Yeni Görev
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Yeni Görev
Guzel fikir
- Tertip
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tek Yumruk
Güzel olabilir. Sadece NPC olarak bakmamak lazım. Atıyorum, 60 dakika içinde karşı klandan 25 kişi öldür. (Ödül: İksir / Eşya / Exp vb.) Aynı kişinin ölümünü tekrar sayabilmesi için 60 dakika şartı konulursa haksız kazanımında önüne geçilmiş olur. Bu yönde bir yenilik, oyuna girmem için yeterli bir sebep olacaktır. Bana göre artık klan savaşlarının amacı kalmadı. Gözlük mü? Karaborsası var. Rütbe mi? Yine aynı şekilde naylon denilen işlem! İnsanlar artık savaşmak yerine sancaklarında oturmayı tercih ediyorlar. Savaş fitilini ateşleyecek yenilikler istiyoruz duy bizi yönetim!

Bak bu fikri tuttum, ayrıca imzan ve avatarın ateş ediyorum dostum keşke sendeki yeteneğin 10 da 1 i bende olaydı, çok özendiriyorsunTertip yazdı: ↑18 Eki 2017 23:44 Güzel olabilir. Sadece NPC olarak bakmamak lazım. Atıyorum, 60 dakika içinde karşı klandan 25 kişi öldür. (Ödül: İksir / Eşya / Exp vb.) Aynı kişinin ölümünü tekrar sayabilmesi için 60 dakika şartı konulursa haksız kazanımında önüne geçilmiş olur. Bu yönde bir yenilik, oyuna girmem için yeterli bir sebep olacaktır. Bana göre artık klan savaşlarının amacı kalmadı. Gözlük mü? Karaborsası var. Rütbe mi? Yine aynı şekilde naylon denilen işlem! İnsanlar artık savaşmak yerine sancaklarında oturmayı tercih ediyorlar. Savaş fitilini ateşleyecek yenilikler istiyoruz duy bizi yönetim!![]()
onlarca kp charı olan oyuncular mevcut kaldıkı lonca sistemide var tamam bir oyuncu diğer oyuncuyu bir kez öldürdü onun için bir saat skor veremyecek ama loncadakı diğer arkadaşlar sırayla puan toplayacak önüne geçmek biraz zor
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ottoman Soldiers
Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Çok kötü renk kullanıyosun dostum zor okunuyolancelot5151 yazdı: ↑19 Eki 2017 11:43 Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
- lancelot5151
- Cin Avcısı
- Lonca: Ottoman Soldiers
Her zaman farklı olmayı tercih etmişimdirjupiterli yazdı: ↑19 Eki 2017 16:10Çok kötü renk kullanıyosun dostum zor okunuyolancelot5151 yazdı: ↑19 Eki 2017 11:43 Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Lancelot'tan göz yorucu bir yorum daha.lancelot5151 yazdı: ↑19 Eki 2017 11:43 Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
Günlük görev istiyorsunuz okuduğum kadarıyla. Sanırım Neverwinter oynayanlar var