Yeni Bir Sunucu
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Börteçin
Re: Yeni Bir Sunucu
Söylediğimden bir art niyet aramayın lütfen.Böyle parlak fikirler hep beşiktaşlı kardeşlerimden çıktığı için şaka olarak söyledimRetaliation yazdı: ↑16 Eki 2017 17:05 Kardeşim, şimdi bu konuyu bir üst boyuta taşıyıp tartışmak istemem ancak neden Beşiktaşlı olan herkese "tinerci" diyorsunuz? Lütfen böyle davranışlarda bulunmayın.
Asıl konuya değinelim; Dostum... Yapma, lütfen. Çıkmayacak işte. Çıkmasın da zaten yeni bir sunucu.
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Re: Yeni Bir Sunucu
Arkadaşlar Ammada Uzatmışsınız ya ben dedim güncelleme gelmese bile böyle bişey yapıp biraz online kazanabilir oyun
sonra güncelleme gelir ise dolu bi oyunda oynarız demek istedim biri ordan çıkmış beşiktaşlı arkadaşlarımıza tinerci demiş biri geri kafalısın demiş Forum görevlileri bizim ne açığımızı bulsalar kullanıyolar bi bu arkadaşlarada bakın lutfen adam bi kitleye tinerci diyor yazık
sonra güncelleme gelir ise dolu bi oyunda oynarız demek istedim biri ordan çıkmış beşiktaşlı arkadaşlarımıza tinerci demiş biri geri kafalısın demiş Forum görevlileri bizim ne açığımızı bulsalar kullanıyolar bi bu arkadaşlarada bakın lutfen adam bi kitleye tinerci diyor yazık