Buranın Ekşi Sözlük Olmaması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Buranın Ekşi Sözlük Olmaması

Mesaj gönderen Dawnguard »

Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Buranın Ekşi Sözlük Olmaması

Mesaj gönderen BayTerapi »

Kim yazacak diye bekliyordum, teşekkürler FURKAN.
kedi
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Dawnguard yazdı: 19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Son günlerde gördüğüm anlamsız konulardan sonra söylemek istediklerim.
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Dawnguard yazdı: 19 Eki 2017 22:37 Arkadaşlar lütfen,rica ediyorum artık ekşi sözlük formatında başlık açıp post kasmaktan vazgeçin.Tabi ki kimse kimseye karışamaz burası forum isteyen istediğini yazar ama belli kullanıcılar sırf ekşici gibi başlık açıp post kasıyor.Forumumuzun yeterince özgün ve tek başına yeterli olduğunu düşünüyorum.Neden kendi kendimizi asimile ediyoruz?
Asıl format böyle olmalı. Saçma sapan konudan alakasız başlıklar açmaktansa benim gibi başlık açmak daha evladır. Tebrik beklerken gördüğüm tavıra bakar mısınız. >:)
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Harfi Harfine Katılıyorum !!
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Mesaj gönderen Dawnguard »

movie yazdı: 19 Eki 2017 22:42
Asıl format böyle olmalı. Saçma sapan konudan alakasız başlıklar açmaktansa benim gibi başlık açmak daha evladır. Tebrik beklerken gördüğüm tavıra bakar mısınız. >:)
Şarjım az olduğundan link veremeyeceğim.Hangi arama motorunu kullanıyorsan "Forum nedir?" ve "Sözlük nedir?" diye aratmanı öneriyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Cevapları da (bkz:) formatında vericez yakında :)
Kullanıcı avatarı
MobilSorun78
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen MobilSorun78 »

Gece gece beni derin düşüncelere gark eden sorunsal
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
ResimResim

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Dawnguard yazdı: 19 Eki 2017 22:46
movie yazdı: 19 Eki 2017 22:42
Şarjım az olduğundan link veremeyeceğim.Hangi arama motorunu kullanıyorsan "Forum nedir?" ve "Sözlük nedir?" diye aratmanı öneriyorum.

Şimdi hepsini geçtim, sözlüğün formatı öyle diye ben neden "ya bu sözlük formatıydı ben forumda böyle başlık açmayayım" diye kendimi kısıtlayayım ?
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Boribars
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Jitem

Mesaj gönderen Boribars »

Yönetim forum kuralları dışında olduğu takdirde zaten kilitliyor konuları gereksiz konu olarak görülen tabi ki çok var fakat az sayıda olan kullanıcıların eğlenmeye hakkı olduğu düşüncesindeyim. Bizim buralarda beğenmiyorsan git abisinin diye bir söz vardır (78) . Ben de bu şekilde diyebilirim. Rahatsızlık veren konulara girmeyebilirsin hatta şikayet edebilirsin. Konudan rahatsız oldum diye başka konu açmak da çelişkili değil mi?
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön