Oyunun içler acısı hali (SANCAK)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Re: Oyunun içler acısı hali (SANCAK)

Mesaj gönderen BayTerapi »

YemeLik yazdı: 18 Eki 2017 21:31 Eminönünde adam varda ne oluyor piyasalar ölü duruma üzülüyorum bu piyasalar nasıl canlanacak xeonotim 1.5mye kadar düştü.Tılsım piyasalarıda çok fazla etkilendi sürekli her tılsım düşüyor millet yok parasına tılsımlarını satıyor.Ticaret resmen durma noktasına geldi herkes bir şeyleri satıyor ama alan yok.Oyunda para kasan maden çeken felanda yok bir arkadaş demişti oyunda sadece takas çalışıyor şuan nakit olarak bir şey satmak imkansız duruma geldi,acilen el atılmalı duruma.
Sunucular ise kesin birleştirilmeli tılsım,sancak,meran,anka hepsi birleştirilmeli.Nihat özpay felan oyuncuların geri döneceğini umuyor ama tamam geri dönenler olacak elbette ama bunun ne kadar olacağı tartışılır.
Haklısın.
kedi
Kullanıcı avatarı
Caugar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Caugar »

Zamanında Eminönü'ne taşıdıkta ne oldu? Lag oyun oynatmıyor. Namussuz oyundan bezdirdi, çektim Anka'ya huzuru buldum. Sobeeye desteğimide yapıyorum. Mutluyum :kissing:
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

|sancak move Beyazköşk
|tılsım move Teşkilat
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

resp0nse yazdı: 18 Eki 2017 21:59 |sancak move Beyazköşk
|tılsım move Teşkilat
Eminönüne geçtim ben artık gına geldi. :D
kedi
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Adrianalima »

Bu son şansları eğer bu güncelleme de beklentiyi karsilamazsa acik ve net söylüyorum oyun biter. Arkadasin dediklerine de katiliyorum ticaret bitmis durumda millette para yok hersey takasla yapılıyor yazik su oyunu ne hale getirdiler..
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen maskoff »

Az oyunculu sunucuların birleştirmesi gerekiyor heleki pazar sistemi gelirse çok canlanmış olur
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

maskoff yazdı: 18 Eki 2017 23:17 Az oyunculu sunucuların birleştirmesi gerekiyor heleki pazar sistemi gelirse çok canlanmış olur
Pazar sistemi ne alaka? Allah aşkına şu forumda "pazar,at,w-a-s-d turlarıyla hareket etme" gibi kelimeler yasaklansın!
Kullanıcı avatarı
maskoff
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen maskoff »

CHAPPIE yazdı: 18 Eki 2017 23:23
maskoff yazdı: 18 Eki 2017 23:17 Az oyunculu sunucuların birleştirmesi gerekiyor heleki pazar sistemi gelirse çok canlanmış olur
Pazar sistemi ne alaka? Allah aşkına şu forumda "pazar,at,w-a-s-d turlarıyla hareket etme" gibi kelimeler yasaklansın!

o pazar sistemi gelicek
En son Delpize tarafından 18 Eki 2017 23:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: alıntı düzenlendi
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen asgsdga »

Arkadaş sunucu birleşimi diyip duruyorsunuz yönetimin boşluğuna falan gelicek de kazara yapıcaklar olay çıkacak sonra.
Ne kazanacaksınız sunucu birleşince bi söyler misiniz? Meran tılsım ve sancaktan 50şer kişi eö ye gelince piyasa mı düzelicek? Savaşlar mı keyiflenicek? Nedir yani?
Ben sırf boş sunucuda da bi çarım dursun hatırası vardır nostaljiktir belki bigün lazım olur diye eöye gelirken yeni hesap kastım, isteyen dolu sunucuda oynar isteyen boşta. Zaten benim gibi birsürü kişinin aynı hesabında 2 sunucuda da 4 karakteri vardır ki bu "birleştirmeyi" imkansızlaştıran bişey(hesaba alınan ürünleri de göz önünde bulundurursak).
İlla da boş sunucuda oynamak istemeyen mağdur arkadaşlar varsa tek seferlik transfer hakkı versinler olsun bitsin. Ortalığı karıştırmayın
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lahza »

asgsdga yazdı: 18 Eki 2017 23:59 Arkadaş sunucu birleşimi diyip duruyorsunuz yönetimin boşluğuna falan gelicek de kazara yapıcaklar olay çıkacak sonra.
Ne kazanacaksınız sunucu birleşince bi söyler misiniz? Meran tılsım ve sancaktan 50şer kişi eö ye gelince piyasa mı düzelicek? Savaşlar mı keyiflenicek? Nedir yani?
Ben sırf boş sunucuda da bi çarım dursun hatırası vardır nostaljiktir belki bigün lazım olur diye eöye gelirken yeni hesap kastım, isteyen dolu sunucuda oynar isteyen boşta. Zaten benim gibi birsürü kişinin aynı hesabında 2 sunucuda da 4 karakteri vardır ki bu "birleştirmeyi" imkansızlaştıran bişey(hesaba alınan ürünleri de göz önünde bulundurursak).
İlla da boş sunucuda oynamak istemeyen mağdur arkadaşlar varsa tek seferlik transfer hakkı versinler olsun bitsin. Ortalığı karıştırmayın
Ne bu şiddet bu celal yiğidim, hangi dediğimiz yapıldı ki bu yapılsın sadece konuşuluyor işte sakin ol 😂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön