Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Merhaba arkadaşlar bugün size başımdan geçen bölgeye alınmama olayımı anlatacağım.

Şimdi ben saatlerce maden başında sabahladım,sürekli para kastım. Sonunda kendime kıyamet asayı bastım. Ben de Çemberlitaş önünde grup aramaya başladım. Saatler oldu adam son m1 arıyor ama beni almıyor.Ya geleyim diyorum bakıyorum grubundaki herkesin üstü dizili ama adam beni almıyor.Neymiş en az dört tane +2331 hasarlı büyücüler kesebiliyormuş. Ya bu bölgeler geldiğinde nasıl kesiyorduk? M1 ya da M23 mü vardı? Her neyse başka bir grup arayayım dedim.Gece saat 04.13 civarıydı birisi "5+1 Gaffar'a son M23" yazıyordu. İlk başta dedim geleyim diye cevap bile vermedi.Sunucu güncellemesine kadar M23 aradılar sonra sunucu güncellemesi oldu adamlar giremedi. Ya illa M23 ve bütün kıyamet eşyaları mı basmak gerekiyor girebilmek için?

Bu da böyle bir anımdır.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Tılsımsız büyücülerin dışlanması hakkında

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Merhaba barış

Oyunumuzda böyle şeyler görmek artık çok ve çok normal bir hal almış durumda bunların önüne geçilebileceğini pek sanmıyorum.

Oyunun oyun olduğunu ve oyunun oyun olduğu için oynayan insanlar ile herşey yapılabilir tılsım olsun olmasın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Bu zihniyetle ilelebet böyle gider.
kedi
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Hocam iyi tamam hoş tılsım sahibi olmadan girmek istiyorsun. Seni aldım diyelim ; Çemberlitaş tan eksiğin kalmadı. Ee sonra ne yapacaksın tılsım olmadan ? Bi planın var mı ? Samimi soruyorum merak ettim.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Blackspown
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Heroes Reborn

Mesaj gönderen Blackspown »

Tılsım olmadan vs atabilirsin.Veya göreve ihtiyacı olan insanlara yardım edebilirsin.Zamanında sana kimse yardım etmemiş olabilir,fakat o yapmadı diye sende yapma anlamına gelmez.En güzel yapıcağınız anlam budur.
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Diğer konumda da olduğu gibi bu tür konularla dalga geçtiğimi anlamayan olmadı :relaxed: .
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Artık bunlar normal şeymiş gibi gelmeye başladı. Ben eski günlerdeki yardımlaşmayı dostlukları özledim..
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

Bu tipler, m1 siz adamla 15 dakika daha geç kesebileceklerini ama met 23 ararken saatlerini harcayıp da grup kuramayacaklarını idrak edemiyor.

temel matematikten habersizler kendileri :D
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
muhammetali395
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ma B

Mesaj gönderen muhammetali395 »

CHAPPIE yazdı: 31 Eki 2017 11:53 Merhaba arkadaşlar bugün size başımdan geçen bölgeye alınmama olayımı anlatacağım.

Şimdi ben saatlerce maden başında sabahladım,sürekli para kastım. Sonunda kendime kıyamet asayı bastım. Ben de Çemberlitaş önünde grup aramaya başladım. Saatler oldu adam son m1 arıyor ama beni almıyor.Ya geleyim diyorum bakıyorum grubundaki herkesin üstü dizili ama adam beni almıyor.Neymiş en az dört tane +2331 hasarlı büyücüler kesebiliyormuş. Ya bu bölgeler geldiğinde nasıl kesiyorduk? M1 ya da M23 mü vardı? Her neyse başka bir grup arayayım dedim.Gece saat 04.13 civarıydı birisi "5+1 Gaffar'a son M23" yazıyordu. İlk başta dedim geleyim diye cevap bile vermedi.Sunucu güncellemesine kadar M23 aradılar sonra sunucu güncellemesi oldu adamlar giremedi. Ya illa M23 ve bütün kıyamet eşyaları mı basmak gerekiyor girebilmek için?

Bu da böyle bir anımdır.
Elemanlar tanıdık olmayınca öyle oluyor ,bende 25 tane tılsım var 2 fizik setim var 4 full büyücüm var full çarlarla oyuna girdiğimde "sa çt " sa bölge" sa stusuz" sa son m2 3 " gibi mesajlar gelirken sürekli tılsımlı olmasına rağmen hasarsız büyücüye geçtiğimde adamlar sanki gaffarı bi kesebilen onlarmış gibi bilmiş kesiliyorlar hs az ayağına giriyorlar , video çekip atsam öyle adamlar o ezik büyücümdeynen yaratıkları üzerimden alamıyorlar buna ne diyecez.
:flag_tr: MaB:flag_tr:
Gerçekçi ol
imkansızı iste
.

01.05.2009
01.05.2018".
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Bu durum giderek suyunu kaçırmaya başladı. Hatta kaçırdı da!
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön