Kararsızlık
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Kararsızlık
Öncellikle herkese merhabalar benim kuklaci sunucusunda 1er adet 3 siniftan bir kaç eksikli karakterlerim bulunuyor bunlardan birini ana karakter yapip devamli onunla oynamak istiyorum fakat çok kararsızım bana yardimci olurmusunuz Eminönü sunucusuna gecicem ve geçtigimde artik sabit olarak o karakteri oynamayi planliyorum yorumlariniz benim için çok değerli lütfen şu kararsızlığıma son vermeme yardımcı olun iyi forumlar 
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Re: Kararsızlık
Hepsi de güzel karakterler fullendiği zaman, ben şahsen eminönünde savaşçıya önem veriyorum daha çok zevk veriyor. Sana savaşçı veya büyücü tavsiye ediyorum.
kedi
ben oynamaktan en çok keyif aldığın karakterle devam etmeni öneririm.
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Büyücü oyna, çünkü en zoru büyücüdür. Başarılı olunca en mutlu edeni de 
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Merhaba
Eminönü sunucusuna geleceğinize sevindim
görüşmek dileğiyle.
Fikrimi söylemek gerekirse ben büyücü oynamayı severim sebeplerinden bir tanesi Büyücü sınıfı ile istediğim şeyleri yapabiliyorum ve daha kolay elde edebiliyorum.
Örneğin: Bölge atmam gerekiyor veya canım çok sıkıldı bölge atacağım ''Şu sıralar oyunun ilerleyişinden dolayı şifacı ve savaşcı sınıfları bölgeler konusunda baya geri planda kalmış durumda hemde baya geri planda tabi şifacı ne alaka diyen sesleri duyar gibiyim eminönü sunucusunda bölgeye şifacı olarak girmek biraz zor diyebilirim {Çemberlitaş için} büyücü ile bu sorunun kalmıyor tabi gerekli tıslımlara sahipseniz eğer.''
İkinci bir örnek: Canınız sıkıldı bölge atmaktan gidip savaşabilirsiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza yabancı gruplar ile birlikte gene vakit geçirebileceksinizdir kolaylıkla.
Bir başka örnek: Para sorununuz var kolaylıkla büyücü sınıfı ile temin edebiliyorsunuz bunu. ''Tabi olay maden ise savaşcının yeri ayrıdır madenler üzerinde hepimizin bildiği gibi''
Verebileceğim bir çok örnek mevcut oyun içi yardımlaşma olsun görevlere yardım olsun büyücü sınıfı oyundaki yeri farklıdır ve bendeki yeride çok farklıdır büyücünün ikv hayatımın neredeyse her anında büyücü vazgeçilmezim olmuştur diyebilirim
Ufak bir not:Karışılıklı düellolarda pek iyi değilimdir büyücüyü çok sevmeme rağmen pek düello olaylarına girmemişimdir.
Önerim büyücü karakterinden yana olacaktır görüldüğü üzere
Herşeyi sat büyücüye yatır benim gibi sat evi sat arabayı
ikv büyücüye yatır

Eminönü sunucusuna geleceğinize sevindim
Fikrimi söylemek gerekirse ben büyücü oynamayı severim sebeplerinden bir tanesi Büyücü sınıfı ile istediğim şeyleri yapabiliyorum ve daha kolay elde edebiliyorum.
Örneğin: Bölge atmam gerekiyor veya canım çok sıkıldı bölge atacağım ''Şu sıralar oyunun ilerleyişinden dolayı şifacı ve savaşcı sınıfları bölgeler konusunda baya geri planda kalmış durumda hemde baya geri planda tabi şifacı ne alaka diyen sesleri duyar gibiyim eminönü sunucusunda bölgeye şifacı olarak girmek biraz zor diyebilirim {Çemberlitaş için} büyücü ile bu sorunun kalmıyor tabi gerekli tıslımlara sahipseniz eğer.''
İkinci bir örnek: Canınız sıkıldı bölge atmaktan gidip savaşabilirsiniz arkadaşlarınızla veya tek başınıza yabancı gruplar ile birlikte gene vakit geçirebileceksinizdir kolaylıkla.
Bir başka örnek: Para sorununuz var kolaylıkla büyücü sınıfı ile temin edebiliyorsunuz bunu. ''Tabi olay maden ise savaşcının yeri ayrıdır madenler üzerinde hepimizin bildiği gibi''
Verebileceğim bir çok örnek mevcut oyun içi yardımlaşma olsun görevlere yardım olsun büyücü sınıfı oyundaki yeri farklıdır ve bendeki yeride çok farklıdır büyücünün ikv hayatımın neredeyse her anında büyücü vazgeçilmezim olmuştur diyebilirim
Ufak bir not:Karışılıklı düellolarda pek iyi değilimdir büyücüyü çok sevmeme rağmen pek düello olaylarına girmemişimdir.
Önerim büyücü karakterinden yana olacaktır görüldüğü üzere
Herşeyi sat büyücüye yatır benim gibi sat evi sat arabayı
- SINGER
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
Eminönünde şifa düzmesi gayet kolay bence büyücünü taşı hem para kasman kolay olur benim fikrim bu yönde 
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Börteçin
Arkadaşların dediği gibi büyücü benimde tercihimdir.Hem para hem bölge hem savaş olmazsa olmaz sınıftır.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
Büyücü herşeyde ön plandadır muhakkak ama zevk almadığın bir karakteri oynamakta insana tat vermez, bence savaşçı ve şifacıda çok güzel sınıflar, ben çok yaratık kesmem diyorsan savaşçı derim, ha ben oyundaki vaktimi yaratık keserek geçiririm dersen büyücü, tabi bu büyücüyle adam kesemeyeceğin anlamına gelmiyor ama savaşçı farklıdır, bu seçim senin oyun anlayışına kalmış tamamen 
-
Adrianalima
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
Su oyunda en sevdigim sey def tilsimiyla cifteyi alip 2 kritik vurusta büyücüleri kesmek ve balyozla tek atmak