Gorgar harekete geç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Re: Gorgar harekete geç

Mesaj gönderen saglam »

Valla afişten anlaşıldığı üzere 25 Aralıkta bişey olacak büyük ihtimalle teaser gelir.Benim de içim kıpır kıpır ama bekleyeceğiz
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

NouzaR yazdı: 24 Eki 2017 21:18 Harekete geç ve yaşa son 400luge gelirken gulbatur birinci sahbatur sondan geliyo gül batur birinci şah batur geliyor
Güldürdü A:DWQD
Resim
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Vize haftası yapmazlar böyle bir hata. Finallerden sonra getirsinler güncellemeyi :grin:
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

KRoNicK yazdı: 24 Eki 2017 21:27 Beyler adamlar yayınlamadığı zaman ellerine bir şey geçmiyor, son rütuşları değişiklikleri yapıyorlar ki kaliteli ve tatmin edici bir tanıtım olsun,az kişiyle büyük işler çıkarma peşinde olduğu her zaman desteğimizi esirgemeyelim.
Ellerine çok şey geçiyor biraz yönetici gözünden bakacak olursak adamlar zaman kazanıyor.Onlar için geçen her gün her hafta her yıl yapacakları sonraki güncellemeyi geciktiriyor.Düşünün adam her yıl güncelleme yapacağına 5 yılda bir yapıyor bu da işini kolaylaştırıyor her yıl uğraşmaktansa bunları biriktirip tek seferlik pakette sunuyor.Oyuncu onlar için önemli değil ( bu tamamen benim bakış açım) zaten kazanmış oldukları belirli bir taban oyuncu kitlesi mevcut.Belki de güncelleme yine olmayacaktı ama burada oyuncuların güncelleme talebi girdi devreye.( Tekrar ediyorum bu tamamen benim bakış açım )
Resim
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

bence de yüksek ihtimal :)
BayTerapi yazdı: 24 Eki 2017 21:39 Ben bu gidişle ilk Teaser'ın Emre Yücelen'den geleceğini düşünüyorum. O:-) O:-)
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

Gorgar Reis askere gitmeden göreydik şu teaserı çarşı izninda internet cafemi arayalım bunumu istiyorsun :') :')
Kullanıcı avatarı
SINGER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen SINGER »

BayTerapi yazdı: 24 Eki 2017 21:39 Ben bu gidişle ilk Teaser'ın Emre Yücelen'den geleceğini düşünüyorum. O:-) O:-)
olabilir :') :)
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

Serrakura yazdı: 25 Eki 2017 09:38 Gorgar Reis askere gitmeden göreydik şu teaserı çarşı izninda internet cafemi arayalım bunumu istiyorsun :') :')
Büyük Hol geldiğinde polis okulundaydım, çarşı iznine çıktığımda flash bellekten internet kafede bilgisayara yükler 1-2 saat ancak oynayabilirdim, ne çok üzülürdüm, duygulandım 😂
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

Lahza yazdı: 25 Eki 2017 10:09
Büyük Hol geldiğinde polis okulundaydım, çarşı iznine çıktığımda flash bellekten internet kafede bilgisayara yükler 1-2 saat ancak oynayabilirdim, ne çok üzülürdüm, duygulandım 😂
üzülmemek eldemi sen 10 sene güncelleme bekle :) yetmiyormuş gibi araya birde askerlik girsin ':)
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Serrakura yazdı: 25 Eki 2017 09:38 Gorgar Reis askere gitmeden göreydik şu teaserı çarşı izninda internet cafemi arayalım bunumu istiyorsun :') :')
Dusunsene 3 5 nobetindesin teasır yayinlaniyor :( Allah butun askerlerin yar ve yardimcisi olsun
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön