Unreal engine hazır motorunu kullanabilirsiniz mesela veya o skalada bir kendine has oyun motoru geliştirebilirsiniz, örneğin black desert isimli güney kore yapımı oyun oyunla aynı adı taşıyan kendi motorlarına sahipler black desert engine ve öyle gerçekçi bir grafik şöleni sunmuşlarki.. sadece seçkin zümrenin sistemlerinin kaldırabileceği bir sistem olsada düşük ayarlarda da olsa bizlerde oynayabiliriz normal vatandaş olarak.
Oyunda dört mevsimi yaşamak aynı gerçek hayat gibi, Yağmur yağması,kar yağması ve bunların gerçeğe en yakın tat'da olması gerekiyor.
Bilmiyorum reklama girermi ama Black Desert adında bir MMORPG var ve şuan en iyi grafiklere sahip mmorpg oyunu.
Bilmiyorum telekomu üsletlenen firma zaten sıkıntıdaymış ne kadar dikkate alınır benden önermesi.
Ya şu herşeyiyle büyüleyici oyunu müzikleri,hikayesi,o sıcak dostluk ortamı vs.. barından oyunu benim ömrümü verdiğim oyunu daha iyi yerlerde görmek istiyorum artık. bugün olmazsa 10 yıl sonra yapın bunu en azından..
arkadaşlar sizlerde önerilerinizi buraya yazın gün birlik olma vaktidir
şimdi yetkili abilerin hülen oyun yazmak o kadar kolaymı deyu içten içe bana kızdıklarınıda biliyorum evet kolay değil işiniz zor onuda biliyorum imkanlar el verirse bunları yapın diyorum. bu oyun aynı Harry Potter serisi gibidir, kült olmuştur hiçbir zaman bitmez, hiçbri zaman eskimez.