Kararsızlık
- Nixita
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: PersPektiF
Re: Kararsızlık
gelince tanışırız eminönüne 

Nefes almak değil nefes olmak mesele ( Nefesim olur musun? )
savaşçıyla yola devam etmek daha iyi
Arkadaşınızın ismi neydi tanıyorumdur92Gner yazdı: ↑17 Eki 2017 10:55Sevgili dostum daha önce özel mesaj yoluylada görüşmek nasip olmuştu Allah yollarimizi birleştirdi demekki forumda Reta ile görüştük furkan kardeşimizle lonca için ve kısa bi süre sonra eminönünde olucağim orda görüşürüz artik bu kadar detaylı yorumun içinde çok teşekkür ederim büyücü ile devam edicem yoluma inşallah hayirlisi olur , vs içinde o iş pratik işi oynaya oynaya öğrenilir bu yüzden pratikle çozebiliriz fakat baya bi zamanimi alicak gibime geliyorSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Eki 2017 22:48 Merhaba![]()
Eminönü sunucusuna geleceğinize sevindim![]()
görüşmek dileğiyle.
Fikrimi söylemek gerekirse ben büyücü oynamayı severim sebeplerinden bir tanesi Büyücü sınıfı ile istediğim şeyleri yapabiliyorum ve daha kolay elde edebiliyorum.
Örneğin: Bölge atmam gerekiyor veya canım çok sıkıldı bölge atacağım ''Şu sıralar oyunun ilerleyişinden dolayı şifacı ve savaşcı sınıfları bölgeler konusunda baya geri planda kalmış durumda hemde baya geri planda tabi şifacı ne alaka diyen sesleri duyar gibiyim eminönü sunucusunda bölgeye şifacı olarak girmek biraz zor diyebilirim {Çemberlitaş için} büyücü ile bu sorunun kalmıyor tabi gerekli tıslımlara sahipseniz eğer.''
İkinci bir örnek: Canınız sıkıldı bölge atmaktan gidip savaşabilirsiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza yabancı gruplar ile birlikte gene vakit geçirebileceksinizdir kolaylıkla.
Bir başka örnek: Para sorununuz var kolaylıkla büyücü sınıfı ile temin edebiliyorsunuz bunu. ''Tabi olay maden ise savaşcının yeri ayrıdır madenler üzerinde hepimizin bildiği gibi''
Verebileceğim bir çok örnek mevcut oyun içi yardımlaşma olsun görevlere yardım olsun büyücü sınıfı oyundaki yeri farklıdır ve bendeki yeride çok farklıdır büyücünün ikv hayatımın neredeyse her anında büyücü vazgeçilmezim olmuştur diyebilirim![]()
Ufak bir not:Karışılıklı düellolarda pek iyi değilimdir büyücüyü çok sevmeme rağmen pek düello olaylarına girmemişimdir.
Önerim büyücü karakterinden yana olacaktır görüldüğü üzere
Herşeyi sat büyücüye yatır benim gibi sat evi sat arabayıikv büyücüye yatır
![]()
![]()
![]()
Büyük bir ihtimal eminönünde mahallemde oturan vs ci bir yiğenimizide taniyorsundur Derdunkle arkadaşlarında ekliydi çünkü![]()
Eminönü sunucusunda görüşmek dileğiyle kısa süre içinde aktarıcaksınız sanırım
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Evet arz olucam Ön tengri yasar loncasinda bulunucam emre akalp mahalledeki ufakligimizin adiSPIEGLEIN yazdı: ↑17 Eki 2017 12:10Arkadaşınızın ismi neydi tanıyorumdur92Gner yazdı: ↑17 Eki 2017 10:55Sevgili dostum daha önce özel mesaj yoluylada görüşmek nasip olmuştu Allah yollarimizi birleştirdi demekki forumda Reta ile görüştük furkan kardeşimizle lonca için ve kısa bi süre sonra eminönünde olucağim orda görüşürüz artik bu kadar detaylı yorumun içinde çok teşekkür ederim büyücü ile devam edicem yoluma inşallah hayirlisi olur , vs içinde o iş pratik işi oynaya oynaya öğrenilir bu yüzden pratikle çozebiliriz fakat baya bi zamanimi alicak gibime geliyorSPIEGLEIN yazdı: ↑16 Eki 2017 22:48 Merhaba![]()
Eminönü sunucusuna geleceğinize sevindim![]()
görüşmek dileğiyle.
Fikrimi söylemek gerekirse ben büyücü oynamayı severim sebeplerinden bir tanesi Büyücü sınıfı ile istediğim şeyleri yapabiliyorum ve daha kolay elde edebiliyorum.
Örneğin: Bölge atmam gerekiyor veya canım çok sıkıldı bölge atacağım ''Şu sıralar oyunun ilerleyişinden dolayı şifacı ve savaşcı sınıfları bölgeler konusunda baya geri planda kalmış durumda hemde baya geri planda tabi şifacı ne alaka diyen sesleri duyar gibiyim eminönü sunucusunda bölgeye şifacı olarak girmek biraz zor diyebilirim {Çemberlitaş için} büyücü ile bu sorunun kalmıyor tabi gerekli tıslımlara sahipseniz eğer.''
İkinci bir örnek: Canınız sıkıldı bölge atmaktan gidip savaşabilirsiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza yabancı gruplar ile birlikte gene vakit geçirebileceksinizdir kolaylıkla.
Bir başka örnek: Para sorununuz var kolaylıkla büyücü sınıfı ile temin edebiliyorsunuz bunu. ''Tabi olay maden ise savaşcının yeri ayrıdır madenler üzerinde hepimizin bildiği gibi''
Verebileceğim bir çok örnek mevcut oyun içi yardımlaşma olsun görevlere yardım olsun büyücü sınıfı oyundaki yeri farklıdır ve bendeki yeride çok farklıdır büyücünün ikv hayatımın neredeyse her anında büyücü vazgeçilmezim olmuştur diyebilirim![]()
Ufak bir not:Karışılıklı düellolarda pek iyi değilimdir büyücüyü çok sevmeme rağmen pek düello olaylarına girmemişimdir.
Önerim büyücü karakterinden yana olacaktır görüldüğü üzere
Herşeyi sat büyücüye yatır benim gibi sat evi sat arabayıikv büyücüye yatır
![]()
![]()
![]()
Büyük bir ihtimal eminönünde mahallemde oturan vs ci bir yiğenimizide taniyorsundur Derdunkle arkadaşlarında ekliydi çünkü![]()
![]()
Eminönü sunucusunda görüşmek dileğiyle kısa süre içinde aktarıcaksınız sanırımFurkan demişsin sanırım arz olacaksın
![]()