Yeni Bir Sunucu
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DOĞU
Yeni Bir Sunucu
Şu Son Zamanlarda Güncelleme Haberleri İle Çok Sevindiğimiz Doğru ama İçimizde ukde kalan şu eski zamanları hatırlayıp iç çekenlerin sayısı bayağı fazla buna eminim bunun için yeni bir sunucu kursanız mesela oyun en eski zamanlarındaki gibi level sınırı 39 dan başlasa yavaş yavaş güncelleme yapılsa bence iyi olurdu
Re: Yeni Bir Sunucu
vol45436754568
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Kskberkay
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Börteçin
qarizma1313 yazdı: ↑15 Eki 2017 20:50 Şu Son Zamanlarda Güncelleme Haberleri İle Çok Sevindiğimiz Doğru ama İçimizde ukde kalan şu eski zamanları hatırlayıp iç çekenlerin sayısı bayağı fazla buna eminim bunun için yeni bir sunucu kursanız mesela oyun en eski zamanlarındaki gibi level sınırı 39 dan başlasa yavaş yavaş güncelleme yapılsa bence iyi olurdu
Beşiktaşlıysan tiner mi kullanıyosun diyeceğim güzel kardeşim
BerkayBey
StormRage
Beyazköşk sunucusu
StormRage
Beyazköşk sunucusu
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Madem o kadar azimlisin tüm mal varlığını TTNet e ver senin için yapsınlar. Vermeyeceksen demekki canı gönülden istemiyosun. Yapamazlar bunun için
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Gelecek geçmiş ise gelmesin. Yormasın bizleri boşuna.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
Ben Gelenekçiyim Siz Yenilikçisiniz bu oyunu ayakta tutan gelenekler bu oyunu bitiren yenilikler varsın gerisini siz düşünün
bu arada mal varlığını ttnete bağışla diyen arkadaş ben oyunu oynamıyorum bile güncelleme yenilik istiyen sensin sen bağışla bence
bu arada mal varlığını ttnete bağışla diyen arkadaş ben oyunu oynamıyorum bile güncelleme yenilik istiyen sensin sen bağışla bence
Eğer sizin istediğiniz gibi bir sunucu getirilirse emin olun plus paket le giriş zorunlu kılınır