Gorgar harekete geç
Re: Gorgar harekete geç
Valla afişten anlaşıldığı üzere 25 Aralıkta bişey olacak büyük ihtimalle teaser gelir.Benim de içim kıpır kıpır ama bekleyeceğiz
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jitem
Vize haftası yapmazlar böyle bir hata. Finallerden sonra getirsinler güncellemeyi 
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
Ellerine çok şey geçiyor biraz yönetici gözünden bakacak olursak adamlar zaman kazanıyor.Onlar için geçen her gün her hafta her yıl yapacakları sonraki güncellemeyi geciktiriyor.Düşünün adam her yıl güncelleme yapacağına 5 yılda bir yapıyor bu da işini kolaylaştırıyor her yıl uğraşmaktansa bunları biriktirip tek seferlik pakette sunuyor.Oyuncu onlar için önemli değil ( bu tamamen benim bakış açım) zaten kazanmış oldukları belirli bir taban oyuncu kitlesi mevcut.Belki de güncelleme yine olmayacaktı ama burada oyuncuların güncelleme talebi girdi devreye.( Tekrar ediyorum bu tamamen benim bakış açım )

- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PersPektiF
bence de yüksek ihtimal 

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Gorgar Reis askere gitmeden göreydik şu teaserı çarşı izninda internet cafemi arayalım bunumu istiyorsun

Büyük Hol geldiğinde polis okulundaydım, çarşı iznine çıktığımda flash bellekten internet kafede bilgisayara yükler 1-2 saat ancak oynayabilirdim, ne çok üzülürdüm, duygulandım
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Discord: parlooo.
Dusunsene 3 5 nobetindesin teasır yayinlaniyor