Kararsızlık

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: PersPektiF

Re: Kararsızlık

Mesaj gönderen Nixita »

BEKLİYORUM :)
92Gner yazdı: 17 Eki 2017 11:07
Nixita yazdı: 17 Eki 2017 11:03 sevdiğini kap gel :)
92Gner yazdı: 17 Eki 2017 11:01
Nixita yazdı: 17 Eki 2017 02:58 al şifaları gel :)
Şifacı hic sevmiyorum ya sevemedim çokta basit kalıyor 😊
Geleceğim 😊
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Nixita yazdı: 17 Eki 2017 11:08 BEKLİYORUM :)
Nixita yazdı: 17 Eki 2017 02:58 al şifaları gel :)
Geleceğim 😊
Tanışıyormuyuz bea 😊
Kullanıcı avatarı
Nixita
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: PersPektiF

Mesaj gönderen Nixita »

gelince tanışırız eminönüne :)
92Gner yazdı: 17 Eki 2017 11:11

Geleceğim 😊
Tanışıyormuyuz bea 😊
Resim
Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 92Gner »

Nixita yazdı: 17 Eki 2017 11:18 gelince tanışırız eminönüne :)
92Gner yazdı: 17 Eki 2017 11:11
Geleceğim 😊
Tanışıyormuyuz bea 😊
Hangi klan hangi lonca 😊
Kullanıcı avatarı
aLone96
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aLone96 »

savaşçıyla yola devam etmek daha iyi
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 92Gner »

aLone96 yazdı: 17 Eki 2017 11:24 savaşçıyla yola devam etmek daha iyi
Neden peki ?
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

92Gner yazdı: 17 Eki 2017 10:55
SPIEGLEIN yazdı: 16 Eki 2017 22:48 Merhaba =)

Eminönü sunucusuna geleceğinize sevindim ':) >:) görüşmek dileğiyle.

Fikrimi söylemek gerekirse ben büyücü oynamayı severim sebeplerinden bir tanesi Büyücü sınıfı ile istediğim şeyleri yapabiliyorum ve daha kolay elde edebiliyorum.

Örneğin: Bölge atmam gerekiyor veya canım çok sıkıldı bölge atacağım ''Şu sıralar oyunun ilerleyişinden dolayı şifacı ve savaşcı sınıfları bölgeler konusunda baya geri planda kalmış durumda hemde baya geri planda tabi şifacı ne alaka diyen sesleri duyar gibiyim eminönü sunucusunda bölgeye şifacı olarak girmek biraz zor diyebilirim {Çemberlitaş için} büyücü ile bu sorunun kalmıyor tabi gerekli tıslımlara sahipseniz eğer.''
İkinci bir örnek: Canınız sıkıldı bölge atmaktan gidip savaşabilirsiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza yabancı gruplar ile birlikte gene vakit geçirebileceksinizdir kolaylıkla.
Bir başka örnek: Para sorununuz var kolaylıkla büyücü sınıfı ile temin edebiliyorsunuz bunu. ''Tabi olay maden ise savaşcının yeri ayrıdır madenler üzerinde hepimizin bildiği gibi''

Verebileceğim bir çok örnek mevcut oyun içi yardımlaşma olsun görevlere yardım olsun büyücü sınıfı oyundaki yeri farklıdır ve bendeki yeride çok farklıdır büyücünün ikv hayatımın neredeyse her anında büyücü vazgeçilmezim olmuştur diyebilirim =)

Ufak bir not:Karışılıklı düellolarda pek iyi değilimdir büyücüyü çok sevmeme rağmen pek düello olaylarına girmemişimdir.

Önerim büyücü karakterinden yana olacaktır görüldüğü üzere :P

Herşeyi sat büyücüye yatır benim gibi sat evi sat arabayı :P ikv büyücüye yatır :yum: :yum: :yum:
Sevgili dostum daha önce özel mesaj yoluylada görüşmek nasip olmuştu Allah yollarimizi birleştirdi demekki forumda Reta ile görüştük furkan kardeşimizle lonca için ve kısa bi süre sonra eminönünde olucağim orda görüşürüz artik bu kadar detaylı yorumun içinde çok teşekkür ederim büyücü ile devam edicem yoluma inşallah hayirlisi olur , vs içinde o iş pratik işi oynaya oynaya öğrenilir bu yüzden pratikle çozebiliriz fakat baya bi zamanimi alicak gibime geliyor 😊

