Çok uzun zamandır foruma girmiyor ya da günlüğe bir kaç satır bir şey eklemiyordum çünkü İkv'yi haftada 1 2 saat anca oynuyordum bazen o kadar bile olmuyordu . Ama bu yeni gelen güncelleme haberi ile bir nebze olsun içimdeki oynama isteği kabardı ve forumdaki tonlarca teoriyi gördükten sonra açıp oyunun tüm tarihçesini ve hikayelerini okudum . Bunu hepinize tavsiye ediyorum çünkü inanın 1 saniye bile sıkılmayacaksınız . Tüm bunları okuduktan sonra kafamda bir kaç şey canlandı elbette ama zaman gösterecek bunların doğru olup olmadığını .
Kısaca forumda yokluğumda oyunda neler yaptığımdan bahsedeyim . Büyücü karakterime uzun uğraşlar sonucu Y2 tılsımını üretmeyi başardım . Kendi emeğiniz ve uğraşlarınızın ardından çabaladığınız şeye ulaşmak gerçekten heyecan verici oluyor. Şifacı karakterime ''Kıyamet Günlükleri'' yarışmasından kazandığım 1 Adet Şaheser Silah hediyesini kullandım ve onda da Mevlana Asam oldu böylelikle . Malum Mevlana asa olunca ve Sığınak Migratlardan çoğu şeyi almışsanız grup bulmanız hiçte zor olmuyor Gaffar Bey için . Bende bu sürede oyuna her girişimde şifacı karakterimle Çemberlitaş atmaya başladım . Bir çok şey düşürdüm . Örnek verecek olursak Mevlana grubundan tek eksiğim Zırh kaldı . Yani bir nevi karakteri yarı yarıya fullemiş oldum .
Dün oyuna girdiğimde çok içimden geldi ve günlüğe tekrar yazma isteği doğdu . Bende Grup Bölgesine girmeden önce ve girdikten sonra bir kaç fotoğrafla yaşadıklarımı size aktarmak istedim . Uzun zaman sonra Foruma giriş yapınca Avatarlarında değiştiğini gördüm bir süre algılama aşamasından sonra nasıl yapıldığını anladım ve bende değiştirdim . Bu yeni sistem gerçekten harika olmuş

Grup bölgesine girdik ( Stusuz'a ) Ve oldukça hızlı ilerliyorduk . Grup birbirinin dilinden anlıyor gibiydi ki bir büyücü arkadaş bunu dile getirdi . Uzun zaman sonra böyle iyi bir grup gördüğünü söyledi ve o bunu söyler söylemez bütün grup Kalfa'da can verdik

Tankımız Shen iksir içtiğini bu yüzden ayırıp kesmemiz gerektiğini söyledi ve bizde öyle yaptık . Semiha hanımı keserken bir takım aksilikler yaşadık ama kısa süre içinde o da halloldu . Semiha Hanım'dan tam 6 madalya aldık ( Reçete bile vermedi) . Bunun üzerine grupta ki bir büyücü Gaffar'ın '' İtem Kaynadığını '' belirtti . Başta çok ihtimal vermedim ama Gaffar'ı indirdikten sonra Forum'a atacağım günlüğe anlam katacak derece de bana cömert davrandı .

Hidroflorik asa , Mevlana Asa ve Ruh Döven Ceket düştü . Nasıl olduğunu anlamadım çünkü Plus'um ve ya herhangi bir artırıcım yoktu . Gruptakiler de inanamadı , Gaffar'ın tamamen bana çalıştığını onların hakkını da gasp ettiğimi söylediler
Ardından Stuart'ı devirdik ve Tankımız da ondan eldiven düşürmeyi başardı . İksirlerimizi de aldıktan sonra bölgeden çıkış yaptık ve ben ganimetlerimle birlikte doğruca Lodos Sancağın yolunu tuttum .

Uzun zaman sonra tekrar yazmak iyi geldi aslında fırsat buldukça buralarda olmaya çalışacağım . Güncellemeyi dört gözle bekliyorum , bakalım bizi neler bekliyor olacak .Görüşmek üzere