Buranın Ekşi Sözlük Olmaması
Buranın Ekşi Sözlük Olmaması
Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Re: Buranın Ekşi Sözlük Olmaması
Son günlerde gördüğüm anlamsız konulardan sonra söylemek istediklerim.Dawnguard yazdı: ↑19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Asıl format böyle olmalı. Saçma sapan konudan alakasız başlıklar açmaktansa benim gibi başlık açmak daha evladır. Tebrik beklerken gördüğüm tavıra bakar mısınız.Dawnguard yazdı: ↑19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Everything is about math just math
Harfi Harfine Katılıyorum !!Dawnguard yazdı: ↑19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Şarjım az olduğundan link veremeyeceğim.Hangi arama motorunu kullanıyorsan "Forum nedir?" ve "Sözlük nedir?" diye aratmanı öneriyorum.movie yazdı: ↑19 Eki 2017 22:42Asıl format böyle olmalı. Saçma sapan konudan alakasız başlıklar açmaktansa benim gibi başlık açmak daha evladır. Tebrik beklerken gördüğüm tavıra bakar mısınız.Dawnguard yazdı: ↑19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?![]()
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Cevapları da (bkz:) formatında vericez yakında 
- MobilSorun78
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gece gece beni derin düşüncelere gark eden sorunsal
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Dawnguard yazdı: ↑19 Eki 2017 22:46Şarjım az olduğundan link veremeyeceğim.Hangi arama motorunu kullanıyorsan "Forum nedir?" ve "Sözlük nedir?" diye aratmanı öneriyorum.movie yazdı: ↑19 Eki 2017 22:42Asıl format böyle olmalı. Saçma sapan konudan alakasız başlıklar açmaktansa benim gibi başlık açmak daha evladır. Tebrik beklerken gördüğüm tavıra bakar mısınız.Dawnguard yazdı: ↑19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?![]()
Şimdi hepsini geçtim, sözlüğün formatı öyle diye ben neden "ya bu sözlük formatıydı ben forumda böyle başlık açmayayım" diye kendimi kısıtlayayım ?
Everything is about math just math
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Yönetim forum kuralları dışında olduğu takdirde zaten kilitliyor konuları gereksiz konu olarak görülen tabi ki çok var fakat az sayıda olan kullanıcıların eğlenmeye hakkı olduğu düşüncesindeyim. Bizim buralarda beğenmiyorsan git abisinin diye bir söz vardır (78) . Ben de bu şekilde diyebilirim. Rahatsızlık veren konulara girmeyebilirsin hatta şikayet edebilirsin. Konudan rahatsız oldum diye başka konu açmak da çelişkili değil mi?
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...