Büyük bir ihtimal eminönünde mahallemde oturan vs ci bir yiğenimizide taniyorsundur Derdunkle arkadaşlarında ekliydi çünkü 👍
Arkadaşınızın ismi neydi tanıyorumdur :)

Eminönü sunucusunda görüşmek dileğiyle kısa süre içinde aktarıcaksınız sanırım :) Furkan demişsin sanırım arz olacaksın :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 92Gner »

SPIEGLEIN yazdı: 17 Eki 2017 12:10
92Gner yazdı: 17 Eki 2017 10:55
SPIEGLEIN yazdı: 16 Eki 2017 22:48 Merhaba =)

Eminönü sunucusuna geleceğinize sevindim ':) >:) görüşmek dileğiyle.

Fikrimi söylemek gerekirse ben büyücü oynamayı severim sebeplerinden bir tanesi Büyücü sınıfı ile istediğim şeyleri yapabiliyorum ve daha kolay elde edebiliyorum.

Örneğin: Bölge atmam gerekiyor veya canım çok sıkıldı bölge atacağım ''Şu sıralar oyunun ilerleyişinden dolayı şifacı ve savaşcı sınıfları bölgeler konusunda baya geri planda kalmış durumda hemde baya geri planda tabi şifacı ne alaka diyen sesleri duyar gibiyim eminönü sunucusunda bölgeye şifacı olarak girmek biraz zor diyebilirim {Çemberlitaş için} büyücü ile bu sorunun kalmıyor tabi gerekli tıslımlara sahipseniz eğer.''
İkinci bir örnek: Canınız sıkıldı bölge atmaktan gidip savaşabilirsiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza yabancı gruplar ile birlikte gene vakit geçirebileceksinizdir kolaylıkla.
Bir başka örnek: Para sorununuz var kolaylıkla büyücü sınıfı ile temin edebiliyorsunuz bunu. ''Tabi olay maden ise savaşcının yeri ayrıdır madenler üzerinde hepimizin bildiği gibi''

Verebileceğim bir çok örnek mevcut oyun içi yardımlaşma olsun görevlere yardım olsun büyücü sınıfı oyundaki yeri farklıdır ve bendeki yeride çok farklıdır büyücünün ikv hayatımın neredeyse her anında büyücü vazgeçilmezim olmuştur diyebilirim =)

Ufak bir not:Karışılıklı düellolarda pek iyi değilimdir büyücüyü çok sevmeme rağmen pek düello olaylarına girmemişimdir.

Önerim büyücü karakterinden yana olacaktır görüldüğü üzere :P

Herşeyi sat büyücüye yatır benim gibi sat evi sat arabayı :P ikv büyücüye yatır :yum: :yum: :yum:
Sevgili dostum daha önce özel mesaj yoluylada görüşmek nasip olmuştu Allah yollarimizi birleştirdi demekki forumda Reta ile görüştük furkan kardeşimizle lonca için ve kısa bi süre sonra eminönünde olucağim orda görüşürüz artik bu kadar detaylı yorumun içinde çok teşekkür ederim büyücü ile devam edicem yoluma inşallah hayirlisi olur , vs içinde o iş pratik işi oynaya oynaya öğrenilir bu yüzden pratikle çozebiliriz fakat baya bi zamanimi alicak gibime geliyor 😊

Büyük bir ihtimal eminönünde mahallemde oturan vs ci bir yiğenimizide taniyorsundur Derdunkle arkadaşlarında ekliydi çünkü 👍
Arkadaşınızın ismi neydi tanıyorumdur :)

Eminönü sunucusunda görüşmek dileğiyle kısa süre içinde aktarıcaksınız sanırım :) Furkan demişsin sanırım arz olacaksın :)
Evet arz olucam Ön tengri yasar loncasinda bulunucam emre akalp mahalledeki ufakligimizin adi 😊
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Yarı dost yarı düşman olacağız :) bir karakterim arz biri lodos O:-) emre hangi emre
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 92Gner »

SPIEGLEIN yazdı: 17 Eki 2017 13:26 Yarı dost yarı düşman olacağız :) bir karakterim arz biri lodos O:-) emre hangi emre
Akalp nickleri vaLerie yeni bi karakteri vardı Jeday savaşci buyucusunun nickini unuttum 😊

“Genel Etkileşim” sayfasına dön