya da dışarıdan satın aldığında herkes yapmıyor mu bunu şu oyun dünyasının yüzde 40'ı hole gidip tılsım kasmıştır kardeş.Ayrıca genel konuşmam gerekirse Büyük Hol bölgesi tam bir fiyasko madem bu işler tılsımla yürüyecekti o zaman bütün 49 seviyeli karakterlerin daha rahat gezebileceği bir ortam oluşturulması lazımdı Yeraltı bölgesinin Texture'lerini al oraya yapıştır hiç bir optimizasyon özelliği ile uğraşma acaba diğer eklenti nasıl gelicek onu merak ediyorum bu 5 sene içinde bütün İKV oyuncularının tılsımların hepsini kastığını falan mı acaba zannediyorlar kimse kusura bakmasın ama yöneticilerden özür diliyerek söylüyorum güncellemeye aç olan bir kitleyi bu kadar bekletmeniz yanlışmovie yazdı: ↑31 Eki 2017 19:00Kardeş 2 günde full tılsım nasıl yapıyorsun anlatsana birazThrashmetal yazdı: ↑31 Eki 2017 17:18 Lanucher.exe>Giriş ekranı>Yeni Karakter >Büyücü>Teşkilat’a katılış>Aramıza Hoş Geldin ...... Artık sende bir Lodos’sun !>Meteor Bölgesi>Sa kardeşim Hole atar mısın>(2 gün sonra)>Çt’ye full tılsım gelinir>(1 hafta sonra)>Tebrikler full büyücünüz hazır.(Çemberlitaş bölgesine girerken kullanılacak tılısımlar baz alınarak bu ilerleyişi hazırladım)![]()
çözüm gayet basit 4 tane güneş asalı arkadaş buluyorsun 1 tane tank 1 tane sağlam şifa girip atıyorsun kimseye muhtaç olmuyorsun.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Yazılan cevapları okurken ben:

Konuyu açarken eleştirel dalga geçtiğimi anlamayanları görünce ben:

Konuyu açarken eleştirel dalga geçtiğimi anlamayanları görünce ben:

Bu konununda bir önceki gibi kinaye temalı olduğunu fark ettim barış, hatta konuyu açtığında mesaj atıcaktım sadece nasıl yorumlar geleceğini merak ettim, artık bıkkınlık geldi bu tarz insanlardan, almıyorsa grubuna zorlama güzel insan git kendi akranlarınla gir, 15 dakikalık gruba girebilecek düzeye geldiğinde girersin onlarla, zorlamanın mantığı yok.
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Kardeşim eğer istersen beyazköşk'e karakterini aktarma masrafını karşılayıp seni çemberlitaşa sokabilirim.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- xMrSpyx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter ls Coming
İtemi veya tılsımı eksik olanların alınmama nedeni bence içerde diğer arkadaşlara sıkıntı çıkarma olasılıklarının çok yüksek olmasından dolayı.dizili adam veya tılsımlı adamı biliyo sanıp alıyoruz ve sonra arada çürük yumurtalar çıksada kanser olmadan bölgeye bitiriyoruz.Alınmama nedeniniz bilmediğinizi sanmamızdan.(Çoğu zaman insanlığım tutar ama
)
SARAL