Hoşbuldum teşekkürler, şu sıralar tek ihtiyacım sağlam karaktere sahip insanları barındıran bir loncadır.
ESKİLERDEN BİR OYUNCU =) MÜKEMMEL GERİ DÖNÜŞ HİKAYESİ
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
Re: ESKİLERDEN BİR OYUNCU =) MÜKEMMEL GERİ DÖNÜŞ HİKAYESİ
Öncelikle teşekkür ederim, Tılsım sunucusuna girdiğim takdirde oyunda kimsenin varlığının olmaması beni bir hayli üzmüştü fakat şimdi dolu bir sunucu olan Eminönü gayet göz zevkimi karşılıyorIIASiLKANII yazdı: ↑10 Eki 2017 10:26 Aramıza yeniden hoşgeldiniz!Eski oyuncuların geri dönüşü ziyadesiyle bizleri sevindiriyor,dileğimiz devamınında gelebilmesi![]()
Eminönü sunucusunu tercih etmişsiniz,kalabalık olması büyük bir artısı umarım eskisi gibi samimi ortamınızı bulabilirsiniz.Bizde yardımcı olmak isterdik lakin Beyazköşk neferleriyiz![]()
Kılıcınız keskin,büyünüz kuvvetli,şifanız bereketli şansınız ise daim olsun !
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
Hoşgeldiniz inşallah daha çok eski oyuncu kitlemiz geri döner...
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
Bu mesajı yazarken unuttuğum fakat sonradan aklıma gelip unuttuğum için beni bir hayli üzen konuyuda belirtmek istiyorum.Oynadığım zamanlarda SİLAHÇI nickiyle oyunda haksızlığın olmaması için elinden gelen her şeyi yapan Murat abim'e de özlemlerimi belirtiyorum inşallah kısa zamanda aramızda tekrardan görürüz..Makalelexx yazdı: ↑09 Eki 2017 21:32 Öncellikle herkesi buradan selamlıyorum..
İlk olarak kendimden ve bu zamana kadar geçtiğim yollardan bahsetmek istiyorum,
Sene 2009-2010 o zamanlar piyasadaki bütün mmorpg oyunları deneyip en sonunda en güzel ortamı yakalayıp, kendimden yaşça büyük olsun, olgun olsun süper insanlarla tanıştığım İstanbul Kıyamet Vakti oyununda emeği geçip, geliştirmek için her gün daha fazla çalışan bütün kardeşlerimin abilerimin önünde saygı ile eğilip onları tebrik ediyorum.
Böyle bir oyundan her zaman aradığım tek şey güçlü bir karakterim olsundan çok karakteri sağlam kardeşlerimin olmasıydı, bu tecrübeyi hissiyati kazandıran oyun bu oyundur bana.Belkide bu yüzden içimde büyük bir yer edinmiştir
Son olarak buradan bu değerli TÜRK yapımı MMORPG oyununa devam edip, desteğini esirgemeyen arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürlerimi kendime borç bilirim ve birazda olsa kendimi size tanıtmak isterim.
İlk olarak TILSIM sunucusunda oyuna başlamış olup oyunun 39 level sınırları içerisinde kendime 3 adet karakter yapmayı başarmıştım.İsimlerini en altta belirteceğim.İlk önce belirtmem gereken daha önemli isimler var tabiki
![]()
Oynadığım yıllar sırasında Türkxvakitsiz , xCANBERKx , xBladem gibi bulunduğum ''Asi Nefes'' loncasındaki karakterlere sahip Erol abim, Canberk abim ve bir çok adını hatırlayamadığım kardeşlerim ve abilerime burdan özlemlerimi belirtmek istiyorum.
Nitekim bu hayatta gerçekten yaşantımı etkileyen değerleri insanları tanımak ve onlardan ayrı kalmak insanı özlem içerisinde bırakıyor elbet..Lafı fazla uzatıp değerli vaktinizden çok çalmak istemiyorum.Oyuna geri döndüm ve böyle insanları bu oyunda daha fazla görmek istiyorum ve belkide istiyoruz.. Bu yüzden siz kim olursanız olun; yeri gelir en kötüsü en cimrisi en karaktersizi en sevilmeyeni ama şunu unutmayın her sabah kalktığınızda yeni bir hayata başlama imkanınız var, güzellikler içinde yaşayın zihinsel ve bedensel, emin olun hayatın size sunacağı şeyler belkide katlandığınız katlanmak zorunda olduğunuz şeylerin sonucunda 1000 kat daha güzel olacaktır, denemesi bedava gerisiz size
![]()
Eski karakterlerim,
Makalele
Makalelexx
Yeniçerixşifa
Şimdiki karakterlerim,
IIIxRAXONxIII
xLejyoner
IxNOxESCAPExI
Eminönü ARZ MUHAFIZI
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
- yalcin4516
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şirinler Köyü
Yanlış hatırlamıyorsam ismin orhan'dı. Tılsım sunucusunda Dost Kervanı loncası yeni kurulduğu zaman birlikte o loncada oynamıştık. Teşkilata gelseydin yardımcı olmaya çalışırdım. Yeni sunucunda başarılar,umarım eskisi gibi oyundan zevk alarak oynamaya devam edersin.
Tılsım'da Evrimdışı-Yalcinxşifa-MrKiLLeR

Bazı insanlar çevresini yaratır, Bazı insanları çevresi yaratır.
"Eğer iyi bir çocuk olursanız, belki ŞİRİNLERİ’i bile görebilirsiniz"
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
Doğru hatırlıyorsun kardeşim valla şuan beni çok şaşırttın çok uzun zaman olmuştu...yalcin4516 yazdı: ↑12 Eki 2017 23:43 Yanlış hatırlamıyorsam ismin orhan'dı. Tılsım sunucusunda Dost Kervanı loncası yeni kurulduğu zaman birlikte o loncada oynamıştık. Teşkilata gelseydin yardımcı olmaya çalışırdım. Yeni sunucunda başarılar,umarım eskisi gibi oyundan zevk alarak oynamaya devam edersin.