İkv dizi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv dizi

Mesaj gönderen Seven »

SalurBeyi yazdı: 18 Tem 2017 19:14
Seven yazdı: 18 Tem 2017 14:23
:') :') Annem bana diyor oğlum koca gün aynı yerlerde dolanıyon hiç mi sıkılmıyon.

Bende geçen gün dedim anacım yeni mekan gelecekmiş hadi başka yerlerde gezcem artık dedim. :')

Hep görüyom koca akrep kesiyosun dedi. Sonra dedi zaten kıyamette her canlı şuankinden büyük olacak dedi.

Bu sohbeti ederken tabi ben hem oynuyom hem gülüyom. :') :')
Seninki de güzelmiş. Bir arkadaşım babamla aynı minibüse binmiş, sohbet ediyorlar. Beni sormuş arkadaşım.
''Ne yapsın, Sultanahmet'te böcek eziyor.'' demiş. Ne gülmüştüm. :grinning: :grinning:
Herkesin bu tür anıları vardır. Seninkide güzelmiş. :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
lARZl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Kasvet

Mesaj gönderen lARZl »

Fragmanı Gorgar çekti Filmi biz çekicez dostum + ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Bu millet "SELENA-SİHİRLİ ANNEM-BÜCÜR CADI" gibi dizilerle bazı efektleri gördü türk dizilerinde İKV fantastik bir dizi olabilir. Yabancı dizilerde filmlerde izlediklerimiz neden bizim ülkemizde olmasın. Bu oyunun bunca yıldır ayakta olması yerli olmasından değil mi?
HAYATResimDIR
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

ybrdelisix yazdı: 20 Tem 2017 15:04 Bu millet "SELENA-SİHİRLİ ANNEM-BÜCÜR CADI" gibi dizilerle bazı efektleri gördü türk dizilerinde İKV fantastik bir dizi olabilir. Yabancı dizilerde filmlerde izlediklerimiz neden bizim ülkemizde olmasın. Bu oyunun bunca yıldır ayakta olması yerli olmasından değil mi?
:+1: Ayrıca şu günlerde bir internet dizi çılgınlığı başladı. Bu çılgınlık arasında 100 yıl sonrayı anlatan bir bilim kurgu filmi olacak. Tavsiye edenler var. Bizim İKV'mizin de bir dizisi olsa herkesi ekran başına kitler.
Resim
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

İyi,güzel,hoş söylüyorsunuzda siz halen anlamıyorsunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz
şöyle bir çerçeve yaratayım size ; :relieved:

İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
Hesaba katılmayan oyuncu kitlesi
vsvsvs ...

Arkadaşlarım bu oyuna yıllarımızı verdik doğrudur fakat siz bu oyunda emeğin karşılığını almamak
için adeta debelendiniz ve halen bu oyun için bi alternetif fikir üretmenin peşindesiniz ya bırakın şu yöneticilerde bir iş yapsın
yapılacak bişey kalmadığında devreye girin daha nasıl anlatayım kb kiminin fikri böyle olmayabilir... !
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

amirogllu yazdı: 22 Tem 2017 00:42 İyi,güzel,hoş söylüyorsunuzda siz halen anlamıyorsunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz

İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
vsvsvs ...

Arkadaşlarım bu oyuna yıllarımızı verdik doğrudur fakat siz bu oyunda emeğin karşılığını almamak
için adeta debelendiniz ve halen bu oyun için bi alternetif fikir üretmenin peşindesiniz ya bırakın şu yöneticilerde bir iş yapsın
yapılacak bişey kalmadığında devreye girin daha nasıl anlatayım kb kiminin fikri böyle olmayabilir... !

İyi de biz "olsa ne olurdu?" diyoruz. Olması için yakalarına yapışmıyoruz. Ha olur da dikkate alıp yaparlarsa seve seve izleriz. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

amirogllu yazdı: 22 Tem 2017 00:42 İyi,güzel,hoş söylüyorsunuzda siz halen anlamıyorsunuz anlamamakta ısrar ediyorsunuz

İlgisiz yönetici
İlgisiz oyun standart'ı
Sıkıcı oyun akışı
vsvsvs ...

Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. :') :')
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Winterfell
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Winterfell »

Arkadaşlar başlıkta da anlaşılacağı gibi oyunun çok güzel bir kurgusunun olduğunu düşünüyorum.Daha önce bu konu hakkında defalarca yazıldı çizildi konuşuldu biliyorum fakat ben tekrar sizlerin yorumlarınızı merak ettiğim için konuyu canlandırmak istedim.

Günümüz yerli dizilerini biliyorsunuz genellikle belli konseptlerde işleniyor ama bir oyunun diziye uyarlanmasını düşünün herhangi bir karakterin gözünden dizinin ilerlemesi(hatta 3 sınıftan birer karakter baz alınarak ayrı ayrı hikayesi olsa dizinin ömrü de uzayabilir.)Kaldı ki misal komutan,agah efendi,kenan,junon,gaffar vb gibi oyunda değişik yaratık,hayvan bulunuyor.Bir düşünsenize kaliteli yapılsa oyunu oynayanlar hariç daha önce hiç duymamış hiç bilmeyen insanlar bile izleyecek belki de her yaş grubundan.Müziklerinden bahsetmiyorum bile oyunda böyle ise dizide çok daha iyi olur bence.Tek sorun bu işi yapacak başarılı adamlar var mı ? Keşke olsa :frowning2:

Olmaz diyen arkadaşlar olacak hikaye eksik diyecekler ama dizide kapatılabilir bunlar bence çok normal.Önemli olan işini bilene yaptırmak sonuçta ne diziler var hala anlam veremediğim fakat devam eden.

Tabi hayal bunlar ama olsun düşünmesi bile mutlu etti beni :grin:
En son Delpize tarafından 23 Eki 2017 15:52 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yeni bir başlık altına alındığı için başlık değişti.
"Özgürlük ağacı zaman zaman vatanseverlerin ve gaddarların kanıyla tazelenir." (Thomas Jefferson)
"Vatanseverlik,acımasızların erdemidir." (Oscar Wilde)
MOTUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MOTUN »

Yeni sezonun 5 yıl sonra gelmesine ses etmeyecekseniz destekliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

MOTUN yazdı: 19 Eki 2017 22:31 Yeni sezonun 5 yıl sonra gelmesine ses etmeyecekseniz destekliyorum.
Bu iyiydi. :relaxed:
kedi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön