Güldürdü
Oyunun içler acısı hali (SANCAK)
Re: Oyunun içler acısı hali (SANCAK)
Bir an önce güncellemeyle beraber birleştirmeye gidilmeli artık. Sunucu boşluğu gelecek güncellemeyle beraber başka sıkıntılar yaratacaktır. Ticaret sorunları, eşya sorunları, görev yaparken çıkacak sıkıntılar oyuncuları soğutabilir.
Scoott(59)
Unity In Diversity
Unity In Diversity
- jerrymaquire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kurt magara önünde kurulan Çt grupları 
Kaybedecek bir şeyinin kalmaması, özgürlük galiba.
Kaç zaman önce sancak sunucusunda bulunmuştum çok değerli insanlar var hemen hemen tanırım herkesi.
Sancak sunucusu bir zamanlar değer verdiğim insanlar abilerim ablalarımın bırakması üzerine bırakmıştım.
Eskiler sancak sunucusuna dönüş yapsa keşke kuşkusuz döneceğimdir.
Not: Gerçekten bir zamanlar sancak sunucusu sakini olarak üzücü bir durum.
Sancak sunucusu bir zamanlar değer verdiğim insanlar abilerim ablalarımın bırakması üzerine bırakmıştım.
Eskiler sancak sunucusuna dönüş yapsa keşke kuşkusuz döneceğimdir.
Not: Gerçekten bir zamanlar sancak sunucusu sakini olarak üzücü bir durum.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Bir ban yaklaşıyor
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
biz de 3 sene önce sanırım eminönüne geçiş yapmıştık bu durumu tahmin edip. eminönüne bekleriz dostum, yenilik gelirse tekrar sancağa da geçebiliriz tabi. güncellemeye bağlı
çok haklısın ama, üzücü bir durum. sancak candır
çok haklısın ama, üzücü bir durum. sancak candır
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Eminönünde adam varda ne oluyor piyasalar ölü duruma üzülüyorum bu piyasalar nasıl canlanacak xeonotim 1.5mye kadar düştü.Tılsım piyasalarıda çok fazla etkilendi sürekli her tılsım düşüyor millet yok parasına tılsımlarını satıyor.Ticaret resmen durma noktasına geldi herkes bir şeyleri satıyor ama alan yok.Oyunda para kasan maden çeken felanda yok bir arkadaş demişti oyunda sadece takas çalışıyor şuan nakit olarak bir şey satmak imkansız duruma geldi,acilen el atılmalı duruma.
Sunucular ise kesin birleştirilmeli tılsım,sancak,meran,anka hepsi birleştirilmeli.Nihat özpay felan oyuncuların geri döneceğini umuyor ama tamam geri dönenler olacak elbette ama bunun ne kadar olacağı tartışılır.
Sunucular ise kesin birleştirilmeli tılsım,sancak,meran,anka hepsi birleştirilmeli.Nihat özpay felan oyuncuların geri döneceğini umuyor ama tamam geri dönenler olacak elbette ama bunun ne kadar olacağı tartışılır.