İkv'nin oyun motoru değişmeli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
dret
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İkv'nin oyun motoru değişmeli

Mesaj gönderen dret »

Daha gerçekçi grafikler istiyoruz.

Unreal engine hazır motorunu kullanabilirsiniz mesela veya o skalada bir kendine has oyun motoru geliştirebilirsiniz, örneğin black desert isimli güney kore yapımı oyun oyunla aynı adı taşıyan kendi motorlarına sahipler black desert engine ve öyle gerçekçi bir grafik şöleni sunmuşlarki.. sadece seçkin zümrenin sistemlerinin kaldırabileceği bir sistem olsada düşük ayarlarda da olsa bizlerde oynayabiliriz normal vatandaş olarak.

Oyunda dört mevsimi yaşamak aynı gerçek hayat gibi, Yağmur yağması,kar yağması ve bunların gerçeğe en yakın tat'da olması gerekiyor.

Bilmiyorum reklama girermi ama Black Desert adında bir MMORPG var ve şuan en iyi grafiklere sahip mmorpg oyunu.

Bilmiyorum telekomu üsletlenen firma zaten sıkıntıdaymış ne kadar dikkate alınır benden önermesi.

Ya şu herşeyiyle büyüleyici oyunu müzikleri,hikayesi,o sıcak dostluk ortamı vs.. barından oyunu benim ömrümü verdiğim oyunu daha iyi yerlerde görmek istiyorum artık. bugün olmazsa 10 yıl sonra yapın bunu en azından..

arkadaşlar sizlerde önerilerinizi buraya yazın gün birlik olma vaktidir :)

şimdi yetkili abilerin hülen oyun yazmak o kadar kolaymı deyu içten içe bana kızdıklarınıda biliyorum evet kolay değil işiniz zor onuda biliyorum imkanlar el verirse bunları yapın diyorum. bu oyun aynı Harry Potter serisi gibidir, kült olmuştur hiçbir zaman bitmez, hiçbri zaman eskimez.
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Re: İkv'nin oyun motoru değişmeli

Mesaj gönderen Dawnguard »

Ben de Trumpla karşılıklı mercimek çorbası içmek istiyorum mesela...
Resim
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

bu öneriler çok zor olmakla birlikte imkansızda değil olursa güzel olur tabiki lakin ZOR...
dret yazdı: 18 Eki 2017 12:42 Daha gerçekçi grafikler istiyoruz.

Unreal engine hazır motorunu kullanabilirsiniz mesela veya o skalada bir kendine has oyun motoru geliştirebilirsiniz, örneğin black desert isimli güney kore yapımı oyun oyunla aynı adı taşıyan kendi motorlarına sahipler black desert engine ve öyle gerçekçi bir grafik şöleni sunmuşlarki.. sadece seçkin zümrenin sistemlerinin kaldırabileceği bir sistem olsada düşük ayarlarda da olsa bizlerde oynayabiliriz normal vatandaş olarak.

Oyunda dört mevsimi yaşamak aynı gerçek hayat gibi, Yağmur yağması,kar yağması ve bunların gerçeğe en yakın tat'da olması gerekiyor.

Bilmiyorum reklama girermi ama Black Desert adında bir MMORPG var ve şuan en iyi grafiklere sahip mmorpg oyunu.

Bilmiyorum telekomu üsletlenen firma zaten sıkıntıdaymış ne kadar dikkate alınır benden önermesi.

Ya şu herşeyiyle büyüleyici oyunu müzikleri,hikayesi,o sıcak dostluk ortamı vs.. barından oyunu benim ömrümü verdiğim oyunu daha iyi yerlerde görmek istiyorum artık. bugün olmazsa 10 yıl sonra yapın bunu en azından..

arkadaşlar sizlerde önerilerinizi buraya yazın gün birlik olma vaktidir :)

şimdi yetkili abilerin hülen oyun yazmak o kadar kolaymı deyu içten içe bana kızdıklarınıda biliyorum evet kolay değil işiniz zor onuda biliyorum imkanlar el verirse bunları yapın diyorum. bu oyun aynı Harry Potter serisi gibidir, kült olmuştur hiçbir zaman bitmez, hiçbri zaman eskimez.
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

sesli güldüm resmen :) :) :)
Dawnguard yazdı: 18 Eki 2017 12:57 Ben de Trumpla karşılıklı mercimek çorbası içmek istiyorum mesela...
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Hocam dediklerini yapsalar oyunun adı istanbul kıyamet vakti olmaz, yeni bi oyun olur yani başlı başına bi oyun yapmak gibi bişey senin dediğin. Ama en azından oyundaki takılmaları vs düzeltseler bile yeter
Resim
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Dawnguard yazdı: 18 Eki 2017 12:57 Ben de Trumpla karşılıklı mercimek çorbası içmek istiyorum mesela...
:') :yum:
kedi
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

ikv geliştiricileri 10 kişi, black desert geliştiricileri 100 kişi. sobee nin güney kore oyun teknolojisine sahip olduğunu sanmıyorum. ama dediğin gibi yeni bir ikv şart evet. güncel versiyon artık eskidi. ArcheAge motoru olan Cry Engine de olabilir mesela. ama profesyonel bir ekibe ihtiyaç var. 10-15 kişiyle bu iş olmaz. yeni ikv nin Pearl Abyss, XL Games gibi şirketlere yaptırılmasını uygun buluyorum. 2. bir kader mühürleri faciası ile karşılaşmak hoş olmaz kanımca. hikaye, konsept çalışmaları, müzikleri, karakter ve item tasarımları sobee ye ait olup bir güney kore firmasıyla ortak çalışma yapabilir sobee. açık dünya olarak geliştirilirse, oyunun steam platformunda da yer bulması söz konusu olabilir. yabancı oyuncularda ilgi duyup, oyunu oynamaya başlayabilirler belki. ama para harcamadan para kazanılmaz. türk aklıyla 1 lira verip 10 lira kazanma arzusuyla bir yere varılmaz. gta, call of duty gibi oyunlar göz önüne alındığında, adamlar yapım aşamasında keselerinin ağızlarını açıyorlar. sonrasıda zaten misli misli olarak onlara geri dönüyor. devletinde yerli firmalara destek vermesi şart tabi. yerli otomobil yapılmaya başlanan bu günlerde yerli call of duty ler, gta lar neden olmasın diye sormaktan kendimi alamıyorum açıkçası...
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

Herkes yazılımcı, grafik uzmanı olmuş 😂 Vay be başvursanıza Sobee'ye 😂
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Sobee Stajyer arıyormus duyduguma gore bir basvuru formu lazim arkadaslar icin :)
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

türkler konuşur, yabancılar icraat yapar bu kadar basit ;) türk beyniyle arpa boyu yol almak gerçekten zor. :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön