Herkesin bu tür anıları vardır. Seninkide güzelmiş.SalurBeyi yazdı: ↑18 Tem 2017 19:14Seninki de güzelmiş. Bir arkadaşım babamla aynı minibüse binmiş, sohbet ediyorlar. Beni sormuş arkadaşım.Seven yazdı: ↑18 Tem 2017 14:23
![]()
Annem bana diyor oğlum koca gün aynı yerlerde dolanıyon hiç mi sıkılmıyon.
Bende geçen gün dedim anacım yeni mekan gelecekmiş hadi başka yerlerde gezcem artık dedim.![]()
Hep görüyom koca akrep kesiyosun dedi. Sonra dedi zaten kıyamette her canlı şuankinden büyük olacak dedi.
Bu sohbeti ederken tabi ben hem oynuyom hem gülüyom.![]()
![]()
''Ne yapsın, Sultanahmet'te böcek eziyor.'' demiş. Ne gülmüştüm.![]()
![]()
İkv dizi
Re: İkv dizi
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Bu millet "SELENA-SİHİRLİ ANNEM-BÜCÜR CADI" gibi dizilerle bazı efektleri gördü türk dizilerinde İKV fantastik bir dizi olabilir. Yabancı dizilerde filmlerde izlediklerimiz neden bizim ülkemizde olmasın. Bu oyunun bunca yıldır ayakta olması yerli olmasından değil mi?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
ybrdelisix yazdı: ↑20 Tem 2017 15:04 Bu millet "SELENA-SİHİRLİ ANNEM-BÜCÜR CADI" gibi dizilerle bazı efektleri gördü türk dizilerinde İKV fantastik bir dizi olabilir. Yabancı dizilerde filmlerde izlediklerimiz neden bizim ülkemizde olmasın. Bu oyunun bunca yıldır ayakta olması yerli olmasından değil mi?
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
İyi,güzel,hoş söylüyorsunuzda siz halen anlamıyorsunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz
şöyle bir çerçeve yaratayım size ;
İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
Hesaba katılmayan oyuncu kitlesi
vsvsvs ...
Arkadaşlarım bu oyuna yıllarımızı verdik doğrudur fakat siz bu oyunda emeğin karşılığını almamak
için adeta debelendiniz ve halen bu oyun için bi alternetif fikir üretmenin peşindesiniz ya bırakın şu yöneticilerde bir iş yapsın
yapılacak bişey kalmadığında devreye girin daha nasıl anlatayım kb kiminin fikri böyle olmayabilir... !
şöyle bir çerçeve yaratayım size ;
İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
vsvsvs ...
Arkadaşlarım bu oyuna yıllarımızı verdik doğrudur fakat siz bu oyunda emeğin karşılığını almamak
için adeta debelendiniz ve halen bu oyun için bi alternetif fikir üretmenin peşindesiniz ya bırakın şu yöneticilerde bir iş yapsın
yapılacak bişey kalmadığında devreye girin daha nasıl anlatayım kb kiminin fikri böyle olmayabilir... !
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
amirogllu yazdı: ↑22 Tem 2017 00:42 İyi,güzel,hoş söylüyorsunuzda siz halen anlamıyorsunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz
şöyle bir çerçeve yaratayım size ;![]()
İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
vsvsvs ...
İyi de biz "olsa ne olurdu?" diyoruz. Olması için yakalarına yapışmıyoruz. Ha olur da dikkate alıp yaparlarsa seve seve izleriz.
amirogllu yazdı: ↑22 Tem 2017 00:42 İyi,güzel,hoş söylüyorsunuzda siz halen anlamıyorsunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz
şöyle bir çerçeve yaratayım size ;![]()
İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
vsvsvs ...
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
- Winterfell
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar başlıkta da anlaşılacağı gibi oyunun çok güzel bir kurgusunun olduğunu düşünüyorum.Daha önce bu konu hakkında defalarca yazıldı çizildi konuşuldu biliyorum fakat ben tekrar sizlerin yorumlarınızı merak ettiğim için konuyu canlandırmak istedim.
Günümüz yerli dizilerini biliyorsunuz genellikle belli konseptlerde işleniyor ama bir oyunun diziye uyarlanmasını düşünün herhangi bir karakterin gözünden dizinin ilerlemesi(hatta 3 sınıftan birer karakter baz alınarak ayrı ayrı hikayesi olsa dizinin ömrü de uzayabilir.)Kaldı ki misal komutan,agah efendi,kenan,junon,gaffar vb gibi oyunda değişik yaratık,hayvan bulunuyor.Bir düşünsenize kaliteli yapılsa oyunu oynayanlar hariç daha önce hiç duymamış hiç bilmeyen insanlar bile izleyecek belki de her yaş grubundan.Müziklerinden bahsetmiyorum bile oyunda böyle ise dizide çok daha iyi olur bence.Tek sorun bu işi yapacak başarılı adamlar var mı ? Keşke olsa
Olmaz diyen arkadaşlar olacak hikaye eksik diyecekler ama dizide kapatılabilir bunlar bence çok normal.Önemli olan işini bilene yaptırmak sonuçta ne diziler var hala anlam veremediğim fakat devam eden.
Tabi hayal bunlar ama olsun düşünmesi bile mutlu etti beni
Günümüz yerli dizilerini biliyorsunuz genellikle belli konseptlerde işleniyor ama bir oyunun diziye uyarlanmasını düşünün herhangi bir karakterin gözünden dizinin ilerlemesi(hatta 3 sınıftan birer karakter baz alınarak ayrı ayrı hikayesi olsa dizinin ömrü de uzayabilir.)Kaldı ki misal komutan,agah efendi,kenan,junon,gaffar vb gibi oyunda değişik yaratık,hayvan bulunuyor.Bir düşünsenize kaliteli yapılsa oyunu oynayanlar hariç daha önce hiç duymamış hiç bilmeyen insanlar bile izleyecek belki de her yaş grubundan.Müziklerinden bahsetmiyorum bile oyunda böyle ise dizide çok daha iyi olur bence.Tek sorun bu işi yapacak başarılı adamlar var mı ? Keşke olsa
Olmaz diyen arkadaşlar olacak hikaye eksik diyecekler ama dizide kapatılabilir bunlar bence çok normal.Önemli olan işini bilene yaptırmak sonuçta ne diziler var hala anlam veremediğim fakat devam eden.
Tabi hayal bunlar ama olsun düşünmesi bile mutlu etti beni
En son Delpize tarafından 23 Eki 2017 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yeni bir başlık altına alındığı için başlık değişti.
Sebep: Yeni bir başlık altına alındığı için başlık değişti.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia