Yeni Görev

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: Yeni Görev

Mesaj gönderen noctiluca »

Guzel fikir
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

maskoff yazdı: 18 Eki 2017 23:20 Haftalık görevler gelebilir mesela 15 gümüş akrep 1 dev ana 10 saklı ırk
Güzel olabilir. Sadece NPC olarak bakmamak lazım. Atıyorum, 60 dakika içinde karşı klandan 25 kişi öldür. (Ödül: İksir / Eşya / Exp vb.) Aynı kişinin ölümünü tekrar sayabilmesi için 60 dakika şartı konulursa haksız kazanımında önüne geçilmiş olur. Bu yönde bir yenilik, oyuna girmem için yeterli bir sebep olacaktır. Bana göre artık klan savaşlarının amacı kalmadı. Gözlük mü? Karaborsası var. Rütbe mi? Yine aynı şekilde naylon denilen işlem! İnsanlar artık savaşmak yerine sancaklarında oturmayı tercih ediyorlar. Savaş fitilini ateşleyecek yenilikler istiyoruz duy bizi yönetim! :slightly_smiling_face:
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

Tertip yazdı: 18 Eki 2017 23:44 Güzel olabilir. Sadece NPC olarak bakmamak lazım. Atıyorum, 60 dakika içinde karşı klandan 25 kişi öldür. (Ödül: İksir / Eşya / Exp vb.) Aynı kişinin ölümünü tekrar sayabilmesi için 60 dakika şartı konulursa haksız kazanımında önüne geçilmiş olur. Bu yönde bir yenilik, oyuna girmem için yeterli bir sebep olacaktır. Bana göre artık klan savaşlarının amacı kalmadı. Gözlük mü? Karaborsası var. Rütbe mi? Yine aynı şekilde naylon denilen işlem! İnsanlar artık savaşmak yerine sancaklarında oturmayı tercih ediyorlar. Savaş fitilini ateşleyecek yenilikler istiyoruz duy bizi yönetim! :slightly_smiling_face:
Bak bu fikri tuttum, ayrıca imzan ve avatarın ateş ediyorum dostum keşke sendeki yeteneğin 10 da 1 i bende olaydı, çok özendiriyorsun :)
Kullanıcı avatarı
Serrakura
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Serrakura »

onlarca kp charı olan oyuncular mevcut kaldıkı lonca sistemide var tamam bir oyuncu diğer oyuncuyu bir kez öldürdü onun için bir saat skor veremyecek ama loncadakı diğer arkadaşlar sırayla puan toplayacak önüne geçmek biraz zor
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
jupiterli
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen jupiterli »

lancelot5151 yazdı: 19 Eki 2017 11:43 Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
Çok kötü renk kullanıyosun dostum zor okunuyo
Kullanıcı avatarı
lancelot5151
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Ottoman Soldiers

Mesaj gönderen lancelot5151 »

jupiterli yazdı: 19 Eki 2017 16:10
lancelot5151 yazdı: 19 Eki 2017 11:43 Görev niteliğinde değil de item düşürme niteliğinde kullanılabilir bence handan hanım veya ismet bey.
Çok kötü renk kullanıyosun dostum zor okunuyo
Her zaman farklı olmayı tercih etmişimdir :D
ZAFERE GİDİLEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR.
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Lancelot'tan göz yorucu bir yorum daha. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Şaka maka hakikaten gözü mahfediyor bence bu renk forumdan kaldırılsın direk. :') :')
kedi
Kullanıcı avatarı
ybrdelisix
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen ybrdelisix »

Günlük görev istiyorsunuz okuduğum kadarıyla. Sanırım Neverwinter oynayanlar var :grin:
HAYATResimDIR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön