ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Dün çok fazla yapmadığım , genellikle görmezden geldiğim bir etkinlik olan Ölüm Oyununa katılma fırsatı yakaladım . Forumdaki etkinliklerden takip ediyordum ve katılmak çok içimden geldi . Kazanamayacağımı biliyordum çünkü hem büyücüye o kadar hakim bir oyuncu değildim hem de yetenek puanlarım kesinlikle hiç uygun değildi bu tarz etkinlikler için :grin: Ama yine de çok keyifli bir etkinlikti 2-3 kişi indirebilmeyi başardım , biraz olsun umutlandım acaba sonlara kalabilir miyim diye fakat o sırada bana odaklanan bir Elektrikçi fazla yaşamama imkan vermedi ve beni yere serdi ':) Uzun süre sonra bu odada olmak , aksiyonun bir parçası olmak ve AFRASİYAB'ı tekrar görmekte güzeldi . Kazanan arkadaşları da bir kez daha tebrik ediyorum :)

Resim

Resim

Ardından şifacı karakterime geçerek Stusuz'a girmeye karar verdim . Bir an önce eksiklerini tamamlayıp Vs atabilmek için en hazır hale getirmek istiyordum şifacımı . Fakat aldığım her torba önceden sahip olduğum şeyleri atıyordu . Bende nelere sahip olduğumu çok bilmiyordum zaten genellikle eşyaları kasaya koyarken fark ediyordum hep :grin: Seri bir şekilde bir kaç el attıktan sonra eksikleri alamadım ama yine de yılmadım çünkü Şifacı olarak oynamak oldukça keyifliydi . Ve iksr alma kısmını çok seviyordum >:)

Resim

Resim

Bir Gaffar sonrası gruptaki büyücü arkadaşlarımızdan birisi Transformatör Asa aldı ve çok sık olan bir olay olmadığı için onunda resmini paylaşmak istedim . Kendisini tebrik edip yolumuza devam ettik >:)

Resim

Bir kaç el daha attıktan sonrada oyundan çıkışımı gerçekleştirdim ve güne noktayı koydum . Bugün yine büyücümdeki Meteorit 2 3 tılsımına alıcı aradım fakat istediğim teklifleri bulamadım fazla . Birisiyle fiyat konusunda anlaştık ve takası gerçekleştirme konusunda karar verdik fakat kendisi bölge çıkışı oyundan çıktı , bende kendisini bir daha göremeyince ben de oyundan çıktım . En kısa sürede Y2 tılsımına tekrardan kavuşup Büyük Hol slotlarını himayem altına almak için sabırsızlanıyorum :yum:

Resim

Not olarakBir forum etkinliği olan İkv Caps / Gif etkinliğine katılımımı gerçekleştirdim . Oldukça güzel ve eğlenceli gifler ve capsler bulunmakta bir göz atmanızı öneririm . Bakalım o yarışmanın sonucunu da merakla bekliyor olacağım :P
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BuShiDoka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ÖD TENGRi YASAR

Mesaj gönderen BuShiDoka »

Etkinligi kaybetmen üzücü fakat ben bir beta oyuncusu olarak iş dolayisiyla bir türlü etkinliğe katilamadim 😊
Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

BuShiDoka yazdı: 22 Eki 2017 18:36 Etkinligi kaybetmen üzücü fakat ben bir beta oyuncusu olarak iş dolayisiyla bir türlü etkinliğe katilamadim 😊
Umarım fırsatını bulup katılırsın sen de :)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Bugün oyuna girdiğimde yine her zaman olduğu gibi Met 2 3'ü satmaya çalıştım çünkü . M1'siz çemberlitaşa giremiyor aynı zamanda Y2'sizde slotları rahat kesemiyordum . Sadece Met 2 3 olması bir işe yaramıyordu kısaca . Bu yüzden de istediğim fiyatlarda ve ya takas şekillerinde diretiyordum , fakat hep biraz altında fiyatlar öneriliyordu , o yüzden alışveriş isteklerini kabul etmiyordum . Tam o sırada bir arkadaş Philethos'u öldürme görevi olduğunu ve yardımcı olmamı istediğini söyledi . Bende kendisini geri çeviremedim ve birlikte labirentin yolunu tuttuk . Yolu unutmuş olmanın verdiği dalgınlıkla yanlış yerlere sapmamak için arkadaştan beni salona götürmesini rica ettim :grin: Gruptan çıkmasını ve ilk vuruşu kendisinin yapmasını böylelikle daha çok exp kazanacağını belirttim ve birlikte bu şekilde salona geldik .

