ESKİLERDEN BİR OYUNCU =) MÜKEMMEL GERİ DÖNÜŞ HİKAYESİ
Re: ESKİLERDEN BİR OYUNCU =) MÜKEMMEL GERİ DÖNÜŞ HİKAYESİ
Hoşgeldin tekrardan dostum, İKV ye bir nefer bir neferdir 
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
- arifemredemir29
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Reich
Oo kardeşim hoşgeldin öncelikle
Kardeşim şöyle diyebilirim çocukluğum bu oyunda ve Tılsım sunucusunda geçti ve su isimler varya çok ozledigim keşke şimdide olsa dediğim isimler belki samimi tanışmışlıgımız yok ama hep bi örnek olarak baktığım isimler Türkxxvakitsiz olsun xBlade olsun çok abi cekmisizdir sağolsunlar çoğunlukla yardım ederlerdi.2 sene önce oyunu bırakmıştım ve yeni döndüm bende 1 2 ay oluyo ve
Bende Eminönü deyim tanışmak isterim
Ama bi sorun var ben LODOSUM

Kardeşim şöyle diyebilirim çocukluğum bu oyunda ve Tılsım sunucusunda geçti ve su isimler varya çok ozledigim keşke şimdide olsa dediğim isimler belki samimi tanışmışlıgımız yok ama hep bi örnek olarak baktığım isimler Türkxxvakitsiz olsun xBlade olsun çok abi cekmisizdir sağolsunlar çoğunlukla yardım ederlerdi.2 sene önce oyunu bırakmıştım ve yeni döndüm bende 1 2 ay oluyo ve
Bende Eminönü deyim tanışmak isterim
Ama bi sorun var ben LODOSUM
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu
Hoşbuldum kardeşimarifemredemir29 yazdı: ↑09 Eki 2017 23:41 Oo kardeşim hoşgeldin öncelikle![]()
![]()
Bende Eminönü deyim tanışmak isterim![]()
Ama bi sorun var ben LODOSUM![]()
![]()
Bahsini geçirdiğin gibi her biri birbirinden güzel insanlar kendileri, geri dönerlerse bu konuda onlara yol göstermiş olacak, inşallah sonrasında loncayı bir bakmışız tekrardan topluyoruz olur mu olur
IIIxRAXONxIII büyücü karakterim lodosta elbet tanışırız
Hoşgeldin hadi hayırlısı
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Öncelikle hoş geldiniz
Tekrar başlamış olmanızada sevindim eminönü sunucusunda yardıma ihtiyacınız olursa forum imzamdaki isimden ulaşabilirsiniz.
Tekrar başlamış olmanızada sevindim eminönü sunucusunda yardıma ihtiyacınız olursa forum imzamdaki isimden ulaşabilirsiniz.
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Aramıza yeniden hoşgeldiniz!Eski oyuncuların geri dönüşü ziyadesiyle bizleri sevindiriyor,dileğimiz devamınında gelebilmesi
Eminönü sunucusunu tercih etmişsiniz,kalabalık olması büyük bir artısı umarım eskisi gibi samimi ortamınızı bulabilirsiniz.Bizde yardımcı olmak isterdik lakin Beyazköşk neferleriyiz
Kılıcınız keskin,büyünüz kuvvetli,şifanız bereketli şansınız ise daim olsun !
Eminönü sunucusunu tercih etmişsiniz,kalabalık olması büyük bir artısı umarım eskisi gibi samimi ortamınızı bulabilirsiniz.Bizde yardımcı olmak isterdik lakin Beyazköşk neferleriyiz
Kılıcınız keskin,büyünüz kuvvetli,şifanız bereketli şansınız ise daim olsun !
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
Hosgeldin kardeşim 39 zamanında tilsimda karargahxserdar Deatlı ben hatirladim senin nickleri 
- Makalelexx
- Salgın Koruyucusu