Dün çok fazla yapmadığım , genellikle görmezden geldiğim bir etkinlik olan Ölüm Oyununa katılma fırsatı yakaladım . Forumdaki etkinliklerden takip ediyordum ve katılmak çok içimden geldi . Kazanamayacağımı biliyordum çünkü hem büyücüye o kadar hakim bir oyuncu değildim hem de yetenek puanlarım kesinlikle hiç uygun değildi bu tarz etkinlikler için

Ardından şifacı karakterime geçerek Stusuz'a girmeye karar verdim . Bir an önce eksiklerini tamamlayıp Vs atabilmek için en hazır hale getirmek istiyordum şifacımı . Fakat aldığım her torba önceden sahip olduğum şeyleri atıyordu . Bende nelere sahip olduğumu çok bilmiyordum zaten genellikle eşyaları kasaya koyarken fark ediyordum hep

Bir Gaffar sonrası gruptaki büyücü arkadaşlarımızdan birisi Transformatör Asa aldı ve çok sık olan bir olay olmadığı için onunda resmini paylaşmak istedim . Kendisini tebrik edip yolumuza devam ettik

Bir kaç el daha attıktan sonrada oyundan çıkışımı gerçekleştirdim ve güne noktayı koydum . Bugün yine büyücümdeki Meteorit 2 3 tılsımına alıcı aradım fakat istediğim teklifleri bulamadım fazla . Birisiyle fiyat konusunda anlaştık ve takası gerçekleştirme konusunda karar verdik fakat kendisi bölge çıkışı oyundan çıktı , bende kendisini bir daha göremeyince ben de oyundan çıktım . En kısa sürede Y2 tılsımına tekrardan kavuşup Büyük Hol slotlarını himayem altına almak için sabırsızlanıyorum

Not olarakBir forum etkinliği olan İkv Caps / Gif etkinliğine katılımımı gerçekleştirdim . Oldukça güzel ve eğlenceli gifler ve capsler bulunmakta bir göz atmanızı öneririm . Bakalım o yarışmanın sonucunu da merakla bekliyor olacağım