Resim

Ardından Philethos'u indirdik ve görevi olan arkadaşla vedalaşarak yollarımıza devam ettik . Bu tarz yeni oyunculara yardım etmek hem onların oyuna bağlılığını hem de isteklerini arttıracağı için bu tarz yardım isteklerine elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum . Sonuçta tek başına yapılamayacak kadar zor bu salon görevleri

Resim

Ardından yine meteor'da otururken bu sefer başka birisi geldi ve kendisinin seviye atlayıp atlayamayacağına yardımcı olup olamayacağımı sordu . Tılsım'a alıcı bulamadığım için boştaydım ve kendisine benimle gelmesini söyledim . O ilk vuruşu yapıyor bense slotları kesiyordum ve böylece hızlı bir şekilde kendisini de seviye atlatmayı başardık >:)

Resim

Ardından geçenlerde düşürdüğüm Sürüngen Pul'larına alıcı çıktı ve kendisiyle Savaş 3'te buluşarak alışverişimizi gerçekleştirdik . Yavaş yavaş belli bir sermaye kurmaya çalışıyorum ben de al-sat işlerine devam edebilmek için .
Ardından biraz daha tılsıma alıcı aradım bir kaç insanla konuştum fakat ortak bir paydada anlaşamayınca oyundan çıkışımı gerçekleştirdim ':)

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BuShiDoka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BuShiDoka »

roselen yazdı: 22 Eki 2017 18:53
BuShiDoka yazdı: 22 Eki 2017 18:36 Etkinligi kaybetmen üzücü fakat ben bir beta oyuncusu olarak iş dolayisiyla bir türlü etkinliğe katilamadim 😊
Umarım fırsatını bulup katılırsın sen de :)
Sanmam :)
Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Güne büyücü karakterimle başlangıç yapmanın en iyi şey olacağına inanarak Sivri Ada'da Fare Köy'ün yolunu tuttum ve hızlı bir şekilde Sürüngen Pulu kasmak için girişimlere başladım . Plusunuz ve maden arttırıcınız yok ise emin olun ki en iyi para kasma yöntemlerinden biri bu Pul'lar . Bende uğraşmaya başlamışken beni bekletmedi ve kısa bir süre içinde Pul attı 1 adet . Ardından bu Pul'u kasama diğerlerinin yanına koyarak Şifacı karakterime geçtim ( O meteor sancaktaydı tılsımı satmak için iyi bir yerdi çünkü kalabalık oluyordu ) ve Met 2 3'ün satılık olduğunu tekliflere açık olduğumu belirttim . Tam o sırada bir arkadaş Dino İksir aldığını gördüm ve elimde boşta duranları ona satmaya karar verdim kendisiyle pazarlık yaptıktan sonra alışverişi gerçekleştirdik . Ardından tılsıma alıcı bulamayınca tekrar büyücü karakterime geçtim .

Resim

Resim

Slotları hızlı bir şekilde kesmeye devam ediyordum , arada birde maden çekiyordum fakat arttırıcı olmadığı için fazla saf maden çıkaramıyordum . Her gün aynı insanlarla karşılaşmak ve burada onlarla sohbet etmek iyiydi . Onlarda adadaki madenleri çeken ordan oraya koşuşturan insanlardı fakat her gün hepsi aynı kişiler oluyordu genelde . Tam onlardan biriyle karşılaştığım sırada altıma bir torba daha attı ve 1 adet daha Sürüngen Pul'unu kasama atarak yoluma devam ettim .

Resim

Pul attıkça 10 dakikalığına Şifacıma giriyor ve tılsımın satılık ilanını veriyordum . Tam o sırada biri Cevriye görevine yardım edip edemeyeceğimi sordu , bende kırmak istemedim ve onunla birlikte Mağara'nın yolunu tuttum . Ardından Cevriye Sultan'a geldik ve eski günler gözümde canlandı 20 * 30 kişiyle sadece onu kesmeye geldiğimiz günler çok güzeldi :slightly_smiling_face: Ardından seri bir şekilde Cevriye'yi devirmeyi başardık ve bende yoluma gittim . Kendileride bana teşekkür ederek Dev Ana'nın yolunu tuttu .

Resim

Ardından Ada'ya tekrar geçiş yaptım ve Pul kasmaya devam ettim . Girer girmez ilk kestiğim slot'un Pul atması da oldukça motive ediciydi :grin: Ardından biraz daha uğraştıktan sonra 1 adet daha Pul düşürmeyi başardım ve onu da kasama koyarak devam ediyordum ki Tılsım'a talip bir arkadaş m1 + 100 m değil m1 + 90 m verebileceğini belirtti . Bende mümkün olmadığını zaten o 10 m ile gözlük alacağımı belirttim ( evet hala M.A gözlüksüzüm >:) ) Kendiside 100 m veremeyeceğini ama 99'da anlaşabileceğimizi söyledi . Bende tamam demek zorunda kaldım kendisi illa ki 100 m vermeyecekti bunu takıntı haline getirmişti belli ki :P

Resim

Resim

Takası gerçekleştirdikten sonra hem m1'e ( bunu daha sonra y2 çevireceğim :) ) hem de iyi bir miktar paraya kavuştum ve kendisine teşekkür ettikten sonra oyundan çıkışımı gerçekleştirdim :grin:

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
BuShiDoka
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı