ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ROSELENMORGONSİR'in Günlüğü --TEŞKİLAT--

Mesaj gönderen roselen »

Uzun zaman sonra hepinize selamlar yeniden :grinning:

Çok uzun zamandır foruma girmiyor ya da günlüğe bir kaç satır bir şey eklemiyordum çünkü İkv'yi haftada 1 2 saat anca oynuyordum bazen o kadar bile olmuyordu . Ama bu yeni gelen güncelleme haberi ile bir nebze olsun içimdeki oynama isteği kabardı ve forumdaki tonlarca teoriyi gördükten sonra açıp oyunun tüm tarihçesini ve hikayelerini okudum . Bunu hepinize tavsiye ediyorum çünkü inanın 1 saniye bile sıkılmayacaksınız . Tüm bunları okuduktan sonra kafamda bir kaç şey canlandı elbette ama zaman gösterecek bunların doğru olup olmadığını . :slightly_smiling_face:

Kısaca forumda yokluğumda oyunda neler yaptığımdan bahsedeyim . Büyücü karakterime uzun uğraşlar sonucu Y2 tılsımını üretmeyi başardım . Kendi emeğiniz ve uğraşlarınızın ardından çabaladığınız şeye ulaşmak gerçekten heyecan verici oluyor. Şifacı karakterime ''Kıyamet Günlükleri'' yarışmasından kazandığım 1 Adet Şaheser Silah hediyesini kullandım ve onda da Mevlana Asam oldu böylelikle . Malum Mevlana asa olunca ve Sığınak Migratlardan çoğu şeyi almışsanız grup bulmanız hiçte zor olmuyor Gaffar Bey için . Bende bu sürede oyuna her girişimde şifacı karakterimle Çemberlitaş atmaya başladım . Bir çok şey düşürdüm . Örnek verecek olursak Mevlana grubundan tek eksiğim Zırh kaldı . Yani bir nevi karakteri yarı yarıya fullemiş oldum .

Dün oyuna girdiğimde çok içimden geldi ve günlüğe tekrar yazma isteği doğdu . Bende Grup Bölgesine girmeden önce ve girdikten sonra bir kaç fotoğrafla yaşadıklarımı size aktarmak istedim . Uzun zaman sonra Foruma giriş yapınca Avatarlarında değiştiğini gördüm bir süre algılama aşamasından sonra nasıl yapıldığını anladım ve bende değiştirdim . Bu yeni sistem gerçekten harika olmuş :grin:

Resim

Grup bölgesine girdik ( Stusuz'a ) Ve oldukça hızlı ilerliyorduk . Grup birbirinin dilinden anlıyor gibiydi ki bir büyücü arkadaş bunu dile getirdi . Uzun zaman sonra böyle iyi bir grup gördüğünü söyledi ve o bunu söyler söylemez bütün grup Kalfa'da can verdik :upside_down_face: Ardından moral bozukluğu yaşamadan devam ettik ve seri bir şekilde Semiha Hanım'a ulaştık . M23 tılsımının etkileri belli olacak ki oldukça seri bir şekilde Semiha Hanımı'da içeri kaçırmayı başardık .

Resim

Tankımız Shen iksir içtiğini bu yüzden ayırıp kesmemiz gerektiğini söyledi ve bizde öyle yaptık . Semiha hanımı keserken bir takım aksilikler yaşadık ama kısa süre içinde o da halloldu . Semiha Hanım'dan tam 6 madalya aldık ( Reçete bile vermedi) . Bunun üzerine grupta ki bir büyücü Gaffar'ın '' İtem Kaynadığını '' belirtti . Başta çok ihtimal vermedim ama Gaffar'ı indirdikten sonra Forum'a atacağım günlüğe anlam katacak derece de bana cömert davrandı . :grinning:

Resim

Hidroflorik asa , Mevlana Asa ve Ruh Döven Ceket düştü . Nasıl olduğunu anlamadım çünkü Plus'um ve ya herhangi bir artırıcım yoktu . Gruptakiler de inanamadı , Gaffar'ın tamamen bana çalıştığını onların hakkını da gasp ettiğimi söylediler :grin: Hidroflorik asam yoktu ve bu da en sevdiğim Asit Şifacısı olma yolunda bana önemli bir katkı sağlayacaktı .
Ardından Stuart'ı devirdik ve Tankımız da ondan eldiven düşürmeyi başardı . İksirlerimizi de aldıktan sonra bölgeden çıkış yaptık ve ben ganimetlerimle birlikte doğruca Lodos Sancağın yolunu tuttum .

Resim

Uzun zaman sonra tekrar yazmak iyi geldi aslında fırsat buldukça buralarda olmaya çalışacağım . Güncellemeyi dört gözle bekliyorum , bakalım bizi neler bekliyor olacak .Görüşmek üzere ;)
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Merkez Tehlike

Mesaj gönderen 92Gner »

Ilk yazinı okurken kör olucam diye çok korktum günlügün güzel başarıların devaminı dilerim iyi forumlar 😊
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

92Gner yazdı: 13 Eki 2017 13:23 Ilk yazinı okurken kör olucam diye çok korktum günlügün güzel başarıların devaminı dilerim iyi forumlar 😊
Acemilik zamanlarıydı onlar bende şimdi dönüp bakınca cidden ne iğrenç bir renk seçimim olduğunu görüyorum :grin: Teşekkürler yorumun için
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 92Gner »

roselen yazdı: 13 Eki 2017 13:39
92Gner yazdı: 13 Eki 2017 13:23 Ilk yazinı okurken kör olucam diye çok korktum günlügün güzel başarıların devaminı dilerim iyi forumlar 😊
Acemilik zamanlarıydı onlar bende şimdi dönüp bakınca cidden ne iğrenç bir renk seçimim olduğunu görüyorum :grin: Teşekkürler yorumun için
Farkına varman beni sevindirdi 😊
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Selamlar

Uzun zaman sonra tekrardan aktif olarak oyuna dönmenin verdiği keyifle eskilerden sevdiğim bir yer olan Sivri Ada'nın yolunu tuttum . Hem sessiz sakin hem de güzel para kasılabilen bir yer olduğu için buralarda takılmayı seviyordum .
Ve bu oyunla ilgili en sevdiğim şey olan '' Ticaret '' işlerine devam etmekte bana oldukça keyif veriyordu . Nedendir bilmiyorum ama gerçek hayatta da oyunda da al - sat işlerini oldum olası sevmişimdir . Y2 üretiminde bunun oldukça yardımı dokundu elbette . Ancak şu anda üretim dolayısıyla fazla param kalmadığı için ''Sürüngen Pulu'' düşürmek için yola koyuldum . Eskiden iyi para ediyordu fakat şu anda piyasaya oldukça uzaktım . Bende Sivri Ada'da dolaşırken birine rastladım ve uzunca bir süre hem oyun hem piyasa hakkında keyifli bir sohbete daldık .

Resim

Resim

O da benim gibi Sürüngen Pulu düşürme niyetindeydi ama o satmak için değil ayakkabı üretmek için ihtiyaç duyuyordu . Yaklaşık 2 saat boyunca uğraşmama rağmen 1 adet bile Sürüngen Pulu düşüremedim ve biraz moral bozukuluğu yaşadım . Kendisi de mesaj yoluyla Sürüngen Pulu düşürdüğünde bana yansıtıp duruyordu ve neden bana düşmüyor acaba diye düşünmüyor değildim . Plussuz oldukça zor düştüğünü belirtse de ben eskiden beri plussuz buralarda takıldığımı ve yarım saatte bir en az bir tane Pul alabildiğimi belirttim fakat bugün şansım pekte yaver gitmiyordu . Bende daha fazla üstüne düşmemeye karar verip Stusuz'a şifa aranır yazısını görüp Şifacı karakterime giriş yaptım ve Gaffar Bey'in yolunu tuttuk gruptakilerle birlikte .

Resim

Grupta aynı isimden iki kişi vardı ve bu Tankımız için oldukça kafa karıştırıcı bir durumdu . Neyse ki birisi kadın diğeri ise erkekti bu büyücülerden ve Hs verirken gruptan tankımıza özel olarak hangi karaktere hs vereceğini belirtiyorlardı . Benim için de biraz garip bir durumdu çünkü birisi Ck istediği zaman hangisinin olduğuna karar veremiyordum o yüzden bu iki arkadaşı elimden geldiğince Ck'siz bırakmamaya çalıştım :grin: Seri bir şekilde Semiha Hanım'a vardık ve içeri kaçırmayı başardık .

Resim

Semiha'dan yine her zaman olduğu gibi bir şey alamadım ve gözümü Gaffar Bey'e diktim . Fakat o da son cömert ödüllerinden sonra bu sefer bana herhangi bir ödül vermemeyi seçmiş olacak ki bundan da elim boş döndüm . Ama yılmadım çünkü daha Stuart Bey'den alma ihtimalim olan bir Mevlana Zırh vardı . Aslında çoğu uğraşımda bu zırhı düşürebilmek içindi :grin:

Resim

Tam Stuart'a başlayacakken ilginç bir durum yaşandı ve tankımız Stuart yerine orada ki robotları çekti .
Böyle olunca bizde toplu olarak kaçmak zorunda kaldık Ruh Taşına oradan da Çemberlitaş girişinde aldık soluğu . Gruptan biri de bu duruma kızmış olacak ki '' Yav çıkın '' dedi ve ardından bölgeden çıktı bir anda :grin: Arkadaşı yanlışlıkla çıktığını belirtse de bana çok inandırıcı gelmedi ama yine de 3 büyücü ile de oldukça rahat kesebileceğimizin farkındaydık ve işe koyulduk hemen .

Resim

Yine mi gol değil :( Tam sonunda düştü diye sevinecekken bir baktım ki Zırh'ın yanında Siyanür yazıyor .
Daha önceden bunun bende olup olmadığı hakkında bir fikrim yoktu fakat çokta fark etmedi aslında . Neden diye soracak olursanız bölgeden çıkınca çantayı boşaltırken yanlışlıkla yeni düşen zırhı da satmışım . Bu yüzden kendisiyle sadece 3 4 dakikalık kısa bir ilişkimiz oldu :grin: İleride zehir şifacısı olmaya karar verirsem galiba büyük bir pişmanlık duyacağım :grin:

Resim
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Uzun bir aranın ardından tekrar demek... Hoş geldiniz hocam. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
92Gner
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 92Gner »

Döktürüyosun gine 😊
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »

Retaliation yazdı: 14 Eki 2017 17:10 Uzun bir aranın ardından tekrar demek... Hoş geldiniz hocam. :)
Teşekkürler , hoşbulduk :grin:
Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
roselen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen roselen »