Oyun hakkında yüreğimden sızıntılar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Oyun hakkında yüreğimden sızıntılar

Mesaj gönderen dret »

Baba mrb öncelikle, beta oyuncusuyum bırakalı uzun uzun yıllar oluyor, şu mariodan hallice grafikler ile 10 yıl geçirdim dile kolay, hep akranlarımı ahbaplarımı davet ettim, berbat grafikler ve oynanış dediler gelmediler.ben çok olmasada zamanında bişeyler verdim cash olarak yapımcı şirkete, yerliyiz destekleyin felan dediler kutu alın aldık o zaman fiziksel geliyordu kutu öylece fazla fazla aldık ticari metalarını olsun helali hoş olsun. Belli bir süre keyifle oynadıktan sonra artık kısa yoldan oturup nasıl bunları sağarız daha verimli olura geldi nokta. Hep kapalı alanlarda iç karartıcı yerlerde geçmeye başladı oyunlar, yav gardaşım bu oyunu reel hayatta sıkıntılarımız yeterince olduğu ve içimiz kap kara olduğu için koca koca adamlar neşe bulmaya huzur bulmaya geliyoruz dostluk arkadaşlık için geliyoruz.. ama sistem sadece ali babanın çiftliğindeki süt sağım tesislerine döndü herşey paraya döndü evet onun içinde hırsızlıklar samimiyetsiz arkadaşlıklar vuku buldu. Ben maden başında sıra beklediğimiz, çekenin diğerine yansıtıp nispet yapmadığı sen çekmedin sıra sende dendiği o güzel günleri özlüyorum.. paranın girdiği heryer darma duman malesef! Yeni gelecek güncellemeye umut bağlamış herkes orasıda full kapalı alan gelmesin yine ne dersiniz.. tamamen açık dünyaya dönmeli oyun ve oyun motoru değiştirilerek ivedi baştan sona a plus kalitede sunulmalıdır yok biz başkayız bizim yoğurt yiyişimiz böyle, olmuyor beyim olmuyor Türk piyasasına bak yeni oyuncular giriyor mmorpg tamamen türkçe ve ofis açıyor buraya reklam olmasın söylemiyim ama bilen bilir.. bu değirmen böyle dönmez beyim dönmez.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Re: Oyun hakkında yüreğimden sızıntılar

Mesaj gönderen Tertip »

dret yazdı: 26 Eki 2017 19:15 Ben maden başında sıra beklediğimiz, çekenin diğerine yansıtıp nispet yapmadığı sen çekmedin sıra sende dendiği o güzel günleri özlüyorum..
Bu güzel ifade için seni kutluyorum.
Resim
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

Tertip yazdı: 26 Eki 2017 19:30
dret yazdı: 26 Eki 2017 19:15 Ben maden başında sıra beklediğimiz, çekenin diğerine yansıtıp nispet yapmadığı sen çekmedin sıra sende dendiği o güzel günleri özlüyorum..
13 kasım doğum günüm, çok yalnızım be onuda kutlasana sana zahmet.
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Çok güzel yazmışsın. Oyun hem yazılım hem oynanış hem de grafik olarak berbat durumda. Şimdi o kadar kişinin güncelleme gelsin dediğine bakma sen bir iki sene sonra en kral güncelleme getirilse dahi bu oyun oynanmayacak.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Kesinlikle,katılıyorum bunun değişmesi için sarı itemli sistem bir nebze kurtarabilir fazla maden istemiyecek reçeteler ama o reçeteler çok çeşitli olacak düşürmek çok zor olacak belki o zaman bu aradaki gereksiz ego ve hırslar sona erebilir.

Ama sabah giriyorum akşam klandan bölgeden halen vsde kim kimi kesti muhabbeti dönüyor.Ya vsde vs olsa tek fizikte ölecek nerdeyse büyücüler.
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

dret yazdı: 26 Eki 2017 19:35
Resim
Resim
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen dret »

Tertip yazdı: 26 Eki 2017 20:06
dret yazdı: 26 Eki 2017 19:35
Resim
Ağlattın ilk defa biri doğum günümü kutladı. 😭
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Eskilerin tadı eskide kaldı be reis, hangi oyuna gidersen git eskiye dönse keşke serzenişini mutlaka duyarsın, elden birşey gelmiyor oyunu canlandıracak daha farklı faaliyetler lazım, açık alan olayını da defalarca vurguladık umarım kaale alırlar, bıktık kutu gibi yerlerde oynamaktan.
Kullanıcı avatarı
mahmutcaan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mahmutcaan »

Lahza yazdı: 26 Eki 2017 20:59 Eskilerin tadı eskide kaldı be reis, hangi oyuna gidersen git eskiye dönse keşke serzenişini mutlaka duyarsın, elden birşey gelmiyor oyunu canlandıracak daha farklı faaliyetler lazım, açık alan olayını da defalarca vurguladık umarım kaale alırlar, bıktık kutu gibi yerlerde oynamaktan.
+1
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

kesinlikle....
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön