Allah rahatlık versin.
Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Re: Son Kararım.(Karaköy-59 Leveller)
Birbirimizle yeni gelicek güncelleme için kurgu yapmaktan tartışmaktan usandım artık .
Oyunun seviyesi 69'a çıkarılıyor.Gelecek bölge karaköy değil (Karaköy en son güncelleme). Ancak Beyoğlu ve tangriss aynı anda gelerek bizi şaşırtcak.Beyoğluna ışınlancaz ve Eminönü tarafına karaköye kadar gelcez geri.Eminönünden daha büyük bir harita bizi bekliyor aynı zamanda boss lar yine iş başında.
Karakürk ve Kadim tarzı bir boss da var (toplu olarak kesime devam) aynı zamanda küçük de olsa bir GB bölgesi yine buradan elde edilebilecek değerli malzemeler (eksik kolye yüzük setleri -zehir gibi
25 Ekim Teaser
5 Kasım Çıkış
loading...
Karakürk ve Kadim tarzı bir boss da var (toplu olarak kesime devam) aynı zamanda küçük de olsa bir GB bölgesi yine buradan elde edilebilecek değerli malzemeler (eksik kolye yüzük setleri -zehir gibi
25 Ekim Teaser
5 Kasım Çıkış
loading...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Ne yaptın hacı 2010 dan 1941 i falan mı çıkardınresp0nse yazdı: ↑11 Eki 2017 22:38 Oyunun seviyesi 69'a çıkarılıyor.Gelecek bölge karaköy değil (Karaköy en son güncelleme). Ancak Beyoğlu ve tangriss aynı anda gelerek bizi şaşırtcak.Beyoğluna ışınlancaz ve Eminönü tarafına karaköye kadar gelcez geri.Eminönünden daha büyük bir harita bizi bekliyor aynı zamanda boss lar yine iş başında.
Karakürk ve Kadim tarzı bir boss da var (toplu olarak kesime devam) aynı zamanda küçük de olsa bir GB bölgesi yine buradan elde edilebilecek değerli malzemeler (eksik kolye yüzük setleri -zehir gibi![]()
25 Ekim Teaser
5 Kasım Çıkış
loading...
Valla bende 3 türden devasa genişleme görüşündeyim yani hem fikiriz.resp0nse yazdı: ↑11 Eki 2017 22:38 Oyunun seviyesi 69'a çıkarılıyor.Gelecek bölge karaköy değil (Karaköy en son güncelleme). Ancak Beyoğlu ve tangriss aynı anda gelerek bizi şaşırtcak.Beyoğluna ışınlancaz ve Eminönü tarafına karaköye kadar gelcez geri.Eminönünden daha büyük bir harita bizi bekliyor aynı zamanda boss lar yine iş başında.
Karakürk ve Kadim tarzı bir boss da var (toplu olarak kesime devam) aynı zamanda küçük de olsa bir GB bölgesi yine buradan elde edilebilecek değerli malzemeler (eksik kolye yüzük setleri -zehir gibi![]()
25 Ekim Teaser
5 Kasım Çıkış
loading...
1941 afişte böyle bir yıl var.
19 ve 41 i ayrı ele alırsak. 1+9=10. Ayda bir süpriz olarak bu afiş geldi belki teaserda gelebilir. 4+1=5 bu teori için birşey bulamadım. Ama aşağıda yazacaklarım esrarengiz bir olay.
19+10=29 buda ekimin sonunu gösteriyor.
41+5= 46 buda demek oluyor ki 46+29= Aralık 25 yani Toplam gün sayısı 75
Tam Aralık ayına bugünden itibaren 75 gün var
20 ekimde teaser gelir 25.12 de yayınlanır
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
arkadaşın dediği doğru arkadaşlar ancak level artırımı gelir mi orası bilinmez.. Karaköy diye bir bölge tek başına gelemez zaten Karaköy Beyoğlu'na bağlı, gelecek güncelleme Beyoğlu ve Tangriss olarak karşımıza çıkabilir ve gerçekten büyük bir güncelleme olur eğer böyle gelirse..resp0nse yazdı: ↑11 Eki 2017 22:38 Oyunun seviyesi 69'a çıkarılıyor.Gelecek bölge karaköy değil (Karaköy en son güncelleme). Ancak Beyoğlu ve tangriss aynı anda gelerek bizi şaşırtcak.Beyoğluna ışınlancaz ve Eminönü tarafına karaköye kadar gelcez geri.Eminönünden daha büyük bir harita bizi bekliyor aynı zamanda boss lar yine iş başında.
25 Ekim Teaser
5 Kasım Çıkış
loading...
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Beyoğlunda karşımıza fare adamlar çıkacak yoğun şekilde çünkü Karaköy fare adam istilası altında bir bölge tarihçeden bunu görüyoruz. Nihat Beyin verdiği PERİHAN ipucunu hatırlarsınız Perihan hanım bu bölgede karşımıza çıkacak ancak aklımdaki soru şu bir boss olarak mı gelecek ?
1978 yılının başında Perihan Hanım'ın çabaları sonuç verdi ve Galata klanı, Gizitleri ateşkes yapmaya ikna etti ve barış için bir umut doğmuş oldu. Kış ayı yapılacak anlaşmanın pazarlıkları ile geçti. Anlaşmanın maddelerinde Karaköy'ün fare adam kontrolüne verilmesi buna karşın insanların da serbest dolaşım-yerleşim hakkına sahip olması ve fare adamların, eski yük gemisi bölgesini İnsanlara bırakmaları yer alıyordu. Başka bir çok konuda düzenlemeler de içeren anlaşma metni, 5 Nisan 1978'de imzalandı. Ardından yeni barış dönemine Galata köprüsü üzerinde büyük bir kutlama ile başlamasına karar verildi. Perihan hanım sayesinde fare adamlarla barış yapılıyor ve Galata köprüsünde bir kutlama yapılması için sahne kuruluyor fare adam ve insanlar tarafından köprü doluyor.. ve malum patlama meydana geliyor Perihan hanım hayatını kaybediyor peki kim tarafından sizce ?. bilmeyenler için oyunun hikayesinden alıntı yapayım
"Sıcak bir gündü, sert bir rüzgar esiyordu Güneybatıdan. Köprüyü yıllardır hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. Büyük anlaşma ki böyle adlandırılmıştı gazetede, herkeste yeni bir heyecan yaratmıştı. Perihan Hanım konuşmasını bitirdiğinde, genç gülümsemesinde bir işi başarmış olmanın verdiği mutluluk ve heyecanı okudum, capcanlı, dün gibi hatırlıyorum. Yanında oturan arkadaşım Ziya gözlük camını temizliyordu. Duygulanmıştı, belli etmemeye çalıştığını anladım. Aydemir ve ben ön saflardaydık, sahneye bizi de çağırmışlardı ancak gitmemiştik, çünkü bu başarının sahibi bizler değildik. Bir arka sıramızda, Cemil öğretmen, yanında Perihan hanım'ın nişanlısı olan oğlu Gediz, Handan hanım, Celal hakkı vardı. Bir Agah'ı getirememiştik, aksiliği tutmuştu o gün yine. Ansızın sahnedeki fare adam liderleri sanki bir şeyler sezmişçesine etrafa bakınmaya başladılar. Anonsu yapan delikanlı fare adamlar yönüne doğru bakmaya başladı. Sonra bir kargaşa ve patlama hatırlıyorum. Kulaklarım uğulduyor, korkunç manzaralar gözlerimin önünden geçiyor. Keşke Binbaşı Yavuz'u dinleseymişiz, o ısrar etmişti kutlamanın başka bir yerde yapılmasını, köprü güvenli değil diye..
Perihan hanım düşman olarak gelmesi mantıklı gelmıyor patlamada ölüyor ancak İfliss'i, Solucan'ı, Junon'u, Kenan'ı, Gaffar beyi öldürten bunca kıyımı yaptıran Kissless kültünü uyandıran hain bana göre bir teşkilat subayı olamaz. Asıl hain kimdi acaba ?
1978 yılının başında Perihan Hanım'ın çabaları sonuç verdi ve Galata klanı, Gizitleri ateşkes yapmaya ikna etti ve barış için bir umut doğmuş oldu. Kış ayı yapılacak anlaşmanın pazarlıkları ile geçti. Anlaşmanın maddelerinde Karaköy'ün fare adam kontrolüne verilmesi buna karşın insanların da serbest dolaşım-yerleşim hakkına sahip olması ve fare adamların, eski yük gemisi bölgesini İnsanlara bırakmaları yer alıyordu. Başka bir çok konuda düzenlemeler de içeren anlaşma metni, 5 Nisan 1978'de imzalandı. Ardından yeni barış dönemine Galata köprüsü üzerinde büyük bir kutlama ile başlamasına karar verildi. Perihan hanım sayesinde fare adamlarla barış yapılıyor ve Galata köprüsünde bir kutlama yapılması için sahne kuruluyor fare adam ve insanlar tarafından köprü doluyor.. ve malum patlama meydana geliyor Perihan hanım hayatını kaybediyor peki kim tarafından sizce ?. bilmeyenler için oyunun hikayesinden alıntı yapayım
"Sıcak bir gündü, sert bir rüzgar esiyordu Güneybatıdan. Köprüyü yıllardır hiç bu kadar kalabalık görmemiştim. Büyük anlaşma ki böyle adlandırılmıştı gazetede, herkeste yeni bir heyecan yaratmıştı. Perihan Hanım konuşmasını bitirdiğinde, genç gülümsemesinde bir işi başarmış olmanın verdiği mutluluk ve heyecanı okudum, capcanlı, dün gibi hatırlıyorum. Yanında oturan arkadaşım Ziya gözlük camını temizliyordu. Duygulanmıştı, belli etmemeye çalıştığını anladım. Aydemir ve ben ön saflardaydık, sahneye bizi de çağırmışlardı ancak gitmemiştik, çünkü bu başarının sahibi bizler değildik. Bir arka sıramızda, Cemil öğretmen, yanında Perihan hanım'ın nişanlısı olan oğlu Gediz, Handan hanım, Celal hakkı vardı. Bir Agah'ı getirememiştik, aksiliği tutmuştu o gün yine. Ansızın sahnedeki fare adam liderleri sanki bir şeyler sezmişçesine etrafa bakınmaya başladılar. Anonsu yapan delikanlı fare adamlar yönüne doğru bakmaya başladı. Sonra bir kargaşa ve patlama hatırlıyorum. Kulaklarım uğulduyor, korkunç manzaralar gözlerimin önünden geçiyor. Keşke Binbaşı Yavuz'u dinleseymişiz, o ısrar etmişti kutlamanın başka bir yerde yapılmasını, köprü güvenli değil diye..
Perihan hanım düşman olarak gelmesi mantıklı gelmıyor patlamada ölüyor ancak İfliss'i, Solucan'ı, Junon'u, Kenan'ı, Gaffar beyi öldürten bunca kıyımı yaptıran Kissless kültünü uyandıran hain bana göre bir teşkilat subayı olamaz. Asıl hain kimdi acaba ?