Adam gibi adam köşemizde Tertip bey
Oyun hakkında yüreğimden sızıntılar
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Oyun hakkında yüreğimden sızıntılar
Öncelikle Merhaba
Dostum düşüncelerin çok güzel hepsine de katılıyorum, fakat zaman hiç bir zaman geriye doğru akmıyor. Oyunun yapısı ve sistemi çok değişti bu saatten sonra eskisi gibi olması çok zor tek düze bir sistem gidiyor. Herkes aynı kıyafetleri giyiyor en fazla hasarlar değişiyor ama görüntüler aynı yani söylenecek çok şey var ama herkes biliyor zaten sen ben söyleyip sadece parmaklarımızı yoruyoruz. Birazcık oyuna ve oyunculara saygıları varsa zaten kendileri yaptıkları hatanın farkına varıp şu oyuna sahip çıkarlar. Bu oyunu yapan ekip zamanında az kişiyle zor işleri başarıp bu oyunu yaptılarsa oyunun yapısını da komple değiştirebilecek potansiyele sahipler sadece uğraşmak istemiyorlar. Neyse fazla uzattık Türk Telekom'un çatısı altında bu oyunun köklü bir değişikliğe gideceğine ben inanmıyorum umarım şaşırtılar bizi. 10 senedir bu oyunu oynuyorum 10 senedir başka bir oyun oynamış olsaydım belkide e-Sporcu falan olup para kazanmıştım ne bileyim en azından bu oyun bizim kardeşimiz gibi bişey insan kızıyor ama bir yandan da sahip çıkmak istiyor.
İyi forumlar
Dostum düşüncelerin çok güzel hepsine de katılıyorum, fakat zaman hiç bir zaman geriye doğru akmıyor. Oyunun yapısı ve sistemi çok değişti bu saatten sonra eskisi gibi olması çok zor tek düze bir sistem gidiyor. Herkes aynı kıyafetleri giyiyor en fazla hasarlar değişiyor ama görüntüler aynı yani söylenecek çok şey var ama herkes biliyor zaten sen ben söyleyip sadece parmaklarımızı yoruyoruz. Birazcık oyuna ve oyunculara saygıları varsa zaten kendileri yaptıkları hatanın farkına varıp şu oyuna sahip çıkarlar. Bu oyunu yapan ekip zamanında az kişiyle zor işleri başarıp bu oyunu yaptılarsa oyunun yapısını da komple değiştirebilecek potansiyele sahipler sadece uğraşmak istemiyorlar. Neyse fazla uzattık Türk Telekom'un çatısı altında bu oyunun köklü bir değişikliğe gideceğine ben inanmıyorum umarım şaşırtılar bizi. 10 senedir bu oyunu oynuyorum 10 senedir başka bir oyun oynamış olsaydım belkide e-Sporcu falan olup para kazanmıştım ne bileyim en azından bu oyun bizim kardeşimiz gibi bişey insan kızıyor ama bir yandan da sahip çıkmak istiyor.
İyi forumlar
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

İlk defa sana kısmen de olsa katılmadığım bir yargı.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Retaliation yazdı: ↑27 Eki 2017 16:58İlk defa sana kısmen de olsa katılmadığım bir yargı.Eğer bir oyuncu, bir oyunu severek oynuyorsa hiçbir şeyi önemsemez. Belki oyun kötü grafiklere sahiptir eyvallah ama diğer oyunlarla kıyaslandığında en güzel ve gizemli hikaye örgüsüne sahiptir.
![]()
Oyuna olan sevgine inanmıyorum hocam, şayet her giyim dükkanı aynı elbiseyi satabilir. Ama en çok elbise alınan giyim dükkanında; güler yüzlü satıcı ve saygın insanların alışverişini o mekandan yaptığını benden iyi bilirsin. Anlayacağın oyunu seviyorsan yetkililerin samimiyeti ve doğru insanlarla tanışma durumundur. Ama yok kimse olmasa da girer akşama kadar çıkmam diyosan saygı duyarım öyleyse.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Aslında bunlar o kutu gibi yerleri çok abarttilar... Nedir gardasim ben slot kesip exp kasmak istiyorum ya ömrümüzü yediniz o bölgeler çerez olmalı Ana yemek açık dünya olmalı . Haklı adam gerilim müziği içinde stresli bölüm yetersiz yetenek kombinasyonu her yerinden fukaralik akiyor. Şimdi mobil oyunlara bakıyorum adamlar 1 GB oyun yapmışlar ama neler katmışlar ya farklı işler yapacak enstrüman yok.
Eğer yine kapalı bişey yapacaksanız yapmayın gerçekten sıkıldık . Ha kapalı derken Meran şehri gibi olursa onada laf yok.
Bir de şu Er Meydanı Ni geliştirin lütfen Kürşad Bey sesimizi duyunuz..
Eğer yine kapalı bişey yapacaksanız yapmayın gerçekten sıkıldık . Ha kapalı derken Meran şehri gibi olursa onada laf yok.
Bir de şu Er Meydanı Ni geliştirin lütfen Kürşad Bey sesimizi duyunuz..

LEPRECHAUN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Birçok alıcı tipi vardır. Bunlardan biri de Olumlu Alıcı tipi veya bir başka deyişle "Aile Dostu" tiplerdendir. Her şeye olumlu yaklaşırlar, ürüne ihtiyacı varsa hiçbir şeyi umursamaz. Ben, bu tipten bir alıcıyım.yun1010 yazdı: ↑27 Eki 2017 22:54Retaliation yazdı: ↑27 Eki 2017 16:58İlk defa sana kısmen de olsa katılmadığım bir yargı.Eğer bir oyuncu, bir oyunu severek oynuyorsa hiçbir şeyi önemsemez. Belki oyun kötü grafiklere sahiptir eyvallah ama diğer oyunlarla kıyaslandığında en güzel ve gizemli hikaye örgüsüne sahiptir.
![]()
Oyuna olan sevgine inanmıyorum hocam, şayet her giyim dükkanı aynı elbiseyi satabilir. Ama en çok elbise alınan giyim dükkanında; güler yüzlü satıcı ve saygın insanların alışverişini o mekandan yaptığını benden iyi bilirsin. Anlayacağın oyunu seviyorsan yetkililerin samimiyeti ve doğru insanlarla tanışma durumundur. Ama yok kimse olmasa da girer akşama kadar çıkmam diyosan saygı duyarım öyleyse.![]()